Şimdi Ara

2021 F/P OTEL FIRSATLARI (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.331
Cevap
148
Favori
378.740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar balayı tatilimi Nirvana Mediterranean Excellence 5850 tl ye rezervasyon yaptırdım. şimdilik tek korkum inş corona belası biter de düğünümüzü yapabiliriz. otel hakkında daha önceden gitmiş olup bilgi vermek isteyenler olursa sevinirim :)

• co6kun C kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi ay kaç gün ki böyle fiyata gidebileceksiniz ...
  • fettah kullanıcısına yanıt

Evet tarihi yazmayi unutmusum eski mesajlarda vardi diye 31 mayis pzt giris 4 haziran cuma cikis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fellini

IC Hotel 7-12 Eylül 5 gece 6300'den 7875'e çıktı ama eski fiyat bugün ve yarın geçerli dedi bir eleman. Bir başka aramada başka bir elaman da fiyatlar anlık geçerli dedi.

Edit: Arkadaşlar ETS'yi aradım. 6300 TL yarın da dahil olmak üzere geçerli fiyatmış. Güncellenen fiyat (7875) 7 aralıktan sonra 8 Aralık itibariyle geçerli olacakmış. Bonus karta 4 ay öteleme var ama fiyat 6754'e çıkıyor. Almak üzereyim.

Edit 2: IC Green Palace 7-12 Eylül 5 gece 2 yetişkin 1 çocuk 1 bebek 6300'den aldım. 63 TL de ayrıca iptal sigortasına ödedim. Tavsiyede bulunan, otelle ilgili görüş paylaşan herkese çok teşekkür ederim.

Edit 3: Soranlar olmuş. Aldığım oda standart kara manzaralı odadır. Bir çift kişilik yatak, ilave tek kişilik bir yatak var. Bebek için de beşik (park yatak) veriyorlar. İkinci çocuğun yaşı büyükse veya daha çok çocuk varsa bu oda olmaz arkadaşlar. Fiyat farkı çıkar.

bende zam gelecek diye 6300 den aldım ama zam gelmedi

7-12 haziran granada bellek te 6800 fiyat veriyor

500 tl için granada bellek mi alsam diye düşünüyorum

• izmirlim21 kullanıcısına yanıt
    Hocam siz bilirsiniz. Ben kaynımın tavsiyesi üzerine aldım. Geçen sene çocukla konakladılar ve memnunlardı. Forumda da önerilen oteller arasında. Çocuk için aldım , havuz ve çocuk aquası , luna parkı vs için tercih ettim özellikle. ETS'ye alternatif sorduğumda Granada önermişti. Fiyat konusuna gelince artma ihtimali vardı ama artmamış. Ben aldım, kafam rahatladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: co6kun

Evet tarihi yazmayi unutmusum eski mesajlarda vardi diye 31 mayis pzt giris 4 haziran cuma cikis

bu sene bu otel harıcı alan yok galıba bende alternatıf bu otelıde aldım ama otel tek bay kabul edıyormus cogu otel kabul etmıyor 4 arkadas ıcın cok rahat kabul oluyor

• Malasef bu yıl da diğer yıllar olduğu gibi oteller erken rezervasyon fiyatlarını yüksekten açtı. Geçen yıllardaki tecrübeler fiyatlar daha fazla yükselmeden şartlarınıza uygun otelin alınması gerektiğini gösteriyor. Sonrasında anlık güzel indirimler olsa dahi iptal sigortası var. cüzzi bir kayıpla yeni rezervasyon yapılabilir. Bu nedenle biz Fethiye bölgesini merak ettiğimizden ve bütçemize uygun olması nedenleri ile jiva beach resortu tercih ettik. 27 haz-2 tem 5 gece 6 gün iptal sigortası dahil 5 302 tl ödedim.
  • Mesajım bulunsun

• AZOR_Ahaii kullanıcısına yanıt
    Fethiyede deniz o tarihlerde soğuk olur.
  • Ramazan bayramı için 12-16 Mayıs Garanada Belek için rezerv yaptım. Granada belekten geçen sene çok memnun kalmıştım

• quote:

Orijinalden alıntı: AZOR_Ahaii

Malasef bu yıl da diğer yıllar olduğu gibi oteller erken rezervasyon fiyatlarını yüksekten açtı. Geçen yıllardaki tecrübeler fiyatlar daha fazla yükselmeden şartlarınıza uygun otelin alınması gerektiğini gösteriyor. Sonrasında anlık güzel indirimler olsa dahi iptal sigortası var. cüzzi bir kayıpla yeni rezervasyon yapılabilir. Bu nedenle biz Fethiye bölgesini merak ettiğimizden ve bütçemize uygun olması nedenleri ile jiva beach resortu tercih ettik. 27 haz-2 tem 5 gece 6 gün iptal sigortası dahil 5 302 tl ödedim.

