messiye 5 macta 0 gol 1 asist yap diye maradona mi soyledi? takimin başında maradona oldugu icin sampiyon olmamasi kabul edilebilir dedim zaten. bu messinin bireysel performansini baska bi yere koymuyor. ben de ispanya icin ayni seyi soyluyorum iste. bu gozler messi kotu takimda oynuyor diyebilmek icin mbappeye kazma diyenleri gordu. messiciler sürekli 2008-12 ispanya takimini istiyor. baska hicbir kadroyla tatmin olmuyor, hepsine kara caliyorlar. o kadroyla bir sey kazanmak buyuk olay degil, torres de kazaniyor diyorum.
dunyada ilk kez gol kaciran forvetler messinin takim arkadaslari degil. baska hicbir fan kitlesi bu kadar sikayet etmiyor, bu kadar mizmizlanmiyor. bunlar futbolun icinde oluyor, messi kendisi de kaciriyor, 2014 dunya kupasi finalinde de kacirdi. daha 2 gun once lukaku daha beter mac oynadi. ronaldo 8 sene almeida ile oynadi. bu kadar sizlanmanin manasi yok bir seylere. biraz vakar sahibi olunmali. ronaldo portekizde bebelerin diline dusmus. guzel, benim yerime de dalga gecsinler, hak etti. bu arada ben de dunyanin ucra koselerinden bazi yazilar goruyorum, diyorlar ki: messi fanlari ne zaman ayaklansa o gun clermont, nijerya, avustralya maci olduğunu anliyorum. bu konu hakkinda ne soylemek istersin? niye bu kadar her seye hakim, komple oyuncu senelerdir surekli CL'de maclarin seviyesi yukseldikce tabela yapamaz oluyor. dunya kupasinda da ayni. gecen yil copa finalinde de ayni. bu maclar geldi mi, goller kayboluyor, diyagonal paslar, sahanin bilmem neresinde atilan calimlar ortaya getiriliyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) (126. sayfa)

-
-
-
-
Ben bu konuya yazmaya başladığımdan beri pek çok kişi yorum yazarken çok daha dikkatli davranmaya başladı. Biliyorlar ki istatistiklerle, belgelerle konuştuğum için hataları hemen düzeltirim.
Ben belki de %5 hata payı ile istatistik paylaşıyorum çünkü sürekli araştırıyorum, ezbere konuşmuyorum.
-
Once manuda kadroya girsin.coluk cocugun maskarasi oldu.Yakinda joao felix falan kramponlarini sildirir buna.Su adami cevresinde seven kimse kalmadi.Herkes saygisiz terbiyesiz bi ronaldo hakli.Gecin bunları
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
içimde en ufak bir haksızlık payı yok. artık emin oldum ve bu gece yine perçinlendi. tek adam nasıl da şov yaptı. tüm zamanların en iyisi Messi
aksini iddia eden arkadaşlar özellikle ronsldo'cular, basketbol da güzel bir spor bence onu denemelisiniz
rakip AVUSTRALYA....
ronaldoculuğu acilen bırakmalısın
tek gol kaçıran messinin gol arkadaşları değil tabi
messinin al da at dediği garanti pozisyonları atamayan kazmalar ve diğer kazmalar yüzünden kendisinin eleştirilmesi sorun
2014 finalinde higuain ve palacio faciları
2019 da dembele
bu turnuvada da hala devam ediyor bu sorun. Messi elendiğinde eleştiriyi takım almayacak, kendisi alacak. Başkalarının hataları yüzünden yıllardır eleştiriliyor bu adam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 4 Aralık 2022; 2:35:7 > -
Gıııd gıııd gııdaaaaak. Horoz yine erken öttü.
al benden de o kadar.
Messi bi koşu yapar, hemen "insanlık tarihi böyle koşu görmedi" falan yazıyolar.
bu turnuvanın şu ana kadar en iyi dribbling'lerini Uruguay'lı Bentankur ve Avustralya'lı Aziz Behiç yaptı. Messi'yi küçük görmek için yazmıyorum bunu, ben bu forumda yıllarca Messi'yi övdüm ve Messi'yi çok seven biriyim. ama gerçekler ortada, Messi çok iyi koşular yaptı ama öyle kimsenin yapamadığı koşular yapmadı. Messi'yi övmek için abartı yapmaya ve diğer oyuncuların başarılarını görmezden gelmeye gerek yok. doğruları söyleyerek de Messi'yi övebiliriz çünkü Messi zaten gayet iyi bi turnuva geçiriyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o sabahtan akşama gömdükleri Higuain ile Ronaldo 3sene kulüpte beraber oynadı. Higuain Reale gelince yıldız arjantine gidince slimani olurdu bunlar için unutmuyorum o dönemleri de. 2010 dan beri bir kitle hiç mi değişmez.
Ronaldo 2010-2016 arasında Hugo Almeida-Q7-Bruno Alves falan ile oynadı. Arjantinde biri iki Türkiye liginden oyuncu olsa demek neler yapacaklar.
Arjantinin orta sahası Enzo Fernandez-Mac allister-De Paul-parades komple uyumlu çevik ve fiziken güçlü orta sahalardan oluşuyor. Defans hattı Romero-Otamendi-Unitedlı çoçuk. Foyth var Sağ bekte atmin beki molina var. Bunlar Maguiredan mı kötü? John stonesdan mı? Trippier çok mu iyi? Henderson De paulden iyi mi? İnglitere nasıl daha iyi kadroya sahip oluyor? Kane-Foden ikilisi Alvarez Lautaro boş adamlar mı Lautaro italyada 21 gol atmış bu sene.
