< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) (129. sayfa)

-
-
Boşuna dünyanın en kötü dunya şampiyonası olacak denmiyor hocam, oyuncusundan hakemine taraftarına, kötü bir sınav veriliyor ve ruh yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Avrupa'da Torinolu Şaban lakabı alıp Türkiye'yi ve kendini az rezil etmedi.quote:
Orijinalden alıntı: DinoCrocettiHocam Hakan Şükür Hagi gelmeden önce de +20 atıyordu her sezon nasıl oluyor yani anlamadım , 370 tane falan gol atmış kariyerinde yani hepsini 2002deki oyuncularla Hagi mi attırmış ? Milli takımda atmış 51 tane hepsini 2002 kadrosuyla mı atmış ? gayet de dominant forvetti yani.Ben ondan sonra ona yakın bir forvet bile görmedim şahsen.
Geldiği ilk sezon da 20+ atmıştı yine.
Avrupa falan değil 95'te Fenerbahçeliler öyle bir pankart açmıştı ordan gelme.
-
Haklısın Avrupalılar sabah akşam Kemal Sunal filmi izlediği için bu lakabı taktılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Avrupa'da rezil oldu gittiği her takımda. Hagi olmasaydı Hakan Şükür olmazdı, çok net. Mensup olduğu örgüt desteklemeseydi gs de bu kadar kalamazdı. Bu adam dua ediyormuş da gs gol atıyormuş, gs şampiyon oluyormuş vs. Fenerbahçenin kac tane şampiyonluğunu yediler bunlar. Bu adam kafa topu hariç iyi bir futbolcu değil. Etrafında oynayan oyuncular iyi olduğu için nemalandi vs vs.quote:
Orijinalden alıntı: DinoCrocettiAvrupa falan değil 95'te Fenerbahçeliler öyle bir pankart açmıştı ordan gelme.
Türkiye'de alay edilmemiş, isim takılmamış, hakkında "beş para etmez aslında ama nasıl bu kadar gol atıyo anlamadık" denilmemiş bir Türk forvet var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hagi'nin 17 tane asisti var 350 golü olan adama.
Neyse gerçi 2022 Dünya Kupası konusunda daha fazla konuşmaya gerek yok bu konularda.
-
Fransa maçının 2.yarısını izlemek gerek, güme gidiyor şu gereksiz yüzünden. Fransa bu turu rahat geçer.
Maçta seviye yerlerde.
Polonya 1 gol çok rahat bulabilir ama hala gelmedi.
Hakem Polonya oyuna dönsün diye elinden geleni yapıyor.
Mbaaappppeeee
O kadar rahat bırakırsan da atar yani kusura bakma :)
Polonya atar diyordun, çevirme. Sen beni takip et biraz.quote:
Orijinalden alıntı: YOURMOVE
O kadar rahat bırakırsan da atar yani kusura bakma :)
Mbappe bu Dunya Kupasinin yildizi net
polonya golu bulabilecegi dakikalarda yedi. yemeyi hak etti. bu kadar laubali geri donus olabilir mi. sanki mac 5-0 olmus gibi joggingle geri donduler savunmaya. bir de ustune mbappeye tarla gibi alan biraktilar. hak ettiler
Kesinlikle. Aynı zamanda geçen Dünya Kupası. Bugünün modern Pelesi diyebiliriz.quote:
Orijinalden alıntı: devmanetihadMbappe bu Dunya Kupasinin yildizi net
Hocam aynı maçı izlemiyoz mu? Polonya çok rahat gol atardı ama hala gelmedi dedim.
Fransa gol atamaz mı dedim?
Lillian ve Marcus Thuram kuzenlermiş
-
Polonya gol falan atamaz. Sürekli ceza sahasına gelmesi gol atacagi anlamına gelmiyordu. Bu maçta 1 gol daha olur, onu da Polonya atmaz. Bu maç sabaha kadar oynansin, Polonya gol atamaz.quote:
Orijinalden alıntı: YOURMOVEHocam aynı maçı izlemiyoz mu? Polonya çok rahat gol atardı ama hala gelmedi dedim.
Fransa gol atamaz mı dedim?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X