Şimdi Ara

2021 Yeni Clio 1.0 Sce 65 bg nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
53.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 1.0 65 bg arabamı alınır son sahibi olursun 1.2/75 bg bile yürümüyor😳😳😳😳
  • 2021 1.4 Fire Egea Urban Hatchback bakarım Clio joydan daha iyidir. Arka camlar manuel clioda ; egeada carplay vs var daha doludur. Daha geniş araç vs...

    Clio da 1.0 Tce 100bg Eco olanlar çok iyi ama oraya bütçeyi zorlamaya gerek yok yazdıklarıza göre 1.4 fire yeterli gelmesi lazım.
  • Kim olursa olsun ister sehirici ister sehirdişi NET alınmaz. Egea var mis gibi 95 bg en azindan vites dusurup sollama yaparsin. 65 bg araçla anca tır sollarsin o da tehlikeli olur.
  • 1000 cc 65 beygir nedir arkadaş bende 1000 cc motosiklet var 98 beygir ki orta sınıf sayılır

    demem o ki minimum 90 100 beygir olmalı ne marka olursa olsun uzun yolda kanser eder




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fthcyr -- 23 Ocak 2021; 13:30:33 >
  • 65hp nedir ya gülesim geliyor

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Yurtsever1453

    65 beygir araba insanı üzer. Hem de çok üzer. Bu devirde bu kadar zayıf motorlu bir aracın piyasaya sürülmesi çok şaşırtıcı.


    Benim araç 90 beygir. Yine de tam olarak mutlu değilim.

    2021 yılında cidden bu arabalar şaka gibi insanları bütçe,vergi vs zorla yöneltiyorlar. 1.6 atmosferik bile klima açık yokuşta adam gibi tırmanmıyor yürümüyorken....

  • Allah'ım ne zaman bitecek bu işkence forumca oturup atmosferik 65 hp motorlu araç alınır mi diye tartışıyoruz....


    Güneş ışığından ve havadaki oksijenden yararlanma ÖTV'si yaklaşıyorsun biliyorum...

  • 65 beygir clio bilmiyorum ama arkadaşımın turbosuz 1.0 yeni kasa yarisini kullanmıştım, 75 beygir olsa gerek tam hatırlamıyorum. Arabayı sollarken arkadam kamyon geliyordu. Kamyom benden hızlı hızlandı az daha üzerimize çıkacaktı. Adam korna selektör Allah ne verdiyse kullanmıştı. Eminim biz inadıma gaza basmadığımızı sanmıştır halbuki araba gitmiyor.. aklıma o gün geldi de şimdi sen 65 beygir diyince yazmak istedim... Trafikte çok tehlikeli bir araba olur.. acilen basmanız gereken biryerde basamazsınız.. düşünmek bile istemiyorum.

  • 65 HP çok az yaw
  • Eğer düzlük bir şehirde yaşıyorsanız ve çok sakin sürebilen birisi ise alınır. Yokuşlu bir şehirde bu aracı tercih etmezdim.

    Gerçi bu aracı alacağıma EGEA alırdım her ne kadar 1.4 motorun kronik sorunları olsa da.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PSN_vs_XBOXLive -- 24 Ocak 2021; 15:11:35 >
  • Evden işe işten eve günlük kullanım için alınacaksa çok sorun olmaz. Uzun yolda yokuş çıkarken yada sollamalarda ani hızlanma gerektiğinde üzebilir.
  • 2016 da 1.2 i20 styl pan sıfır almıştım arabaya 8 ay tahammül edebildim .Birdaha asla 80 HP birde turbosuz araç almam .Rampada krize sokuyor 5 kişi falan cekmiyor .Parasına göre düşündüğünde mantıksız .

    0.9 1.0 1.2 turbo alın
    Yada 1.6 , en kötü 1.4 alın

    65 bg tork üretemeyen şu araca o para verilmez normalde sıfır derim her zaman ama o arabaya o para vereceğine milyon seçenek var
  • 2010 dizel fiesta var 68 beygir onu bile zamanında sıfır alırken 68 beygir arabamı olur diye almıştık bayan binecek diye göz yumduk ama şu yılda ne binerse binsin 60 küsür beygir ayıptır. Aynı aracın 1.3 edc modeli var şuanda bende güçlü model diye lanse edilirken aslında olması gereken ayar bu diğer seçenekler sadece ülkemiz bandında ekonomiktir.
  • Az yaksın diye cücük motorlu araba almayın. Hem beklendiği kadar yakmaz hem de yakıtı düşünürken kanser olursunuz. Varsın az fazla yaksın.

    Basınca gitmedikten sonra napayim ben o arabayı? Hem güç her zaman lazım. Aniden hızlanman gerekir. Sollamada kurtarman gerekir vs.
  • bi silindir eksik oldugu icin dur kalk yogun trafik icin ideal araba. uzun yola gitmez tabii
  • Foruma bakmayın, sanki herkes 200 bg 400 tork araca biniyor gibi yorum yapıyolar. Şehiriçi için yeterli olur. Biraz yüksek devir kullanım gerektirebilir. Performansı da epey düşük olur.

    Ama bence fiyatına göre clio uygun bi opsiyon değil. B hatch olacaksa o fiyatlara ibiza daha iyi olur performans açısından. Yine c3 ün baz donanım atmosferiği de aynı paraya mevcut. Ama çoğunluğun dediği gibi o fiyatlara en iyi araç egea. İlla b hatch olcaksa ibiza yoksa egea derim.

  • Pi kullanıcısına yanıt

    Picigim buna ileri surus teknigi diyor. Sen olasi kazalari ve durumlari.onceden goruyorsun ona gore onlem aliyorsun temkinli suruyorsun.


    Bu adam emekli olmus emekli ikramiyesini arabaya baglayacak. Almakla bitmiyor mesele tup taktiracak, vergisi olacak, lastik parasi ve yakiti olacak. Emekli maasinin ceyregini arabaya ayiracak.egea alacak sonra yag yakiyor bilmem ne diye sitem edecek.


    Bende 1.2 16v motorlusu var 4 silindirli ust devirlerde canli gidiyor araba yuruyor yani basinca gidiyor. 100 km de 3100 devir ceviriyor yokusa gelince basip girecen lpg etkisiyle cekis dusuyor.

  • 1.6 115 lik megan var o bile pek seri değil 1.0 65 hp çok düşük gerçekten ama acemi sürücüler için yeterli yada sakin kullanmak isteyenler için.
    Şu forumdaki egea sevdasını anlayamadım nedir bunun olayı savunduğun 1.4 atmosferik aracın motoruda iyi degilki
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Tamam doğrudur brocum. Da adam drift atsın demiyorum ki. Az kuvvetli olsun. Hem bir de tüp takacak falan. Fazla beygirin zararı olmaz. Hem ben olsam ikinci el dizel alırdım. Şimdiki gibi. 1.6 tdci var bende. Bu bile eh işte. 4 senedir kullanıyorum. Neredeyse sıfır masraf diyebilirim. İkinci el almasın ama en azından 100bg falan olsun bari.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.