Şimdi Ara

2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.811
Cevap
12
Favori
153.956
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yine başladılar takım kötü diye 2014de de aynılardı. Tiksindiriyorlar messiden. Ağız tadıyla Arjantin izleyeceğiz adam messiyi yüceltmek için turnuvanın en iyi kadrolarından birini aşağılıyor

• GeraltofRiviaCiri16 kullanıcısına yanıt
    ne takılması yahu Messi'nin maçındayız ve herkes Messi'nin dribling'lerini övüp duruyo asıl Ronaldo nerden çıktı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Messi kariyerinin sonunda Ronaldo'yu çok fena ezdi, yok etti, tarihten sildi. Hiçbir rekabette bu kadar fark oluşmamıştı.

Lebron- Kobe

Nadal- Federer

Pele- Maradona... Hiçbir rekabette bu kadar fark oluşmamıştı.

Ben geçen sene '' Ronaldo futbolu hemen bırakmalı, adam bitmiş.'' dediğimde Ronaldo futbolu bıraksaydı bu kadar fark oluşmayacaktı. Zirvede bırakmayı bilmek lazım.

2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yurtsever1453 -- 4 Aralık 2022; 0:46:11 >

• hay Ronaldo kadar kafanıza taş düşsün

• lol turnuvanın en iyi kadrosuna bak

sen bu dediğine inanıyor musun

portekiz kadrosu bile daha iyi değil mi bu kadrodan bak daha fransa brezilyaya gelmedim

boş yapma maşık yıllardır aynı kafa devam ediyorsun.

bu maçta arjantinin kaçırdığı golleri, yaptığı hataları görmedin mi son dakika kaleci kurtarmasa arjantin messinin bu performansına rağmen turu geçemeyecekti belki

Hocam maşık'ı niye ciddiye alıyorsun? 2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu) 

• 01001101 kullanıcısına yanıt

ronaldo gol attığında da diğerleri değil ronaldo övülüyor. Messinin övülmesini niye garipsedin onu soruyorum, zoruna giden durum ne yıllardır ronaldo ve messi marka olmalarından dolayı en ufak başarıları bile ön plana çıkar.

Yani futbolu yeni izleyen biri de değilsin, messi varken adı şanı bilinmeyen birini kim konuşacak ? Ronaldo söz konusu olduğunda da aynı durum oluyor diyorum. Yani bunu farkında olmaman mümkün değil, sorguladığın durum saçma

• Valla bu messitaparlar adamı messiden soğutuyor. Klasik pepsitaparlar Messi küçük zayıf bir takıma karşı performans gösterdiğinde ortaya çıkıyorlar. Sizi Hollanda karşısında göreceğim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

3.5 üst kuponum yattı bana mı anlatıyorsun? Kenarda dybala oturuyor daha hiç maça girmedi. Adama bak forvetin kötü de tek alternaitf o mu? Kaldı ki lautaro bugün portekiz dahil hangi ülkeli olsa hepsinde milli takıma çağırılır. Belli ki formsuz şuan alternatifleri kim dybala alvarez takıma bak forvet fışkırıyor. Daha çağırılmayan icardi falan var

en iyi kadro demedim belli ki okuman da yok. En iyilerden biri dedim. Fransa-Brezilya-Portekiz-Arjantin en iyi kadrolar bunlar. Portekize kötü kadrosu var diyen de olmadı çarpıtmaya çalışma. Ağlak çoçuklar gibi ama sen de şunu yaptın der gibi.

Daha angel correra var oyunu falan hiç girmedi. Skor korumak için birebir neden oynatmadılarsa hiç şaşırdım bak takımdan forvet taşıyor resmen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 4 Aralık 2022; 0:59:56 >
  • Messi yerine Ronaldoyu su takima koy gruptan bile cikamazlardi.37’lik ronaldodan coktan gecti futbol.Messi 3 kisinin arasından yürüyerek geciyor ronaldo spastik hareketler yaparak top kaptırmaktan baska bir sey yapmiyor 2 senedir.

