Şimdi Ara

2021 F/P OTEL FIRSATLARI (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.331
Cevap
161
Favori
375.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dün istanbul’un ortasında 33’lük carsberg’e 37 lira ödemişim hala 200 TL’ye neden otel bulunamıyor diye burada sitem ediliyor. 5 gece 200 TL’den 2000 TL yapar 2 kişi için. İstanbul’da eli ayağı düzgün bir yerde öğle yemeği fiyatı olmuş bu neredeyse. 2 kişi 3’er bira ile ortalama bir yemeğe dün 410 lira hesap ödedim. Bu fiyatlara nasıl otel olabilir? İstanbul’da fiyatlar böyleyse tatil yörelerinde x2’dir en az.

    Kabul etmemiz gerekiyor fakirleştik. 90’lara döndü ülke, zenginler sadece tatile gidebilir, zenginler araba alabilir. Özellikle 2008-2016 arası yaşanan ilüzyon bitti maalesef. Belki enflasyon düzgün açıklansa durum farklı olabilirdi ama harcamalar %50 artarken maaşlar %15 artıyor ve fark her geçen gün daha da açılıyor.

    Seneye muhtemelen bu sene kadar da otel konuşulamayacak bu konuda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ülkece fakirlikestigimizin kimse farkında değil hala gerçekten. Bu arada bence bir ekonomik kriz yok ortada. Artik sürekli fakirlesme yoksullasma durumu var. Eski alışkanlıklarınızı unutun. Yeni Türkiye orta sınıfı yuttu artik. Araba fiyatlari, ev fiyatları, oteller vb her sey uçtu gitti. Yeni düzende hayatta kalmaya, uyum sağlamaya çalışıyoruz. Bu konu da otel paylaşım konusu ister 300 liralık olsun ister 3000.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Hocam gördüğüm fırsatlar hep pahalı olanlar olduğu için yazdım o şekilde. Yani giriş seviyesi alt standart paylaşım göremedim. Kimseyi eleştirmek amaçlı yazmadım yani yalnış anlamayın lütfen. 1500 2000 TL'ye 5 gece yemek yeme olayı biraz üzdü hocam. Yani benim durumumdaki insanlar tatil yapamaz mı ? bütçem o kadar bende isterim 4000 lere çıkmayı. Ortalama bir butik otel denize 5 dk 10 dk yürüme mesafesinde ki bir otelde yaparım tatilimi neden bulunmasın o fiyatlara butik oteller bulunabiliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turtle Punch -- 20 Haziran 2021; 18:24:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Turtle Punch kullanıcısına yanıt

    Benim gönlümden geçen 500 tl ye keşke 10 gece bulabilseniz

    ancak 5 gece en alt kalite uhd bir tatil 6-7 den başlıyor şu an.

    pansiyonda kalırım dışarıda yerim deseniz dediğiniz gibi 3 pansiyona verirken 2 de dışarıda harcarsınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Imza.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt

    Aynen hocam. Orta sınıf çöktü. Ben memurum mesela. Her sene 2 3 otele gidiyordum 10 senedir. Genellikle eylül-ekim seçip daha uygun fiyata iyi otellere gittim. Bir kere temmuz ayında gittim paraya kıyıp, nasıl olsa yazlık var diye sezonda gitmiyordum. Ama artık bu sene direk yazlık. Benim gibi memur olupta bir tatile 10bin TL verebilene helal olsun. Ben maaşım o kadar artmadı. Bu şekilde giderse benim için bir yerden gömü bulamazsam otel tatili bitmiştir. Sağolsun bir zevkimiz vardı onuda elin almanına, rusuna verdiler. Bir ülkenin memuru kendi ülkesinde 1 hafta ailesi ile tatil yapamıyorsa yorum yapacak fazla bir şey kalmamış demektir. Bol bol video izler iç geçiririz artık.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Firestorm2321

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Deniz ile ilgili durum nasıl? Sığ mı acaba? Çocuklar için müsait mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: atesoku

    Ülkece fakirlikestigimizin kimse farkında değil hala gerçekten. Bu arada bence bir ekonomik kriz yok ortada. Artik sürekli fakirlesme yoksullasma durumu var. Eski alışkanlıklarınızı unutun. Yeni Türkiye orta sınıfı yuttu artik. Araba fiyatlari, ev fiyatları, oteller vb her sey uçtu gitti. Yeni düzende hayatta kalmaya, uyum sağlamaya çalışıyoruz. Bu konu da otel paylaşım konusu ister 300 liralık olsun ister 3000.

