Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
159
Favori
397.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bizde 18-24 Haziran Kemer'de olacağız bakalım inşallah hava güzel olur hafif yağmur olursa çok problem olmaz ama sağanak gök gürültülü olur ise vay halimize.

• Tvde gördüm az önce anlık Antalya hava bulutlu yağmurlu ve denize petrol türevi madde dolmuş bu yüzden Antalya plajlarlarında ki mavi bayraklar yarıya indirilerek denize girmeme uyarısı yapılmış.

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

2022 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mastertwo -- 7 Haziran 2022; 14:4:44 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Durum ciddi denize girenlerin üstü mahvolmuş.

onedio
    Mavi Bayraklar Yarıya İndirildi: Antalya Sahillerini Petrol Benzeri Madde Kapladı
    https://onedio.com/haber/mavi-bayraklar-yariya-indirildi-antalya-sahillerini-petrol-benzeri-madde-kapladi-1073953

• mastertwo M kullanıcısına yanıt

Alanya tarafında olmuş sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 7 Haziran 2022; 15:17:5 >
  • -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Şöyle denmiş;Ayın 2'si gibi Kemer- Adrasan bölgesinde görülmüş. Sanırım akıntı ve rüzgarla birlikte Konyaaltı ve Lara'ya doğru gelmiş' dedi.

• my90 M kullanıcısına yanıt
    Yusuf kaptan iyidir. Arkadaş otel sahipleri kendileri. Hem otellerinde kalıp hem tura katılmıştık gayet keyifliydi.

• Şaka gibi Haziranın ortasında ceket giyiyoruz.

• İklimler yıllardır bariz bir şekilde 1 ay kaydı.keşke temmuz-ekim arası tatil olsa okullar. Eylülde antalya da yaptığım tatilleri asla unutamıyorum . İnanılmaz güzeldi hava. Ta ki çocuk okula başlayana dek her sene gittik nerdeyse..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırk yılın başında bir tatile gidelim dedik garibanın yüzü güler mi ya :) Şuna bak denize girilmez durumda ortalık. Yağmur var. Kar bile yağar böyle giderse.

13-18 arası bakalım Alanya Türkler mevkii de otel ne olacak hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj halid -- 8 Haziran 2022; 11:58:35 >
  • Herkese iyi forumlar dileriz.

MARMARİS Bölgesi'nde; kompakt yapısı, butik hizmeti, yeni alanları - odaları, eşsiz doğası ve denizi ile Ultra Herşey Dahil Konsepti ile hizmet sağlayan;
    Casa De Maris Spa & Resort Hotel
    Çok keyifli fiyatlar sunuyor.

Bizce Ege Bölgesi'nde tesis arayan düşük - orta bütçeli misafirlerin değerlendirebileceği bir tesis.

İlgili tesiste DH KULLANICILARINA ÖZEL İPTAL GÜVENCESİ DAHİL %5 EK İNDİRİM UYGULANACAKTIR.

Ayrıca her zamanki gibi;

*** Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 12 Taksit
    *** 3 Gün kalaya Kadar Koşulsuz İptal Hakkı
    *** World Kartlara 675 TL Puan
    *** %25 Ön Ödeme

Avantajlarından da birlikte faydalanabilirsiniz.

Sevgiyle kalın.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur
    2022 F/P Otel Fırsatları2022 F/P Otel Fırsatları2022 F/P Otel Fırsatları2022 F/P Otel Fırsatları2022 F/P Otel Fırsatları2022 F/P Otel Fırsatları2022 F/P Otel Fırsatları2022 F/P Otel Fırsatları2022 F/P Otel Fırsatları2022 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 8 Haziran 2022; 10:45:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Diverso

Herkese iyi forumlar dileriz.

MARMARİS Bölgesi'nde; kompakt yapısı, butik hizmeti, yeni alanları - odaları, eşsiz doğası ve denizi ile Ultra Herşey Dahil Konsepti ile hizmet sağlayan;
    Casa De Maris Spa & Resort Hotel
    Çok keyifli fiyatlar sunuyor.

Bizce Ege Bölgesi'nde tesis arayan düşük - orta bütçeli misafirlerin değerlendirebileceği bir tesis.

İlgili tesiste DH KULLANICILARINA ÖZEL İPTAL GÜVENCESİ DAHİL %5 EK İNDİRİM UYGULANACAKTIR.

Ayrıca her zamanki gibi;

*** Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 12 Taksit
    *** 3 Gün kalaya Kadar Koşulsuz İptal Hakkı
    *** World Kartlara 675 TL Puan
    *** %25 Ön Ödeme

Avantajlarından da birlikte faydalanabilirsiniz.

Sevgiyle kalın.

Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur
    Dm’den yazdım hocam

• Değerli forumdaşlarımıza sürprizlerimiz son hızıyla devam ediyor.
    Özellikle erken rezervasyon döneminde tavsiyelerimizi dikkate alarak MIRAGE PARK rezervasyonu gerçekleştiren forumdaşlarımıza güzel bir haberimiz var.

Kurban Bayramı'nda
    10 Temmuz - SERDAR ORTAÇ
    11 Temmuz - GÜLŞEN
    12 Temmuz - MELEK MOSSO

Konserleri bu tarihlerde tesiste konaklayan misafirleri için ücretsizdir.
    Herkese bol eğlenceler dileriz.

SETUR & MIRAGE PARK
    Konserleri ile bayramınızı daha da renklendirmek için yapacağınız yeni rezervasyonlarda da iptal güvencesi dahil %5 DH ÖZEL İNDİRİM uygulanacaktır.

Sevgiyle kalın.
    Coşku Can Daşcı
    Diverso Tur Acente Müdürü

2022 F/P Otel Fırsatları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 8 Haziran 2022; 12:43:1 >

• Arkadaşlar merhabalar. Biraz yardımınıza ihtiyacım var :) Ben bu sene yunan adalarına gitmeyi düşünüyorum. Yalnız adalara giderken vizeye ihtiyaç var mı ? Ayrıca organizasyon için önerebileceğiniz site var mı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

• hidensa H kullanıcısına yanıt
    Pasaport + Schengen vizen olması lazım ilk önce bunlara sahip olmalısın sonrası kolay bi sürü firma var

pasaport varda hocam vizem yok bu kötü oldu ya. Ben sadece pasaport yeter diye düşünmüştüm. Hatta limni adasını tercih edecektim. Cevap için teşekkür ederim hocam

• Arkadaşım 1 haftalik sherwood lara tatilini tamamlamış , hava durumu çok sıcak degildi malesef ama otel genel olarak iyiydi dedi ama daha kötüsü otel çok kalabalik birçok yerde sira beklemek zorunda kaldık dedi, agirlikta Rusmuş , bende hayal kuruyordum otel boş olur kafamiza göre takilirız diye, turizm sektörü çok sıkıntıdaysa bukadar turist nerden geldi merak ediyorum , yada nasıl bir beklentisi var otel yöneticilerinin.....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fettah kullanıcısına yanıt
    Gidiş dönüş uçak bileti bedava arkadaşının ödediği paranın yarı fiyatına kadar az paraya tatil

Hoş geldin tekrardan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj halid

Kırk yılın başında bir tatile gidelim dedik garibanın yüzü güler mi ya :) Şuna bak denize girilmez durumda ortalık. Yağmur var. Kar bile yağar böyle giderse.

13-18 arası bakalım Alanya Türkler mevkii de otel ne olacak hayırlısı

Hava iyi olur merak etmeyin fırtınaya yakalanmayın yeter 😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.