şimdi ets'den bakınca gördüm, yanındaki paramount'un yerini kiralamış anlaşılan. uzaktan görmüştük çok lüks bir otele benziyordu. fiyatları artmış tabi normal duja ya göre. |
2021 F/P OTEL FIRSATLARI (27. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: burock2010Bütçeye göre üstten alta doğru sıralama yapıyorum.
voyage torba
voyage türkbükü
hilton türkbükü
la blanche island
sentido bellazure
ışıl club
bodrum park resort
Sentido nasıl hocam daha önce gittiniz mi
ışıl ve blanche ets de bulamadım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 sene önce gitmiştik Sentido'ya.
ailecek çok memnun kalarak ayrıldık tesisten.
-
2018 erken rezervasyonun da ,2019 nisan ayı için 4 gece maxx royal belek bilgisayara not almışım
4000 tl ,şu an 12600 tl ,sizce bu enflasyonla kur farkıyla açıklanabilir mi ?
Bunlar oy olarak geri dönecek ,ama haberleri var ama yok orasını bilemem
-
Hala şu başlığa F/P yazmıyorlar mı yıllardır anlatamadık Yerli turist için hiçbir otel F/P değildir.
Haa diğer ülke vatandaşları için dünyanın en iyi F/P otelleri ülkemizde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 15 Aralık 2020; 17:22:4 > -
Cevaplar için saolun hocam Haziran ayı için aldık bakalım inş memnun kalırız
düşünen arkadaş varsa da 31mayıs 5 Haziran 2 kişi 3400 ₺ sentido bellazure otel
Benden söylemesi o tarihlerde Bodrum denizi üşütür yılların Bodrum tecrübesiyle yazıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radko -- 16 Aralık 2020; 0:4:23 > -
Bunlar nasıl fiyatlar ya, yuh diyorum....
Fiyatlar malesef bize yüksek, Granada Belek aldım 20 gün önce 8700 tl ye, 10 gün sonra 9400 oldu, bugün baktım 10080 olmuş. TL nin değeri düşmeye devam ettikçe zamların arkası kesilmeyecektir. Avrupalının bir asgari ücreti bile yapmazken bu fiyat, bizim ülkemizde nerdeyse 5 asgari ücret yapıyor. TL nin yükseldiği güzel günler umuduyla... -
Muhtemelen Antalya ya da çevresinde oturuyorsunuz.
Zira 3 gece kalmak için İstanbul'dan valiz toplamaya üşenirim açıkçası :)
iyi tatiller.
-
IC Green Palace 7-12 Eylül 5 gece 6300'den almıştım. Şu an 7350 olmuş. 1050 Lira artmış. Diğer oteller de muhtemelen artıştadır. Evet fiyatlar yüksek katılıyorum ama giderek daha da yükseliyor.
Bu arada Otelz.com'da ön ödemesiz, ücretsiz iptal ve kredi kartsız rezerve edilen uygun fiyatlı oteller var. Daha önce hiç deneyimleyen oldu mu? Ben şehir oteli almıştım buradan, sorun yaşamamıştım ama tatil farklı tabi.
-
Ozamanda mantıklı bir secenek olduğunu söylemiştim , sizde farkettiyseniz green place 6300 iken santai family 6160 di , şimdi ayni tarihler green place 7350 , santai family 6600, biri 1050 lira artmisken diğeri 440 lira artmış ,demek oluyorki birkez daha mantikli bir tercih yaptiginizi anladik , talep olanin fiyati dolayisiyla daha fazla arttı . -
Santai'ye hiç bakmadım, direkt Green'den aldım ve iyi ki almışım . Hem sizin ve arkadaşların olumlu görüşleri hem de akraba referansı seçmemde etkili oldu. Bir kez daha teşekkür ederim. Santai'de dikkatimi çeken swim up oda, 15 bin iyiymiş
-
quote:
Orijinalden alıntı: cursedman33Muhtemelen Antalya ya da çevresinde oturuyorsunuz.
Zira 3 gece kalmak için İstanbul'dan valiz toplamaya üşenirim açıkçası :)
iyi tatiller.