    Uzun zamandır bunu anlatmaya çalışıyorum insanlara ama nafile...


    Yeni dönemde biz toplum olarak fakirleşmiş durumdayız zaten. Patron diye gördüğün, altında E serisi Mercedes çekecek adam da Passat alabiliyor en iyi ihtimalle. Öyle hesaplayın artık. Kaldı ki bu devirde maaşla çalışan birisi ne ev alabilir ne de araba... Hatta tatile gitmek bile günümüz koşullarında lüks bir kavram. Dediğin gibi biz artık krizdeki ülke olmaktan çıkmış durumdayız. Uzun vadeye yayılmış fakirleşme döngüsünde hareket ediyoruz. Orta sınıf kalan diyorsunuz da orta sınıf kalmadı artık. Maaşla çalışan fakirlere karşılık anormal zenginleşen işverenlerin ülkesi.





  • İyi akşamlar arkadaşlar jiva beach resort otelini deneyen var mı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar erken rez. anlamı yok diyenler var . Bence hatalısınız . kasım ayında sueno beach agustos ayı 8 gece konaklama 10 bin küsür iken şuan 16 bin küsür . Hani erken rez. anlamı yok tu ? Bence siz siz olun erken rez açılınca ( ben kasım ayında almıştım . ) hemen programınızı yapın derim . Bakın fiyatları görüyorsunuz . Konu için güzel bir anlam bırakıyım dedim .

  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt

    Sueno haricinde böyle artış yapan pek otel yok. Çetele tutmadım ama kıştan beri takip ettiğim Belek otellerinin fiyatları aynı gibi.

  • civcivx C kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum,bende hep etken alırdım.ama şuan son dakika daha uyguna bile bulabiliyorum.agoda ve hotels.com arada bakin.susesi için.8800 fiyat veren ETS yerine agoda da 7100 fiyat çıktı

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt

    Sanırım bodrumdasınız. Bodrumda ortam nasıl geçmiş yillardaki kalabalık var mı?Havaların tam ısınmadigi şu donemde Bodrumda hava ve deniz suyu nasil? Ayrica Resimde görünen yer hangi bölge?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 Haziran itibariyle SUENO Beach tatilimi tamamladım.

    Geçen sene Eylül ayında da gitmiştim ve ayrıntılı bilgilendirmemi forumda bulabilirsiniz. Biraz detay vermem gerekirse; (sormak istediğiniz bir şey olursa dm atabilirsiniz)


    • Otelde %35-40 doluluk vardı. Herşey rahat, şezlonglar boş, bar veya restoranlarda sıra yoktu
    • otelin %70-80'i Türk'tü ancak yalan söylemeyeceğim gerçekten ilk defa bu kadar elit bir Türk topluluğu ile birlikteydim diyebilirim. Herkes çok nazik ve anlayışlıydı.
    • Sabah uçağım erken olduğu için otele 8 gibi vardım. sağolsunlar Çok güzel deniz ve Side antik kent manzaralı odayı saat 10'da teslim ettiler.
    • Çıkışım da gece uçağı olduğu için odayı 12'de bıraktıktan sonra yine 1 gün daha otelde geçirmiş gibi oldum hiç sorun etmediler. (daha öncen de etmiyorlardı)
    • Ala Carte türk restoranı konaklama yapanlara 1 gece ücretsizdi ama önermem :) hiç bir ekstrası veya güzel bir menüsü yok. ortaya gelen mezeler harici Ana restoranda daha iyileri vardı.
    • Bu otelde 5 euro verip deniz restoranında ala carte yapmadan kesinlikle dönmeyin. Muhteşem ambians, mezeler, balıklar, kalamar, ahtapot vs vs. gerçekten harika bir akşam geçirirsiniz.Göl evleri ve havuz manzarası da harika
    • Yeme içme konusunda her zamanki gibi SUENO kalitesi vardı. et-balık-tavuk ve sebze yemekleri bol bol var. meze ve tatlılar da aynen. Çoğu otel vermezken fıstıklı baklava ve kadayıflar dahi vardı. (ulan crystal flora beach bizi 5 gün boyunca cevizli tatlıdan soğutmuştun :@ )
    • alkol kalitesi ise bu otelin farkı arkadaşlar. İçen var içmeyen var kusura bakmasınlar. Chivas, Black Label, Absolute, Baileys hepsinin isterseniz orjinallerinden veriyorlar. Ama bara gidip bana bir viski derseniz iskoç viskisi verirler veya dandik votka. Ama baileys orjinal derseniz mesela orjinal verir. Votka abcolute ya da doğrudan black label derseniz hemen hiç sorun etmeden ondan verirler.
    • oda temizliği, mini bar çeşitliliği, genel personel hizmeti, animasyon hizmeti ve genel temizlik gerçekten çok iyi.
    • çocuklar için olan oyun alanı (oyun evleri vs. olan yer) bu sene de kapalı. ama mini club açık.
    • Lunapark ve oyun salonu da açık. 8 euro 12 kredi veriyorlar. çoğu oyun yeri 1 kredi ile çalışıyor.
    • Merak eden varsa nargile 15 euro, türklere 100 tl ama pazarlık ile 75'e bırakıyor.
    • Bu arada otelin bence en kötü yanı. Pastanesi için çok güzek bir alanı varken kurabiyeler, pastalar vs. yok. Çok güzel kahve veriyorlar ama yanında akşamdan kalan küçük dandik pastalar. Otel maalesef pasta yapamıyor tatları hiç yoktu.
    • Ayrıca hamam ve o alandaki duş yerleri de çok pis.


