Şimdi Ara

2023 RENAULT MEGANE SEDAN (ANA KONU) [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (198. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.146
Cevap
132
Favori
799.507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultrAslan-BH -- 2 Kasım 2020; 17:57:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese Merhabalar,

Clio Icon Manuel aracımı satarak Megane Icon Manuel 1.5 Dci 2016 almak üzereyim ancak araçla ilgili kafamı kurcalayan bir kaç şey var.

Öncelikle aracın servis kayıtlarını incelediğimde "KILTIL-KILT AÇMA HAVA YASTIĞI BEYNI" ve "DEĞIŞTIRME SÜRÜCÜ ÖN HAVA YASTIĞI" şeklinde iki kayıt gördüm ve sahibine sordum. O da bilmediğini söyleyerek hemen servise gitti ve orada yaptığı konuşmayı benimle video olarak paylaştı. Oradaki arkadaşlar airbag'in değişmediğini, korna arızası nedeniyle o sistemin sökülüp takıldığını söylüyorlar kesinlikle üstüne basa basa. Benim anlamadığım madem değişmedi neden kayıtlarda açıkça değiştirme yazıyor ve kornayla ilgili hiç bir şey yazmıyor?

Buna ek olarak aracın tüm bakımları serviste fakat bakımla beraber daha 50.000 KM'deki hatchback megane'da 3 defa amörtisör değişimi yapılmış garantiden. Sağ sol salıncaklar değişmiş, amörtisör rulmanı değişmiş, viraj demir kolu değişmiş. Araçta bir kaporta hasarı yok, bu değişimlerin serviste olması da güven veriyor ama 50.000'deki bir araçta bu kadar değişmesinin sebebi giderilemeyen bir arıza mıdır diye de şüpheleniyorum. Kendi Clio'm 70.000'de olmasına rağmen amörtisör vs. hiçbir problem yaşamadım. Sorunsuz arabamı satıp sorunlarla uğraşır mıyım diye bir çekince var içimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: tunahanyildizkaya

Herkese Merhabalar,

Clio Icon Manuel aracımı satarak Megane Icon Manuel 1.5 Dci 2016 almak üzereyim ancak araçla ilgili kafamı kurcalayan bir kaç şey var.

Öncelikle aracın servis kayıtlarını incelediğimde "KILTIL-KILT AÇMA HAVA YASTIĞI BEYNI" ve "DEĞIŞTIRME SÜRÜCÜ ÖN HAVA YASTIĞI" şeklinde iki kayıt gördüm ve sahibine sordum. O da bilmediğini söyleyerek hemen servise gitti ve orada yaptığı konuşmayı benimle video olarak paylaştı. Oradaki arkadaşlar airbag'in değişmediğini, korna arızası nedeniyle o sistemin sökülüp takıldığını söylüyorlar kesinlikle üstüne basa basa. Benim anlamadığım madem değişmedi neden kayıtlarda açıkça değiştirme yazıyor ve kornayla ilgili hiç bir şey yazmıyor?

Buna ek olarak aracın tüm bakımları serviste fakat bakımla beraber daha 50.000 KM'deki hatchback megane'da 3 defa amörtisör değişimi yapılmış garantiden. Sağ sol salıncaklar değişmiş, amörtisör rulmanı değişmiş, viraj demir kolu değişmiş. Araçta bir kaporta hasarı yok, bu değişimlerin serviste olması da güven veriyor ama 50.000'deki bir araçta bu kadar değişmesinin sebebi giderilemeyen bir arıza mıdır diye de şüpheleniyorum. Kendi Clio'm 70.000'de olmasına rağmen amörtisör vs. hiçbir problem yaşamadım. Sorunsuz arabamı satıp sorunlarla uğraşır mıyım diye bir çekince var içimde.
    Sadece amortisör ile ilgili bilgi vereyim Megane 4 arka süspansiyon sıkıntılı.

• quote:

Orijinalden alıntı: .B.

Sizi bulmuşken bir de şunu sorayım, icon pakete bunlar dahil mi acaba? Yoksa Belirtilen paketleri ekstra para ile satın almak mı lazım?
    (DW) Güvenli Mesafe Uyarı Sistemi Sürüş Paketi
    (ACC) Adaptif Cruise Control Sürüş Paketi
    (AHL) Otomatik Uzun/Kısa Farlar Sürüş Paketi
    (LDW) Şerit Takip Sistemi Sürüş Paketi
    (AEBS) Aktif Acil Fren Destek Sistemi Sürüş Paketi
    (BSW) Kör Nokta Uyarı Sistemi Kontrol Paketi
    Eller Serbest Park Destek Sistemi Kontrol Paketi
    360° Park Destek Sistemi Kontrol Paketi
    Arkadaşlar, sürüş paketi ve kontrol paketi ne kadar acaba?

