Merhaba arkadaşlar eylül ayında balayı için Nirvana Dolce Vita mı Baia Lara mı önerirsiniz ? Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler |
2022 F/P Otel Fırsatları (106. sayfa)

-
-
Merhabalar,
Boş muhabbet etmek istemem, İki otelede gitmedim ancak Nirvana Dolce Vita yı merak ediyorum şayet maddi şartlarım olgunlaşırsa ilk tercihim olacak. Lara bölgesini de severim. Merkeze ve havalimanına yakın. Araç olmadığı için ben genelde Lara yada Belek tarafındaki otellere bakıyorum. Aşağıda Nirvana otelin tanıtım videosu var. Video sahibi Bir çok otel gezip oraları tanıtıyor Acentacı belki bilirsiniz.
Ersin Tekin Tatilyumyoutube
Türkiye'nin en özel tatil otellerinden biri olan Nirvana Dolce Vita, muhteşem konumu, yüksek standartta servis kalitesi, zengin açık büfesi, farklı kategorilerde oda seçenekleri, evcil hayvanlarınız için özel dizayn edilmiş Pet Hotel hizmeti gibi ayrıcalıklarla bu vlogta. Yakından inceleyebilirsiniz. Tatil seçiminize katkı sağlayacağını umuyor ve Nirvana Dolce Vita'da rezervasyon yaptırmaya karar verirseniz taleplerinizi Tatilyum ekibi olarak memnuniyetle bekliyoruz. Saygılarımla, Ersin TEKİN TATİLYUM Merkez Gazipaşa Bulvarı : 0322 454 00 00 Gsm 0532 132 7351 Şube M1 Avm : 0322 203 00 11 Gsm 0532 685 36 68 info@tatilyum.net 00:00 Başlangıç 01:00 Drone görüntüleri 04:17 Resepsiyon ve Lobi 10:13 Deluxe Deniz Manzaralı Oda 15:30 Club Standart Oda 19:10 Forest odalar 22:21 Pet Hotel 26:14 Fellini ala carte 28:08 Patisserie 30:02 Bahçe ve dış alanlar 30:50 Deniz suyu havuzu 32:03 Detoks Bar 32:35 Fitness Center 34:13 Ana Havuz 36:35 A la Carte Restaurantlar 38:32 Starbucks 40:00 Burger Station 40:30 Bahçe yürüyüşü 41:12 Club odaları Bölgesi 42:28 Aquapark 43:06 Sahil yürüyüşü 44:20 Beer House 45:46 Havana Bar 48:26 Çocuk Parkı 49:26 Open Garden Bar 51:34 Pavillionlar 52:35 Sea Club ( extra ücretli) 55:20 Sahil Yolu 56:25 Sahil yapısı 57:40 Ana restaurant ÖNEMLİ UYARI : Otel paylaşım videolarımız, ÖN BİLGİLENDİRME amaçlıdır. Otellerin konseptlerinde, mimari yapılarında, oda çeşitlerinde, odaların iç yapısında, yiyecek içecek konseptlerinde, servis ve sunum şekillerinde, aktivite ve animasyon programlarında değişiklikler olabilir. Bu konular otellerin kendi insiyatifindedir. Dolayısı ile BİZİM BU VİDEOLARDA VERDİĞİMİZ BİLGİLER HİÇBİR KONUDA TAAHHÜT İÇERMEZ.https://www.youtube.com/watch?v=8D4B0nFm3jg -
18-24 haziran antalya alanya çolaklı civarı 2 kişi + 2 çocuk max 7000tl otel tavsiyelerinize açığım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2018 de balayı için gitmiştim gayet memnun kaldım olumsuz birseyine şahit olmadım herşey dört dörtlüktü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aman hocam kötü olarak çınlatmayinda 😆 bu sene bende limiti 14 bine cikarabilirdim lakin genel anlamda bende ufak şeylerden mutlu olabilen insanım evet bekarken tesislerden çok çadırda kalmayı severdim 😊 ama şimdi hayatta kalamam🙄 bosverin parayı Sağlık daha önemli para ise kimseye muhtaç olmayacak kadarı yeterli 😊
Nirvana dan çok memnun kalacağınızı düşünüyorum geçen sene oradaydım, 10 gün sonra tekrar orada olacağım.