    Fiyat performans olarak bence çok iyi bir hotel. lobide altın renk sütunlar aynalar veya odada duvara gömülü LCD yok ama zaten benim için de önemi yok :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eXaLs -- 21 Haziran 2021; 8:50:31 >




  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt

    Hem Instagram da hem de Youtube'de takip ediyorum bayadır kendisini çok güzel bilgiler veriyor oteller ile ilgili.

  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt

    Salda da hangi otel de konaklıyorsunuz acaba ? Biz de Kemer öncesi bir gece konaklamayı düşünüyoruz.

  • Arkadaşlar, nice 5 yıldızlı ve isim yapmış otelde konaklamış birisi olarak, size aşağıdaki otelleri şiddetle tavsiye ederim.


    Aynı grubun yan yana 2 oteli mevcut, Alanya bölgesinde. Biri daha lüks ve kompakt bir yapıda, genç ve eğlenceye daha dönük bir formatta işletiliyor. Diğeri ise daha çok bahçe içinde ve ailelere uygun yapıda bir otel (botanik bahçesi tadında).


    https://www.etstur.com/Quattro-Beach-Spa-Resort-Otel-Alanya?&adult_1=2


    https://www.etstur.com/Quattro-Family-Club-Dem-Hotel?&adult_1=2


    Otellerin her ikisi de açık (Beach Spa resort açık, Family Club Dem 1 Temmuz da açılıyor, kesin bilgi).


    Mutlaka Tripadvisor puanlarına ve yorumlarına da bakın, ne demek istediğimi anlayacaksınız.


    https://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g951014-d6003151-Reviews-Quattro_Beach_Spa_and_Resort-Konakli_Alanya_Turkish_Mediterranean_Coast.html


    https://www.tripadvisor.com.tr/Hotel_Review-g951014-d1910534-Reviews-Quattro_Family_Club_Dem_Hotel-Konakli_Alanya_Turkish_Mediterranean_Coast.html






  • onzy O kullanıcısına yanıt
    Bodrum aşırı derecede kalabalık her yer insan kaynıyor,gördüğüm her şey dahil oteller ukraynalı,fransız,sırp kaynıyor.
    Fakat çoğu mekanlar olsun,esnaf batmış çarşısı olsun barlar sokağı her yer kapalı,dışarı çıktın mı terkedilmiş şehir havası var Bodrumda o derece.
    Geçen senede gelmiştim bu kadar kötü değildi ortalık.

    Hava sıcak fakat deniz buz gibi ilk girdiğinde donuyorsun çünkü burda da havalar yeni 30 derecelere gelmiş,soğuk deniz sevmeyen Bodrumdan uzak dursun.

    Resimdeki bölge Gümbet.

    Bu arada gördüğüm kapalı otellerde var temmuzda açıcaklarmış falanda hepsi leş atıl biçimde açsa bile o yerler ne performans alırsın muamma.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.