Bildirim
2021 YKS 1.Sİ BELLİ OLDU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
De hadi yolun açık olsun
Yalnız YDS değil ydt olacaktı YDS başka bişiy
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yds'de de 1.olucam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bu yıl bende yökdile gireceğim. Belki bir mucize olur da 60 üstü alırsam ve yine bir mucize olup da yökdil ile muafiyet sayan üniversitelerden birini kazanırsam diye.
YDS yökdilden daha zor onu belirteyim de
Şaka yapiyom kanki ya yds ydt bilmiyorum ki😁 Ama EA ve Say'da ilk 100 zorlayacam bu sene.
hadi hayırlısı bakalım :)
Hocam başka nerelerde birinci olmayı düşünüyorsunuz? Onları da söyler misiniz?
Her neyse işte umarım istediğini yaparsın hocam şimdiden başarılar.
Tesekkurler haci, insallah sen de istedigini alirsin.
ben 22 bin yaptım ama benim netlerden daha iyi gibi duruyor alala
Bu sene yerleşip seneye TYT/EA/SÖZ/SAY/YDT hamda 1. olacam
HOCAM DİŞ YAZ GİT BENCE
ÜNİDEYKEN İLK 100 DENERSİN
Yok hocam ya ne dişi. Ben kendi dişimi fircalamiyorum kaldi ki milletin disiyle ugrasicam. En iyisi yks aga her yil gireceksin çok zevkli awk. Bu sene ilk defa mezuna kaldim insallah 3 4 gidicem
AMAN HOCA DİKKAT ET MEZUNLUK BAĞIMLILIK YAPIYOR
BENİM 4.SENEM OLACAK
Tamam -
😁 kanka fifada veya peste kariyer modda oynarken her sey b.ka sarardi. Baştan başlardim. Kimi transfer edecegimi falan bilirdim boyle tatli bi heyecan olurdu. Şu an aynen oyleyim
tıp için mi kalacaksınız hocam? bu arada lütfen dişlerimizi fırçalayalım ve sosyal mesafeyi koruyalım :))) -
Yok hocam ya benim tek aşkim bilgisayar. Karnimi doyursunlar gece gunduz kod yazarim. O klavye seslerinden,15 saat oturduktan sonra, beynim a..ciklanmis bir sekilde disari cikip bir yere kitlenip hayati sorgulamaktan muthis zevk duyuyorum. TIP okumayi istemek isterdim de yok gelmiyor icimden. Bitiremem uniyi
Siralamamiz nerdeyse aynı ve ben de senin gibi düşünüyorum ama ailem diş yazmam konusunda çok ısrarcı :/
Valla hocam butun sulale yazacaksin mezuna kalmayacaksin diyordu. Uni online olacakmis zaten tercih yapsam da evde kalip ingilizce ogrenicem dedim. Bu sene yks+ingilizce yapicam diyince ikna oldular. Ingilizceyi hobi olarak ogreniyordum zaten keyif aldigim icin guvenim tam ingilizce konusunda. Hazirligi atlatirim veya en kotu yarim donem okurum. O yuzden mezuna kalmayi sectim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- matematik mühendisliği maaş
- en zor ayt matematik soru bankası
- hayalet okul
- deniz astsubay rahat mı
- doktorlar kaç saat çalışır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X