Messi 25’te neyse 35’te de o.Ancak 25’teki ronaldoyla 35 yasindaki ronaldo arasinda cok fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Su kadro nerede bitirirse bitirsin messi sayesinde bitirmis olacak.
    Takimin kalecisi bu takimin %99.99’u messi dedi azevvel halen konusuyorsunuz.
    Portekiz,Brezilya,Fransa,İngiltere fersah fersah önünde arjantinin kadro olarak

• Kendi prime zamanında 2010 Arjantin gibi bir kadroya sahip olup o turnuvayı 0 golle kapatmasından sonra bile milli takımda düzgün kadro görmedi denmesinden sonra bu kadronun ya da başka bir kadronun kötülenmesi beni şaşırtmıyor.

Defans hattı: o yılın CL şampiyonu Inter'den Samuel ve Burdisso, CL finalisti Bayern'den Demichelis, yıllarca Manu ve Real'de oynadıktan sonra Marsilya'ya gidip o yıl Fransa liginde şampiyon olup gelen Heinze, wonderkid Otamendi.

Ortasahada o yaz Reale giden Di Maria, Liverpoolun dinamoları Maxi Rodriguez ve Mascherano, büyük kalite ve o turnuvada da gayet iyi oynayan Veron, wonderkid Pastore.

Hucum hatti Messi, Tevez, Aguero, Higuain, Milito.

Daha bir şey söylemeye gerek var mi? Sampiyonlugu gectim, olmayabilir de Messi bu takimla turnuvayi golsuz tamamladı. Ve hızının zirvesindeydi. Bugun Ronaldoyu gommek icin Portekizi ove ove bitiremeyenler, konu Messiden acilinca Arjantinin hic iyi kadrosu olmadi diyor. Mehmet demirkolun bir sozu var, hem guclu hem magdur olunmaz diye. Herkes tarafindan kabul edilen GOAT iddiasi olan, hayranlarininsa açık ara GOAT ilan ettigi birinin yine ayni fanlari bu kadar bahane uydurmamali. Arjantin kotu, Barcelona kotu, ordan ruya kadro kuran PSG'ye gidiliyor, orasi da kotu. Kardes, sürekli 2008-12 Barcelona kadrosu lazimsa, o kadrodaki 8 isim İspanya'da da vardi, Torres de her kupayı kazandı önlerinde. Messi'nin Torres'ten bir farkı olmalı herhalde.

Ben Messiye hayatimda hic Pessi demedim, adamin da tum gollerini 2-3 kere bastan sona izlemisimdir, bana gore tarihin en iyi 4 futbolcusundan biri ama bir insani bu kadar tanri seviyesine cikarip sonra surekli bir bahane aramak bana fazla acizce geliyor. Ronaldo yuzune bakmayacagin Portekiz kadrosuyla mucadele etti senelerce. Sürekli kazık kuralar çıktı, adamın kadrosu Süper Lig karmasıydı, 2010, 2012, 2014 kayıp jenerasyonlar. ben hic bu kadar aglak fakir ama gururlu genc tribi gormedim ronaldoculardan. Kaldi ki adamin kariyerindeki en kolay kura euro 16 kurasi, orda da oynadigi takimlardan 2'si dunya finali oynadi hemen ertesi turnuvada, yine son 16'dalar, Polonya da son 16'da. Messinin gecen yil copa kazanirken oynadigi takimlardan sadece Brezilya son 16'da. Avrupada oynadigin en kolay kura bu iste.

Tabii bu bir yaraya merhem olmayan(!) Arjantin takımının gecen yil copa finalinde Messi takimin en kotu oyuncusuyken kupayı kazandirdigini da soylemez bu arkadaslar. Varsa yoksa Eder fotosu paylasirlar. Burdaki bazi arkadaslarin soyledigi 10 argumandan 7'si yalan, 2'si eksik, ancak biri dogru. Fakat bunlari cok konusmuyorum cunku onlarin Ronaldoya güttüğü garip kine Messi icin sahip oldugumuz izlenimi olussun istemiyorum. Ben gece 3e kadar oturup Messi oynayacak diye Copa America izleyen birisiyim. Sadece Ronaldoyu daha cok seviyorum ve kariyerini daha zorlu, daha basarili buluyorum. Ama Messiye karsi hastalıklı bir nefretim olmadigi icin eksigini fazlasini söyleyebiliyorum.