• .B. kullanıcısına yanıt
    Kontrol paketi 5400tl.içinde eller serbest bagaj sistemide var.
    Sürüş paketi 6400tl

• Öncelikle herkese merhabalar.
    Şu anda fluence dci icon manuel kullanıcısıyım. aracımı sıfır almıştım ve sunroof gibi başka yerlerden de gelen trim sesleri harici herhangi bir şikayetim olmadı onun haricinde gayet memnunum.
    yılda çok fazla kilometre yapmadığım için (2016 aracım 55.000 km'de) yeni aracımı megane4 icon edc 1,3 tce olarak almak istiyorum.
    Sunroof donanımı ekletsem benzer trim sesi şikayeti yaşayan arkadaşlar var mıdır acaba?
    Birde 1,3 tce araç kullanıcıları tavsiye eder mi yoksa aynı fiyatlara edc touch dci mi almalıyım?
    Cevaplarınız için şimdiden herkese teşekkürler.
  • Biz yeni sipariş verdik ve yedek lastik istemedik. Bu kesin bilgi mi ?

• Megane 2020 carplay kablosuz dönüştürücü. Ben 3008 için aldım ama malesef uygun çıkmadı. Megane 2020 de denedim gayet güzel. İlginenlere Carlinkit 2 carplay wireless kablosuz dönüştürücü İlan No: 836044112

• Son donemlerde joy paket 1.6 motor araci bakima veren var mi, fiyat ne cikiyor? 2017 model aracimi bu sene Konya.da servise vermem lazim, gordugum kadariyla Celik isimli servis var, hizmetleri nasildir, veya baska yetkili servis var midir?

• Kısa far ampulu patladı.
    Orjinal halojen ampulun markası nedir?
    Tavsiye markanız modeli var mı?
    Fiyatlar nedir.

• Burberrys42 B kullanıcısına yanıt
    philips xtreme vision alın. Orjinallere göre fark olur.
  • enes067838 E kullanıcısına yanıt
    Evet.maalesef stepne havuzu ütetilmiyor yedek lastik almazsanız.

• Merhaba. 2020 model manuel 1.3 motor joy paket megane araç aldım. Multimedya taktırmak istiyorum; serviste takılan necvox veya dışarıda takılanlar hakkında yavaş olduğu stabil olmadığına dair yorumlar aldım. En iyisinin R link 2 olduğunu ancak taktıramadığımı belirttiler. Necvox veya diğer multimedya sistemleri hakkında olumlu olumsuz yorumu olan var mıdır? Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: standart sapma

Merhaba. 2020 model manuel 1.3 motor joy paket megane araç aldım. Multimedya taktırmak istiyorum; serviste takılan necvox veya dışarıda takılanlar hakkında yavaş olduğu stabil olmadığına dair yorumlar aldım. En iyisinin R link 2 olduğunu ancak taktıramadığımı belirttiler. Necvox veya diğer multimedya sistemleri hakkında olumlu olumsuz yorumu olan var mıdır? Teşekkürler
    en iyisi bile kötü hocam almayın, magnet takip telefonu yapıştırın kullanın, telefon bin kat daha iyi çalışıyor.

• suatcagdas S kullanıcısına yanıt
    Anladım teşekkür ederim. R link lerin pert arabalardan düşmesini bekleyeceğiz sanırım. Onda da tesisat sorunu çıkabilir diye endişe ediyorum joy paket için ama bakalım.

• standart sapma S kullanıcısına yanıt
    1.5 yıldır kullanıyorum carvocal.
    Ek olarak huawei carfi var sim kart takılı wifi üretiyor.

Yolda Google maps ile navigasyon gerçek trafik bilgileri ile kullanıyorum aynı anda radyo kulesi açıp müzik dinliyorum. Hiçbir sıkıntı yok.

Netflix kurulu YouTube kurulu farklı 3 4 GPS kurulu. Usb takılı 64gb video ve müzik var.

Ben çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andios -- 3 Temmuz 2020; 16:15:53 >
  • Merhaba,

1,3 140 Bg sedan Icon paket aldık araç Eylül gibi gelecek. bir kaç sorum olacak yanıtlar için şimdiden teşekkür ederim.

*2020 modeller megan 4 olarak mı geçiyor

*Megane 4 arka süspansiyon sıkıntılı mesajları okudum forumda bunun için servis ne zaman nasıl bir işlem yapıyor. sorun olup olmadığını nasıl kontrol edebiliriz.

*Krom üst cam çıtası , spor pedal seti, bagaj havuzu gibi aksesuarlar için bir öneriniz var mı teşekkürler
  • skull67 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Mart ayında 2020 Joy 1.3 EDC aldım, serviste android ekran, cam cıtaları(alt-üst tamamı) taktırdım gayet düzgün oldu, boya koruma, kaput filmi vs yapıldı, bagaj havuzunu (https://www.hepsiburada.com/renault-megane-4-sedan-bagaj-havuzu-p-HBV000003C14Y?magaza=rnport) sitesinden aldım birebir uyumlu ama servisten de alabilirsiniz ücreti yüksek olabilir.
    2020 megane Megane 4 olarak geçiyor, makyajlı meganlar henüz çıkmadı ama fabrika içerisinde geziyorlar görüyorum :) yıl sonuna belki çıkabilir.
    Arka süspansiyon nasıl sorunlu bilemiyorum, 3000 km oldu ben bir sıkıntı göremedim, sonrasında olur mu onu da bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom_61 -- 7 Temmuz 2020; 18:52:24 >
  • phantom_61 kullanıcısına yanıt
    Bagaj havuzu linkini tekrardan atabilir misinkz hocam ve memnun musunuz bagaj havuzundan

• 
Sayfa: önceki 196197198199200
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.