-
Ersin Tekin otel tanıtım işini müthiş yapıyor bence başka yapan var mı bilmiyorum ama kendisi çok iyi. Bir çok oteli videolarından gitmeden gitmiş gibi ezberledim :)
-
Merhaba.
Değerli forumdaşlarımızla birlikte,
Erken rezervasyon süreci boyunca, karşılıklı etkileşimde bulunarak, çok uygun fiyatlar ile yüksek fiyat skalasına erişeceğini ön gördüğümüz, premium tesislere çok keyifli yönlendirmeler yaptık.
Özellikle; Mirage Park, Kimeros Park, Liu Resorts, Rubi Platinum, Mylome Luxury, Kirman Hotels, Susesi Luxury, Cornelia Diamond, Paloma Hotels vb. gibi tesislere,
Yüksek sezon konaklamalarında ortalama 10 - 14 Bin TL bandında 4-5 gece konaklama fırsatı sunmuş olduk.
Şu an ki fiyatlara baktığımızda ön görülerimizin ne kadar doğru olduğunu,
Tesislerde konaklaması biten misafirlerimizin geri bildirimlerinden ise fiyat/performans olarak en kuvvetli seçimleri misafirlerimize sunduğumuzu gözlemleyebiliyoruz.
Umarız bu ortak başarıyı sezon boyunca da hep birlikte sürdürebiliriz.
Dinamik fiyat sürecine girdiğimiz bugünlerde ise yüksek fiyatların son kullanıcıyı rahatsız ettiğinin farkındayız.
Şu an misafirlerimizin düşük - orta bütçe ile değerlendirebileceği tesislerin başında ise, geçtiğimiz yıllarda da sıklıkla yönlendirme yaptığımız, %90'ların da üzerinde memnuniyet yakaladığımız;
ZEYNEP HOTEL fiyat/performans yönü ile çok kıymetli bir konumda bulunuyor.
Önümüzdeki günlerde, tesisteki dolulukların üst seviyeye çıkması ile birlikte hem fiyat artışı hem de stop (doluluk) bilgileri gelmeye başlayacaktır.
Bizimle yeni tanışan forumdaşlarımıza kısa bir hatırlatma yapalım;
ZEYNEP HOTEL
* Belek Serik Bölgesi'nde bulunmaktadır.
* Ultra Herşey Dahil konsepti ile hizmet sağlamaktadır.
* Sahili kumdur, denizi kademeli derinleşir, çok keyifli bir sahil iskelesi bulunmaktadır.
* Geniş alanları ile ne havuzda ne de plajda şezlong sorunu yaratmaz.
* REGNUM CARYA işletmesidir ve REGNUM CARYA ile komşudur.
* Personellerin tamamı Regnum Grup personelidir, bu da personel kalifikasyonuna ve müşteri memnuniyetine doğru orantılı yansır.
* Temizlik, hijyen tesis için çok önemlidir.
* Yiyecek tedarikçilerinin bir çoğu Regnum ile aynı olduğu için büfe lezzeti oldukça üst seviyededir. Öz çeşit çıkar ama lezzet ön plandadır.
* Peyzajı, alanları çok başarılıdır, Belek Bölgesi'nin en özel alanlarından birinde yer almaktadır.
* Red Label, JB, Ballantines, Smirnoff, Efes, Tuborg, Yeni Rakı, Tekirdağ Rakı gibi alkollü içki çeşitleri konsept dahilinde ücretsizdir.
* Minibarlar her gün 2 adet şişe bira ve diğer soft içecekler ile tazelenir.
* Oda temizliği her gün düzenli olarak sağlanır.