Daha 4 gun once kritik macta penalti kacirip arkadaslarinin golleriyle ust tura cikti adam, kendisine soylesen arkadaslarima tesekkur ederim der, dedi de zaten. Ama fan kitlesi oyle bir tarikatci ruh halinde ki, kanatlara 4 tane diyagonal pas atinca, gol atmasina gerek yok maci domine etti diyorlar. Bu is Seyh-Murid iliskisine dondu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paşa Hazretleri -- 4 Aralık 2022; 1:4:26 >

• hala boş yapıyorsun

adamlar top oynamıyor kardeşim bireysel gollerle maçları geçiyorlar, attıkları 2. gol zaten kaleci hatası

kadrosu iyi dediğin takımın maç ratinglerine bak bi kim ne puan almış

fransa ve brezilya ile arjantin arasında dağlar kadar fark var ayrıyetten. Fransa brezilyanın altı portekiz de en iyi 3. kadroya sahip ve arjantinden çok daha iyi.

messi paşalar gibi çıktı turnuvanın en iyi performansını sergiledi bu maç, kaybettiğinde eleştirmeyi bildiğiniz gibi kazandığında hakkını vermesini de bilin. 86 dünya kupasını kaçınız izledi maradona övüyorsunuz allah aşkına geçin bu işleri

• Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt

Kardesim ne anlatiyorsun sen ya 2010’da arjantinin basinda maradona vardi.adam koko cekip tesbih sallayarak cikiyordu maca.teknik direktorsuz bir takim ne yapabilir.Mahfetmisti o guzelim kadroyu

her seyi gectim 2010’da ispanyanin sampiyon olacagi 2008’den belliydi zaten.karsi konulamaz takimdi o.kimse rakip olamadı 4 yil boyunca.

emiliano martinez cikti azevvel takimin %99.99’u messi dedi.Sen burda abartmayin diyorsun dalga mi geciyorsunuz.

Ronaldo dediginiz adam portekizde coluk cocugun dalga konusu oldu.Bittigini kabul edemiyor bu yüzden berbat bir kariyer sonu yapacak.Suan 5 buyuk ligte oynayamayacak hale geldi nasil goremiyorsunuz bunu.

gecmisine hicbir sey diyemem ronaldonun.İnsanustu bir kariyer tarihte benzeri yok,ama messi ayri noktada.İnsanlar ronaldonun kisisel karakterine bakıp duygusal yorumlar yapiyor.Messi disa kapali soguk bir adam oldugu icin tu kaka oluyor.

dostum çok ciddiye alıyosun bu işleri.

Aziz Beich'in inanılmaz dribling'inden bahseden yoktu ben de yazayım dedim Messi'den daha iyi dribling yaptı diye.

başka da bi niyetim yok, ben senin kadar ciddi ve detaylı düşünmüyorum bu konularda.

• geçen biri "Arjantin Messi olmasa İran'ı bile yenemez" yazmıştı. Messi olmasa Dybala oynar diyecem şimdi bunlar Dybala'yı da yerin dibine sokarlar kesin. kim ne derse desin Arjantin Arjantindir. Messi bıraktıktan sonra da Arjantin gene üst düzey takım olmaya devam edecek. hoş, Messi varken de çağ atlamadılar.

• -BraveHeart- kullanıcısına yanıt

Messi'nin İngiliz takımlarına performansı da mükemmel.

2022 Dünya Kupası | Kupa Arjantin'in (Ana Konu)
  • abi ciddi misiniz? şu arjantin'in kadrosuna nasıl iyi diyebiliyorsunuz kim var yahu şu kadroda? arjantin'den iyi 3 takım felan yok 4-5 takım var.

ingiltere

brezilya

portekiz

fransa

bir zahmet bunlardan sonra da arjantin gelsin yani. arjantin'i favori kılan messi'nin kendisidir, şu kadro üzerinden de messi'ye sallamayın bir zahmet.

arjantin'de messi hariç world class 1 tane oyuncu yok. belki di maria yaklaşır o da çok yaşlı. lautaro, dybala, de paul, lisandro bir seviye altı oyuncular.

arjantin anca ispanya ile eşit sayılabilir messi farkıyla, ondan da emin değilim yani. ispanya'nın hocası daha iyi, oyunu daha iyi, genel olarak kadrosu daha iyi.

• Messi şov yaptıkça Ronaldocu bazı kişiler ne diyeceğini şaşırdı. Onları da anlıyorum. ''GOAT'' dedikleri adam berbat oynuyor ve yedek kalma ihtimali var.

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.