Şimdi Ara

2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.811
Cevap
12
Favori
153.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben mi yanlis goruyorum kounde kolyeyle mi cikmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt

Yasak değil mi ya! Hakemler iyice cozuttu ayakta uyuyorlar.

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

benim bildigim sari kart görmesi lazim

• Polonya iyi oynuyor sürpriz yapabilir

• devmanetihad kullanıcısına yanıt

Polonya zaten Lewandowski, Zielinski harici kadroları çok kötü bence de.

Fransa'nın yedek denilen forveti Giroud, Benzema yerine koyunca oynuyor. Bence halen güçlü bir aday ama İngiltere, Hollanda gibi takımların finale kalma ihtimali çok daha yüksek. Bu turnuvada İtalya ve Mısır'ın olmaması kötü oldu bence. Salah'ın milli takımda kariyer turnuvası bile olabilirdi. 2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) 

• Polonya'nın izlediğim en iyi kadrosu Dortmund'un Almanya'da başarılı olduğu dönemdi. Lewa o dönem Dortmund'da oynuyordu ve Klopp başlarındaydı. Lewa dışında Piszczek ve Blaszczykowski vardı o kadroda. O kadronun bile doğru düzgün başarısı yok. Bu kadronun başarılı olacağını hiç sanmıyorum.

2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 4 Aralık 2022; 18:35:34 >
  • Yani Zielinski iki köşe de bomboş cepheden geliyorsun tavana çivi gibi çakman gereken topu gittin Llrois'e nişanladın , cidden harika bir başarı.

• Polonya'nın kaçırdıklarına bak çok ararlar bunları birazdan Fransa atar

• Hakem kolyeyi yeni farketti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 4 Aralık 2022; 18:43:17 >
  • FM'de de Blaszczykowski harika idi, hey gidi günler hey.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Giroud Baba yazdı be...

• şu ana kadarki maçlar gösterdi ki Messi kilit açma konusunda hâlâ iyi, güzel gollerle kapanan savunmaları açabiliyor. bu da Arjantin adına bir avantaj olacak sonraki maçlarda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • girouddan cok klas bir bitiris. usta vurusu. seviyoruz reisi

• dewe34 kullanıcısına yanıt
    attı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 01001101 kullanıcısına yanıt

atamayana atarlar asla şaşmaz

• Zielinski çok panik falan yaptı herhalde aşırı kötü oynuyor bugün , bütün topları kötü kullandı.Normalde de çok beğenirim , iyi topçu baya.

• 2018 de giroudu 0 golle kapattığı için, benzemada şantaj olaylarından kadro dışı kaldığı için mecbur oynattıklarını büyük balon olduğunu yazmıştım.

Teker teker yutturdu. Chelsea da müthiş goller attı, milanı da bu sene taşıyor. Burak yılmaz gibi sonradan rodajı bitenlerden.

• quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Ben bunun bu arada çok saçma bir şey olduğunu düşünüyorum.Mevcut siyaset durumunu geçtim hiç girmek istemiyorum çünkü futbol ve siyaset birbirinden çok farklı ve ben ayrı tutulması gerektiğini düşünüyorum çünkü yani eğlence sektörü futbol fazla kasmamak lazım bazı şeyleri.

Olaya gelirsek maalesef bazı şeyleri tarihten silmek kolay değil , geçmişi değiştiremezsin hiçbir şekilde evet böyle saçma sapan saklayabilirsin ama yaşandı ve onun etkisiyle de olan şeyler şuanda yaşanmaya devam ediyor şuanki döngüde.

112 maça çıkmış Milli formayla ve 51 gol atmış en çok gol atan oyuncu ayrıca en başarılı zamanlarında Milli takımın oynamış.Şimdi ne yapabilirsin yani göstermeye çalışıyorsun ama çoğu önemli maçta bu adam var , her Milli ara öncesi gidip sadece İzlanda maçlarını vs verebiliyorsun , 2002 Dünya Kupası özetlerini falan izleyemiyoruz.Yorumcular bile doğru düzgün tam istediği yorumları yapamıyor televizyonda çünkü bir suçlu veya değil gelmiş geçmiş en iyi Türk golcü kendisi.İsmini söyleyemedikleri için bazı yorumcular enteresan yorumlar yapmak zorunda kalıyor.

2002 Dünya Kupası Hakan Şükür'ün tarihi yada başarısı değil ki Türk halkına ve Milli takıma ait , 1 kişi için bence o insanlara da haksızlık yapılıyor.Yeni nesil mesela TV'de izleyemiyor o maçları çünkü vermiyorlar.Ne olursa olsun hani sadece bu noktadan bile baksak mantıksız geliyor çünkü dediğim gibi diğer oyunculara da haksızlık oluyor bence.Yani mesela bilmiyorum ne olursa olsun terörist de olsa hain de olsa maalesef kişiden kişiye değişsin gelmiş geçmiş en iyi 1 numara , 2 numara yada 3 numara kesinlikle bu değiştirilemez bir gerçek.

Hakan Şükür sıradan bir futbolcu. Adam gelmiş geçmiş Türkiye'deki en büyük yabancı düşmanıdır. İşin trajikomik tarafı Hagi olmasaydı Hakan Şükür'ün gs kariyeri dahi olmayacaktı, geldiği ilk sezon sadece 4 gol attığı yazılıyor. Dünya Kupası kadrosunda da iyi bir kadro vardı, attığı goller bu yüzden. Hakan Şükür'ün tek iyi olduğu şey kafa topları, başka da hiçbir özelliği yok.

Özetle; Hagi olmasaydı Hakan Şükür olmazdı, gs kariyeri başlamadan biterdi, son derece vasat bir futbolcuydu, tek iyi olduğu şey kafa toplarıydı.Hakan Şükür hatırlanması gereken özel bir topçu değil, tam tersi çevresindeki futbolculardan, etrafından ve çevresinden nemalanmış ve nemalandırılmış vasat bir topçu.

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Açık konuşmam gerekirse bu kupayı ne Arjantin (messi) ne de Portekiz (ronaldo) alır.

Ben hala süpriz bir ülkenin alacağını tahmin ediyorum.

Mesele Dün Hollanda mili takımıda çok ama çok pozisyon verdi. Arjantin dün çok kötüydü. Portekizin hali ortada.

Belki de yanılıyorum ama bekleyip göreceğiz.

Portekiz kupayı almayi bırak, çeyrek final dahi oynayamayacak. Çeyrek final İspanya İsviçre olacak.Nerden mi biliyorum, gelecekten geliyorum.

• geng G kullanıcısına yanıt

Hocam Hakan Şükür Hagi gelmeden önce de +20 atıyordu her sezon nasıl oluyor yani anlamadım , 370 tane falan gol atmış kariyerinde yani hepsini 2002deki oyuncularla Hagi mi attırmış ? Milli takımda atmış 51 tane hepsini 2002 kadrosuyla mı atmış ? gayet de dominant forvetti yani.Ben ondan sonra ona yakın bir forvet bile görmedim şahsen.

Geldiği ilk sezon da 20+ atmıştı yine.

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.