Bizde 18-24 Haziran Kemer'de olacağız bakalım inşallah hava güzel olur hafif yağmur olursa çok problem olmaz ama sağanak gök gürültülü olur ise vay halimize. |
2022 F/P Otel Fırsatları (103. sayfa)

-
-
-
Durum ciddi denize girenlerin üstü mahvolmuş.
onedio
Mavi Bayraklar Yarıya İndirildi: Antalya Sahillerini Petrol Benzeri Madde Kapladıhttps://onedio.com/haber/mavi-bayraklar-yariya-indirildi-antalya-sahillerini-petrol-benzeri-madde-kapladi-1073953
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Alanya tarafında olmuş sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 7 Haziran 2022; 15:17:5 > -
Şöyle denmiş;Ayın 2'si gibi Kemer- Adrasan bölgesinde görülmüş. Sanırım akıntı ve rüzgarla birlikte Konyaaltı ve Lara'ya doğru gelmiş' dedi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yusuf kaptan iyidir. Arkadaş otel sahipleri kendileri. Hem otellerinde kalıp hem tura katılmıştık gayet keyifliydi.
Şaka gibi Haziranın ortasında ceket giyiyoruz.
İklimler yıllardır bariz bir şekilde 1 ay kaydı.keşke temmuz-ekim arası tatil olsa okullar. Eylülde antalya da yaptığım tatilleri asla unutamıyorum . İnanılmaz güzeldi hava. Ta ki çocuk okula başlayana dek her sene gittik nerdeyse..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kırk yılın başında bir tatile gidelim dedik garibanın yüzü güler mi ya :) Şuna bak denize girilmez durumda ortalık. Yağmur var. Kar bile yağar böyle giderse.
13-18 arası bakalım Alanya Türkler mevkii de otel ne olacak hayırlısı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dj halid -- 8 Haziran 2022; 11:58:35 > -
Herkese iyi forumlar dileriz.
MARMARİS Bölgesi'nde; kompakt yapısı, butik hizmeti, yeni alanları - odaları, eşsiz doğası ve denizi ile Ultra Herşey Dahil Konsepti ile hizmet sağlayan;
Casa De Maris Spa & Resort Hotel
Çok keyifli fiyatlar sunuyor.
Bizce Ege Bölgesi'nde tesis arayan düşük - orta bütçeli misafirlerin değerlendirebileceği bir tesis.
İlgili tesiste DH KULLANICILARINA ÖZEL İPTAL GÜVENCESİ DAHİL %5 EK İNDİRİM UYGULANACAKTIR.
Ayrıca her zamanki gibi;
*** Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 12 Taksit
*** 3 Gün kalaya Kadar Koşulsuz İptal Hakkı
*** World Kartlara 675 TL Puan
*** %25 Ön Ödeme
Avantajlarından da birlikte faydalanabilirsiniz.
Sevgiyle kalın.
Coşku Can Daşcı
Diverso Tur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 8 Haziran 2022; 10:45:18 >
-
Dm’den yazdım hocamquote:
Orijinalden alıntı: Diverso
Herkese iyi forumlar dileriz.
MARMARİS Bölgesi'nde; kompakt yapısı, butik hizmeti, yeni alanları - odaları, eşsiz doğası ve denizi ile Ultra Herşey Dahil Konsepti ile hizmet sağlayan;
Casa De Maris Spa & Resort Hotel
Çok keyifli fiyatlar sunuyor.
Bizce Ege Bölgesi'nde tesis arayan düşük - orta bütçeli misafirlerin değerlendirebileceği bir tesis.
İlgili tesiste DH KULLANICILARINA ÖZEL İPTAL GÜVENCESİ DAHİL %5 EK İNDİRİM UYGULANACAKTIR.
Ayrıca her zamanki gibi;
*** Tüm Kredi Kartlarına Vade Farksız 12 Taksit
*** 3 Gün kalaya Kadar Koşulsuz İptal Hakkı
*** World Kartlara 675 TL Puan
*** %25 Ön Ödeme
Avantajlarından da birlikte faydalanabilirsiniz.
Sevgiyle kalın.
Coşku Can Daşcı
Diverso Tur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Değerli forumdaşlarımıza sürprizlerimiz son hızıyla devam ediyor.
Özellikle erken rezervasyon döneminde tavsiyelerimizi dikkate alarak MIRAGE PARK rezervasyonu gerçekleştiren forumdaşlarımıza güzel bir haberimiz var.
Kurban Bayramı'nda
10 Temmuz - SERDAR ORTAÇ
11 Temmuz - GÜLŞEN
12 Temmuz - MELEK MOSSO
Konserleri bu tarihlerde tesiste konaklayan misafirleri için ücretsizdir.
Herkese bol eğlenceler dileriz.
SETUR & MIRAGE PARK
Konserleri ile bayramınızı daha da renklendirmek için yapacağınız yeni rezervasyonlarda da iptal güvencesi dahil %5 DH ÖZEL İNDİRİM uygulanacaktır.
Sevgiyle kalın.
Coşku Can Daşcı
Diverso Tur Acente Müdürü
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diverso -- 8 Haziran 2022; 12:43:1 >
-
Arkadaşlar merhabalar. Biraz yardımınıza ihtiyacım var :) Ben bu sene yunan adalarına gitmeyi düşünüyorum. Yalnız adalara giderken vizeye ihtiyaç var mı ? Ayrıca organizasyon için önerebileceğiniz site var mı ? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
-
Pasaport + Schengen vizen olması lazım ilk önce bunlara sahip olmalısın sonrası kolay bi sürü firma var
pasaport varda hocam vizem yok bu kötü oldu ya. Ben sadece pasaport yeter diye düşünmüştüm. Hatta limni adasını tercih edecektim. Cevap için teşekkür ederim hocam
-
Arkadaşım 1 haftalik sherwood lara tatilini tamamlamış , hava durumu çok sıcak degildi malesef ama otel genel olarak iyiydi dedi ama daha kötüsü otel çok kalabalik birçok yerde sira beklemek zorunda kaldık dedi, agirlikta Rusmuş , bende hayal kuruyordum otel boş olur kafamiza göre takilirız diye, turizm sektörü çok sıkıntıdaysa bukadar turist nerden geldi merak ediyorum , yada nasıl bir beklentisi var otel yöneticilerinin.....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gidiş dönüş uçak bileti bedava arkadaşının ödediği paranın yarı fiyatına kadar az paraya tatil
Hoş geldin tekrardan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hava iyi olur merak etmeyin fırtınaya yakalanmayın yeter 😊quote:
Orijinalden alıntı: dj halidKırk yılın başında bir tatile gidelim dedik garibanın yüzü güler mi ya :) Şuna bak denize girilmez durumda ortalık. Yağmur var. Kar bile yağar böyle giderse.
13-18 arası bakalım Alanya Türkler mevkii de otel ne olacak hayırlısı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X