Ben söylüyorum futbolda iyi oyuncu çıkımı azaldı şuanki kadroyu gidip 2010la kıyaslarlarsa korkunç gelir tabi. Hepsi öyle. Brezilyada Luis Fabiano ayarında golcü mü var? İki tane cılız kanat 4 kişiyi geçip şut atacak da.
Messinin cl elemele maçlarında attığı gol sayısı suarezle aynı. Bunlar yıllacra messinin suarez yüzünden elendiğini iddia ettiler :d
Ben De Ronaldoyu daha çok seviyorum ve ikisi de yaşlandı. Artık ikisi gibi topçu da çıkmıyor. Son anlarını keyifle izliyorum Ronaldo da atınca seviniyorum messi atınca da. Ancak bunlar Messi kazanıyor yine mutsuzlar. Takım çok kötüydü az daha elecnekti messi kurtardı. Sanki messi Avustralya milli takımında oynuyor. Karşısındaki rakip de brezilya falandı bugün :D
Fransa-Brezilya arjantinden kesin olarak daha iyi derim. Portekiz ingiltere için de burun farkıyla iyiler derim. İspanya da forvet yok.
Şuana kadar turnuvada en kolay gol atan takım Arjantin bunda tabiki messini payı var ama yanındaki hücumcuların hepsi birebirde adam eksilten ve hızlı adamlar. De paulü bile çalım atarken görebiliyoruz. Lautaro biraz kaçırdı ama ilk maçta ofsayt verilen pozisyonda çok güzel aşırtma gol atmıştı.
Özetle biz gelip messiyi hakettiği kadar övüyoruz. takımı objektif değerlendiriyoruz. Adamlar yok Arjantin şöyle çöp messi olmasa ilerleyemez bile. Ronaldo 35 yaşında çöptü bilmem ne. Bundan ne keyif alıyorsun kazandık de messi en iyisi de geç.
-
Messi önündeki arkadaşına kısa pas atıyor, "messiden mükemmel pas" diyor spiker, aslında katılıyorum.
-
Otobüsteyim şimdi mola verdi maçın özetini izledim
Avustralya ders vermiş resmen. Martinez kurtarmış arjantini
Avustralya'nin oyuncu kalitesi olsa delik deşikti Arjantin
Arjantin'in karşılaştığı her takımın kalite sıkıntısı vardı Polonya dahil.
Hollanda bile sayılabilir buna ama şu ana kadar ki en dişli si olacak
Finallerdeki 32 golün 9'u Kral Kupası, 17'si Süper Kupa, 4'ü de FIFA Dünya Kulüpler Kupası.
Rakipler Alaves, Bilbao falan. Atletico'ya gol yok, Real'e 5 finalin 4'ünü vermiş. İnsan atmaya utanır lan ahahahahahaha.
Messi maalesef hiçbir turnuvada takımının yıldızı olmadı. Grup sonrası hep takım arkadaşları tarafından taşınıyor.
12/13 CL Grup sonrası:
Xavi 3 asist
Messi 2 gol
13/14 CL grup sonrası:
Iniesta ve Neymarla eşit skor katkısı (2)
14/15 CL Grup sonrası:
Neymar 7 gol
Suarez 5 gol 2 asist
Messi 2 gol 4 asist
15/16 CL Grup ve Sonrası:
Suarez 3 gol 1 asist
Neymar 2 gol 1 asist
Messi 3 gol
16/17 CL Grup sonrası:
Neymar 2 gol 2 asist
Suarez 1 gol 1 asist
Messi 1 gol
17/18 CL:
Grup sonrası skor katkısı Suarez'e eşit
Çeyrek finalde Roma'ya gol/asist yok. Suarez 1 g 1 a
Bayern'e 8lik, Paris'e 5lik olduğu seneleri falan yazmıyorum. Geçen sene Mbappe Real'e gol atarken penaltı kaçırıyordu işte. Daha 1 hafta olmadı Enzo totişini kurtaralı. Kıytırık Bilbao, Alaves maçlarında değil, CL'de çeyrek ve sonrası Messi'nin 2.5 katından daha fazla golü, bir o kadar da asisti var Ronaldo'nun. Psikolojik olarak yıkılmış, kamp görmemiş, maç temposu olmayan 38 yaşında bir adamdan ne performansı bekleniyor da bu adamla sidik yarıştırılıyor sürekli. Ronaldo Messi'den 1 yaş büyükken Euro 2020'de 3 maçta 5 gol 1 asist yapıyordu Fransa, Macaristan, Almanya karşısında. Messi'yi 38'inde göreceğiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
İnsanın yüzü kızarır yerin dibine girer dünkü maçtan sonra çıkıp bu Messi aleyhinde konuşmaya.
Ama bir tane fenerli ergen utanmadan bunu hala yapabiliyor.
Hayır hayır ısrar etmeyin kim olduğunu söylemeyeceğim kesinlikle.
-
Bunlara ek olarak ödül ve kupa sayıları. Messi her alanda daha üstün hala daha Ronaldoculuk yapıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 4 Aralık 2022; 12:37:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X