daha fiyat açıklamamış hocam .. bilginiz varsa biraz bilgi verebilirmisiniz bu otel hakkında, fotolar güzel görünüyor .. |
2022 F/P Otel Fırsatları (18. sayfa)

-
-
Aynen bayağı güzele benziyor burasıda.
Aklım karışmadı değil hani. Bayağı iyi görünüyor foto ve videolar.
Bu arada ETS de fiyatlar var. Siz nerden baktınız da açıklanmamış dediniz? Aşağı yukarı 8-10bin bandında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eagle.BJK -- 12 Kasım 2021; 12:22:4 > -
haziranın son haftası okurcalar için uygunmudur sizce. Bu tarihlerde hava nasıl olur genel olarak
-
valla hocam google da arattım ilk jolly çıktı ordan girdim baktım ets de varsa birde ordan bakayım hemen , eyvallah ..
-
Club odaları 3bin TL cik daha ucuz şu anda, avantajlı.
Ama dediğin gibi yorumlarda da okumuştum inmesi çıkması trekking tatili gibi oluyır yazmışlar :)
Çok teşekkürler bilgi için
Saygılar
-
Güney de tatil için kesinlikle eylül ekim i öneririm. Yaz ayları çok bulantıcı oluyor.
-
Pandemi ile beraber ETS harici rezervasyon önermem kendi adıma. ETS ile mağdur olan okumadım bilmiyorum varsa da. Başka firma da kullanmadım o yüzden bişey diyemicem.
-
Hocam odaların konumuna çok dikkat et. Fiyatı ucuz olanlar ya herşeye uzak oluyor yada kömürlükten bozma... İyi araştır derim.
-
Ets ve Setur tavsiye ederim. Bu sitede Coşkun bey(Setur) 2 senedir kendisinden rezervasyonları yaptırıyorum. hem %25 ön ödemeli olarak hemde iptal sigortası ve 12 taksit imkanı ile rezervler yapılıyor. @Diverso
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazyLeshRaC -- 12 Kasım 2021; 14:23:44 > -
Haziran ayı bunaltıcı aşırı sıcak olmuyor diyebilirim her sene Haziran son haftası genellikle konaklama yapiyorum bu senede kemerdeydim 21 26 arası bir Gün fırtına koptu desem yeridir 🙄 geçmiş senelerde de 10 Haziran'da gitmiştim üşüdüm 😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
Teşekkür ederim.
Temmuz ayı 5 gece için Selectum Luxury Resort’a rezervasyon yaptırdım. 13.850 lira ödedim.
Umarım iyi bir oteldir.
Daha önce giden oldu mu hiç?
Eylül ortası için 5 gece Granada Okurcalar için rezervasyonumu 5.5k dan tamamladım umarım pişman olmam.
-
Umarım olmazsınız. Ben bir hayli pişman olmuştum :)
-
İndirim oranını kaldırdı görünüyor ets , siz oteldenmi aldınız.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
arkadaslar ilk mesaja ekleyecegim otelleri 20-25 temmuz olarak bakip yazarsaniz bende editliyim ilk mesaji.
beni alintilayin ama bakmam icin
-
Evet 27 bin görünüyordu. Acenteye gidip yaptırdım. Fiyatı yarıya düşürdüler. Aklımda o otel hiç yoktu, acentenin gazına geldim biraz:)
Daha önce konakladınız mı Selectum’da?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X