Şimdi Ara

2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) (129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.811
Cevap
12
Favori
153.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hakan Şükür'ün futbolunu beğenmiyor olabilirsiniz. ben de beğeniyor değilim aslında. kişiliğini de beğeniyor değilim, açıkçası bence kafasız biri. kendisinin geçmişteki ya da şuanki eğilimleri de benim benimsediğim şeyler değil yani kendisi ile hiçbir ortak düşünce yapım yok, ateist bir Atatürkçü görüşü benimsemiş biriyim.

ama mesele bunlar değil. öyle ya da böyle Türk futbolunda yer etmiş, Avrupa'ya gidip oynamış, ülkemizin adını bi nebze duyurmuş biri olduğu gerçeği var önümüzde. ve bu kişi şu anda hiç yaşamamış gibi gösterilmeye çabalanıyor. belgesel çekiliyor Hakan Şükür'e yer verilmiyor. yanlışlıkla adını ananın işine son veriliyor. komik. akıl ve mantık ile açıklanır bi yanı yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Boşuna dünyanın en kötü dunya şampiyonası olacak denmiyor hocam, oyuncusundan hakemine taraftarına, kötü bir sınav veriliyor ve ruh yok

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Hocam Hakan Şükür Hagi gelmeden önce de +20 atıyordu her sezon nasıl oluyor yani anlamadım , 370 tane falan gol atmış kariyerinde yani hepsini 2002deki oyuncularla Hagi mi attırmış ? Milli takımda atmış 51 tane hepsini 2002 kadrosuyla mı atmış ? gayet de dominant forvetti yani.Ben ondan sonra ona yakın bir forvet bile görmedim şahsen.

Geldiği ilk sezon da 20+ atmıştı yine.

Avrupa'da Torinolu Şaban lakabı alıp Türkiye'yi ve kendini az rezil etmedi.

• geng G kullanıcısına yanıt

Avrupa falan değil 95'te Fenerbahçeliler öyle bir pankart açmıştı ordan gelme.

Haklısın Avrupalılar sabah akşam Kemal Sunal filmi izlediği için bu lakabı taktılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Avrupa falan değil 95'te Fenerbahçeliler öyle bir pankart açmıştı ordan gelme.

Avrupa'da rezil oldu gittiği her takımda. Hagi olmasaydı Hakan Şükür olmazdı, çok net. Mensup olduğu örgüt desteklemeseydi gs de bu kadar kalamazdı. Bu adam dua ediyormuş da gs gol atıyormuş, gs şampiyon oluyormuş vs. Fenerbahçenin kac tane şampiyonluğunu yediler bunlar. Bu adam kafa topu hariç iyi bir futbolcu değil. Etrafında oynayan oyuncular iyi olduğu için nemalandi vs vs.

• Türkiye'de alay edilmemiş, isim takılmamış, hakkında "beş para etmez aslında ama nasıl bu kadar gol atıyo anlamadık" denilmemiş bir Türk forvet var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hagi'nin 17 tane asisti var 350 golü olan adama.

Neyse gerçi 2022 Dünya Kupası konusunda daha fazla konuşmaya gerek yok bu konularda.

• Fransa maçının 2.yarısını izlemek gerek, güme gidiyor şu gereksiz yüzünden. Fransa bu turu rahat geçer.

• Maçta seviye yerlerde.
    Polonya 1 gol çok rahat bulabilir ama hala gelmedi.

• Hakem Polonya oyuna dönsün diye elinden geleni yapıyor.

• Mbaaappppeeee

• O kadar rahat bırakırsan da atar yani kusura bakma :)

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

O kadar rahat bırakırsan da atar yani kusura bakma :)
    Polonya atar diyordun, çevirme. Sen beni takip et biraz.

• Mbappe bu Dunya Kupasinin yildizi net

• polonya golu bulabilecegi dakikalarda yedi. yemeyi hak etti. bu kadar laubali geri donus olabilir mi. sanki mac 5-0 olmus gibi joggingle geri donduler savunmaya. bir de ustune mbappeye tarla gibi alan biraktilar. hak ettiler

• quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

Mbappe bu Dunya Kupasinin yildizi net

Kesinlikle. Aynı zamanda geçen Dünya Kupası. Bugünün modern Pelesi diyebiliriz.

Hocam aynı maçı izlemiyoz mu? Polonya çok rahat gol atardı ama hala gelmedi dedim.

Fransa gol atamaz mı dedim?

• Lillian ve Marcus Thuram kuzenlermiş  

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Hocam aynı maçı izlemiyoz mu? Polonya çok rahat gol atardı ama hala gelmedi dedim.

Fransa gol atamaz mı dedim?

Polonya gol falan atamaz. Sürekli ceza sahasına gelmesi gol atacagi anlamına gelmiyordu. Bu maçta 1 gol daha olur, onu da Polonya atmaz. Bu maç sabaha kadar oynansin, Polonya gol atamaz.

• 
Sayfa: önceki 127128129130131
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.