Tüm bu bilgiler ışığında şu an değerlendirilebilecek en önemli alternatiflerden birisi durumundadır.
Tesisi değerlendirmek isteyen dostlarımıza hatırlatmadır;
* SETUR Yetkili tüm ürünlerde olduğu gibi Zeynep Hotel'de de DH KULLANICILARINA ÖZEL İNDİRİM uygulanır.
* Tüm kartlara vade farksız 12 taksit uygulanabilir.
* World kartlara 675 TL puan hediye edilir.
* İptal güvencesi acentemiz tarafından hediye edilir.
* Otele girişten 3 gün öncesine kadar koşulsuz iptal ve iade hakkı bulunmaktadır.
* %25'i rezervasyon anında, kalan ödeme otele girişten 1 hafta önce yapılabilir. (Her iki ödeme de taksitlendirilebilir)
* Aracılığımız ile gerçekleştireceğiniz rezervasyonlar önce Diverso Tur sonra Setur (Koç Holding) güvencesindedir.
Bilgi, teklif ve rezervasyon talepleriniz için bizimle irtibata geçmeyi unutmayın.
Herkese iyi forumlar dileriz.
Coşku Can Daşcı
Diverso Tur Acente Müdürü
-
Kesinlikle katılıyorum size, ben daha denk gelmedim başka yapan var mı diye. Bir otel de merak ettim her şeyi çekiyor ve anlatıyor acaba şu var mı diye soru kalmıyor aklımda. Sanki gitmiş kadar oluyorum.
Bu sene Nirvana nasip olmadı bize. Ama merak ediyorum ve istiyorum. 15 Yaşında bir kızım var Acaba canı sıkılır mı ya da keyif alırmı sizce. Aynı şekilde bizlerde :)
-
Çok memnun kaldık geçen sene otelden o sebeple erken rezervasyon açılır açılmaz yeniden yaptırdık macereya gerek olmadığını düşünerek.
Bizim çocuk ufak, çok sevdi aquası zaten efsanedir, biz hiç sıkılmadık sizinde sıkılacağınızı zannetmiyorum.
-
Tth hydros a giriş yaptık bugün hava gayet güzel kemerde
İyi tatiller hocam 🙋 yorumlarınızı bekliyoruz
Yorumlarınızı paylaşırsanız memnun olurum,iyi tatiller dilerim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En güzelini yapmışsınız. Sizlere şimdiden iyi tatiller dilerim. Ayrıca İlginize Teşekkür Ederim. Umarım bizde en kısa sürede gideriz.
-
Bizde Cumartesi kemer'de olacağız zaten yağış göstermiyor bitti sanırım.
-
Ben teşekkür ederim.
-
Nirvana'ya geçen yaz gitmiştim. Oteli çok beğendik ailece. Tavsiye ederim gönül rahatlığıyla.. Erken rezervasyon döneminde bile fiyatları çok yüksekti bu sezon, o yüzden tercih etmedim tekrar. Selectum Luxury Resort'dan yana kullandık tercihimizi bu kez.. Hem de daha uygun fiyata.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorrento -- 16 Haziran 2022; 15:10:28 > -
Yani iki otelden de memnun kalırsınız diye düşünüyorum ama nirvana daha geniş bir alanda kurulu , aquasi çok güzel olsada derin havuza düşen kaydırağı olmadığı icin pek bana hitab etmiyor açıkçası , denizi kesinlikle nirvana ama Eylül ve sonrası için kemer bölgesi biraz gölgede kalabiliyor , buseneki fiyatlarına bakmadım ama eger birbirine yakınsa nirvana derim tereddütsüz.
Selectum un fiyatı erken rezervasyon döneminde gercekten F/P oranında uygundu ama şuanda normale döndü , yoksa kalitesinde bir gerileme olacak diye düşünmedim değil yinede tereddütlerim yok değil umarım adına leke sürmez .....
MErhaba, Biz de Eylül'ün ilk haftası konaklayacağız, ayrıntılı yorumunuzu heyecanla bekliyorum :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X