Bildirim
2021 YKS WHATSAPP GRUBU [İÇERİ]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pm attım
up
up
5523012990 ekler misin hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Grupta tam olarak ne oluyor hocam
Hocam çok kişi değil mi ya
bu sene sınava girecek bir abiniz olarak wp grubu kurmamanızı tavsiye ederim.
Hadi illa kuracağız diyorsanız telegram kurun hem herkes anonim hemde botlar yardımıyla konu dışına çıkanı banlarsınız süreli veya perma.. -
Aynen gruba ilk girenlerden biriydim.Kişi sayısı arttıkça seviye düştü 1.5 ay önce çıktım..quote:
Orijinalden alıntı: komisernevzat
Hocam çok kişi değil mi ya
Hocam telefon numarası vs. Gerekmeyecek bir yerden grup açılırsa katılırım. Soru atanın sorularını da çözmeye çalışırım ama wp ye kimin ne için katıldığı belli değil
PM'den atacan buradan değil -
Hocam numaranizi silin bari
hocam yks 2021 için bir uygulamam var kullanırsanız, paylaşırsanız sevinirim. gördüğünüz eksiklikleri, eklememi istediklerinizi de ekleyebilirim. play.google.com
YKS 2021 Konu,Soru ve Çalışma Takibi (AYT - TYT) - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=bs.sinavahazirlik.universite
-
Arkadaşlar, grupta 4 tane yönetici var . Şuanlık sadece soru-cevap şeklinde gidiliyor. Şuan 55 kişi falanız, bozulduğunda gruptan kişi atarız.
hocam sana pm atarken hata veriyor. grubun linkini atabilirsen özelden sevinirim. mezunum
knklarım tıp fakültesinde okuyorum sayısal alanında sorularınız olursa çözerim 05549939155 ekleyebilirsin
-
Olum numaralarınızı niye paylaşıyonuz burda -
Beni de gruba dahil eder misiniz ben de 2021 yks tayfadanım.
En Beğenilen Yanıtlar

bu sene sınava girecek bir abiniz olarak wp grubu kurmamanızı tavsiye ederim.
Hadi illa kuracağız diyorsanız telegram kurun hem herkes anonim hemde botlar yardımıyla konu dışına çıkanı banlarsınız süreli veya perma.. |
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X