Sevgili dostum ben Denizli' de yaşıyorum. Aracımla 3 saat haklısın. Ama bu durum otelin F/P olmasını etkilemez sanırım. Ben 3 gece yapayım siz 7 gün yapın ama çok uygun fiyatı gerçekten. Karar sizin.
-
Haziran ortasına kadar olan fiyatlandırma gerçekten bu senenin gördüğüm en iyi f/p oranı. Güzel yakalamışsınız hocam tebrikler. -
Bende 6300 den Green Palace almıştım ama son anda iptal edip Dolce Vita ile değiştirdim. Fiyat farkı da oldu ama otelin yönetimin değişmesi ve genel tanıtımdaki yenilikler çok cezbetti umarım beklentimizi karşılar. Ayrıca Green de iyi bir f/p oteli hala bence, vazgeçme sebebim çok fazla çocuklu aile olacağı ve yeme-içme imkanları... Bu arada 9-14 Eylül Nirvana Dolce Vita 5 gece 8.085 TL ye almıştım 8.820 TL ye yükselmiş...quote:
Orijinalden alıntı: fettah
Ozamanda mantıklı bir secenek olduğunu söylemiştim , sizde farkettiyseniz green place 6300 iken santai family 6160 di , şimdi ayni tarihler green place 7350 , santai family 6600, biri 1050 lira artmisken diğeri 440 lira artmış ,demek oluyorki birkez daha mantikli bir tercih yaptiginizi anladik , talep olanin fiyati dolayisiyla daha fazla arttı .
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuana kadar tatilimi almış olsaydim nirvana dolce vitayi almış olurdum , bence nirvana güzel değişimler yapicak otelde , pişman olacaginizi düşünmüyorum ama yerinizde olsam agustos 27 sinden baslatirdim tatilimi sadece 500 lira fark oluyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fettah -- 18 Aralık 2020; 8:56:1 > -
10 Eylül evlilik yıldönümü şansımıza da tam o günlerde fiyatlar düşüşe geçiyor. Giriş çıkışla alakalı bir bilginiz var mıdır? 14:00 giriş diyor ben aracımla gidicem kısmet olursa erken giriş yaptığımızda kabul ederler mi? Daha önce voyage lerde kaldık hep orda sıkıntı olmamıştı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiçbir marka otel girişler kac olursa olsun sorun çıkarmaz en fazla odaya kabulunuz 14 te olur ama siz herturlu imkandan yararlanirsiniz ben gecen sene titanicte sabah 9 da odaya çıkarılmıştım, o anin yoğunluğuna göre değişir , ben o tarihle ilgili fiyat degisikliginden dolayi biraz kalabalik olacagini düşündüğümden söylemiştim yoksa denizi havasi mis gibi olur , daha tatili alamadigimdan biraz kiskandim mi ne oldu 🤭🤭 -
normalde bu konuya yorum yapmıyorum zira bir turizmci olarak her ne kadar insanların, münferit, grup, tatil, iş seyahatlerini organize ederek geçimini sağlayan birisi olsam da, pandemi gibi ciddi bir risk varken, özellikle tatil programı yapan insanları anlamakta güçlük çekiyorum.
ama evlilik yıldönümünüz benimkimden 1 gün sonra olduğu için bu durum üzerinden empati kurup yardımcı olmak isterim.
belirttiğiniz gibi otele girişler 14:00'dır. bunun en baş sebebi, odayı boşaltma saati olan 12:00 dan sonra house keeping odalara girip odaları temizleye ve bir sonraki misfiri için hazırlamaya başlar.
eğer ki 1 gün öncesinden boş ve hazır oda var ise direkt verirler. eğer yoksa odanın hazırlanmasına kadar ki olan sürede sizi oda için bekletirler. Onu da şöyle yaparlar, valizleriniz luggage room'a alınır. siz otel imkanlarından yararlanmaya başlarsınız. oda hazır olduğunda size bildirirler odanıza geçersiniz.
saygılar;
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwin35 -- 18 Aralık 2020; 11:6:49 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X