Bende o tarihte alacaktım da deniz soguk olur mu o aklıma geldi 2 sene önce kalmıştık jiva da aslında yemekleri çok iyi ama denizini beğenememiştim

• kompocyo kullanıcısına yanıt
    Hocam o tarihte deniz sıcaklığının Antalya gibi olmasını beklemiyorum ancak soğuk olur demeniz beni biraz korkuttu açıkçası. Ben netten biraz araştırdım da o tarihlerde denize girilebileceğine ilişkin yorumlar okudum hep ilk olarak sizden girilemeyeceğini duydum. siz daha önce bu tarihlerde fethiyede denize girdiniz mi?
  • ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Hocam Çalış Plajının taşlı ve dalgalı olduğunu okudum yorumlardan dediğiniz gibi denizi pek beğenilmiyor. Ancak jiva o bölgenin en iyi otellerinden anladığım kadarıyla biraz tercih sebebiniz bu oldu. Kalan biri olarak deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim. Ölüdeniz in 30 dk mesafede olduğunu belirtmişler olmadı deniz için orayı da deneriz. inşallah memnun kalırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AZOR_Ahaii

Hocam o tarihte deniz sıcaklığının Antalya gibi olmasını beklemiyorum ancak soğuk olur demeniz beni biraz korkuttu açıkçası. Ben netten biraz araştırdım da o tarihlerde denize girilebileceğine ilişkin yorumlar okudum hep ilk olarak sizden girilemeyeceğini duydum. siz daha önce bu tarihlerde fethiyede denize girdiniz mi?

Hocam otel güzel aslında ama denizi aradan yol geçiyor sonra plaj başlıyor ben beğenmedim denizini ama otel yemekleri çok lezzetli yüzüne bakılmayan yemeklerden yok ala carte olarak balık restoranına gittik gayet beğendik otelin biraz ters tarafında kalan pastane var 24 saat açık gayet güzel ets de herşey dahil konsepti yazılmış ama otel uhd denizi dışında gayet güzel ben de büyük ihtimal yine jiva ya gidecem Antalya dan sıkıldım içki kullanıyorsanız içkileri kaliteli otel genel itibari ile Almancı çok fazla oluyor içerisine göl var otelin her ihtimale karşı akşamları için sinek ilacı götürün yanınızda

en çok hoşumuza giden snack yeri yok onun yerine 12.00-17.00 arasında ala cart hizmeti var gidip oturuyorsunuz menü den istedğiniz yemek geliyor Burada da İskender i gayet güzeldi Aqua sı ufak idare eder valla hocam memnun kalırsınız kesin fiyatına göre

teşekkür ederim hocam bilgilendirme için.
  • Hocam ben 7 yildir Fethiyeye gidiyorum araliksiz denizin en güzel oldugu dönem Temmuz sonu ve Ağustos ayı diyebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kompocyo -- 13 Aralık 2020; 17:4:31 >

Hocam gecen sene alkol kalitesi nasildi? Gozunuze carpan marka oldu mu?

• Arkadaşlar balayı için otel bakıyorum. 21 Haziran haftası konum ve otel olarak nereyi tavsiye edersiniz? 5 gece konaklamayı düşünyorum. 7 bin tl max bütçem bulunmakta.

• quote:

Orijinalden alıntı: extraordinaryman45

Hocam gecen sene alkol kalitesi nasildi? Gozunuze carpan marka oldu mu?

valla hocam chivas felan görmedim ben ama kalite olarak güzeldi kokteylleri lobi barda çok özenli hazırlanıyordu ben gideli 2 sene oldu gerçi değişen şeyler olmuş olabilir ben de arada kaldım bi daha gitsem mi diye granada ile arasında

• Otel fiyatları uçmuş resmen.

Yorumları kötü oteller bile inanılmaz fiyat istiyor.

Nasıl oluyor böyle akıl alır gibi değil.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.