Şimdi Ara

2021 F/P OTEL FIRSATLARI (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.331
Cevap
148
Favori
379.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adrasan için f/p bir tesis önerisi verir misiniz?

• sayfalardır tek bir f/p otel tavsiyesi yapılmamış. kemer'de 2 tane f/p otel yazayım:

crystal flora: 3 temmuza kadar tt prime koduyla seturdan 5 gecesi 5000 tl ye alınabiliyor.

sherwood greenwood resort: temmuz başı 5 gece 4750 tl.

bu piyasada gayet iyi fiyatlar.

konuya hergün mesaj atıp, milletin gittiği otelleri desteksizce eleştirip ama 1 tane bile otel önerisinde bulunmayan trolleri de dikkate almayın arkadaşlar.

ihtiyacı olan bu otelleri incelesin derim. ets son dakika fırsatlarındaki diğer otellere de bakabilirsiniz. ya da seturdaki oteller için diverso'dan teklif alabilirsiniz.

• muraska M kullanıcısına yanıt
    Bende flora almıştım 3 gece, Çıralı ile değişmesem gidecektik, HD konseptte f/p olduğunu düşünüyorum sizin gibi beldibi bölgesi de deniz ve doğa olarak Antalya da en güzel yerlerden birisi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sene yaz gelmemeye yemin etmiş gibi hava

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt

Pazartesi kemerde olacağım her sene Haziran 20 sinden sonra giriş yapıyorum Yalnız havalar hala Serin gerçi benim için ideal ama çocuklar için tedirginligim devam ediyor tek düşüncem havanın nem oranının fazla olup sicakligin daha fazla hissedilmesi 🙄

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba Arkadaşlar, konusunu açtım ama burası daha aktif. Affınıza sığınarak tekrar burada yazmak istiyorum.

Okul açılmadan evvel Eylül ayında tatil planlıyorum. Biraz araştırdım ama baktıkça kafam daha çok karıştı. Bilen veya giden arkadaşlar fikir verebilirse çok sevinirim.

Şu ana kadar bakıp kafma yatanlar :

-İC Hotels Santai Family Resort,

-Seven Seas Hotel Blue

-Limak Atlantis Delice Hotel

-Sunrise Resort Hotel

-Sueno Hotels Beach Side

Özel olarak aradıığım bir tarz yok. 8 yaşında bir oğlum var, biz olmadan da eğlensin istiyorum. Bir de plajı KUM olursa tadından yenmez diye düşünüyorum.

İlave her türlü fikre açığım. Uçuk kaçık fiyatlar olmadığı müddetçe sıkıntı değil.

• invaderbrain İ kullanıcısına yanıt

adrasanda klados a gitmede nereye gidersen git

ben artik ciraliya gidiyorum adrasan yerine.bi tik daha iyi yerler mevcut.

• Haleluyah kullanıcısına yanıt

merhaba hocam yazdığın otellerden sueno beach side ve ıc santai family de konakladım. kalite lezzet konfor diyorsan içlerinde en iyi ıc santai familiy, sueno beach sidenin denizi çok güzeldi ıc santai de tek hoşuma gitmeyen yani denizdi onun haricinde kesinlikle ıc santai family derim sueno golf belek fiyat farkı yoksa orayada bakın bir

• quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

adrasanda klados a gitmede nereye gidersen git

ben artik ciraliya gidiyorum adrasan yerine.bi tik daha iyi yerler mevcut.

hocam çıralı denizi mi daha güzel kemer mi ?

çıralıda kemerde zaten.

ancak çıralıyı daha sevdik.adrasanda yeme içme olsun, konaklama olsun iyi yer yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 17 Haziran 2021; 13:59:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shafter

çıralıda kemerde zaten.

ancak çıralıyı daha sevdik.adrasanda yeme içme olsun, konaklama olsun iyi yer yok.

yani kemer'den kastım beldibi ve tekirova idi. daha net yazmalıydım. yani şöyle beldibinde 5 gece uhd otelde kaldıktan sonra çıralı'ya uğramak mantıklı mı ? deniz olarak artısı var mı ? bu arada toplamda 15 günlük tur yapıcaz yanımızda 2,5 yaşında çocukla. 5 gece uhd ile başlayıp çanakkaleye kadar gidecez 3er gün farklı rotasyonlara uğrayarak. farklı tavsiye varsa açığım.

düşündüğümüz yerler kaş,muğla akbük koyu,ölüdeniz,olursa bodrumda denize sıfır bir otel ve edremit-akçay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muraska -- 17 Haziran 2021; 14:10:1 >
  • Amara Luxury Resort (Kemer) hakkında bilgisi olan var mı, nasıldır?

ben uhd konaklama öncesi çıralı'da yer ayırttım. (butik otel yada bungalov konaklamalarını daima uhd'den önce yapmanın faydalı oldugunu tecrübe ettim. uhd önce olursa sonrasında memnuniyet ve mutluluk azalıyor malesef)

çıralının denizi çakıl, taş ve kumludur. yarım saat yol mesafesindeki adrasan'da ise deniz kenarı tamamen kumdur. bu nedenle adrasan denizi daha çok beğenilir. ayrıca deniz sığ, çocuk falan rahat ediyor. eğer kriteriniz deniz ise tercihinizi buna göre yapın.

eğer o bölgede konaklayacaksanız, 1 gününüzü tekne turuna ayırtmanız 15 günlük rotanızda fark yaratır diye düşünüyorum. 3 farklı tekne turu var. Sulu ada çok beğeniliyor, ben daha önce o tura katılmadım. bu sene katılacağız inş.

Ayrıca güzergahınızda manzarası çok güzel olan tahtalı teleferiği var. Ücreti ülkedeki diğer teleferiklere göre pahalıdır (kişi başı 120 tl). teleferiğin süresi yaklaşık 12 dakika. Ayrıca tepede içeceklerde 5-10 dolar ile satılır. Dilerseniz onu da rotanıza ekleyebilirsiniz.

acikcasi 2.5 yasinda ki cocukla ben cok gezemedim ve 2 yer ile sinirlandirmisim o yaslardayken cocugum.

bu tarz tur icin 4-5 yas ideal sanki.

benim son 3-4 senedir tatilim 5 yildiz belek oteli + cirali

gecen sene titanik bodrumdaydim ve sevmedim.bir daha da bodruma gitmem.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sume

ben uhd konaklama öncesi çıralı'da yer ayırttım. (butik otel yada bungalov konaklamalarını daima uhd'den önce yapmanın faydalı oldugunu tecrübe ettim. uhd önce olursa sonrasında memnuniyet ve mutluluk azalıyor malesef)

çıralının denizi çakıl, taş ve kumludur. yarım saat yol mesafesindeki adrasan'da ise deniz kenarı tamamen kumdur. bu nedenle adrasan denizi daha çok beğenilir. ayrıca deniz sığ, çocuk falan rahat ediyor. eğer kriteriniz deniz ise tercihinizi buna göre yapın.

eğer o bölgede konaklayacaksanız, 1 gününüzü tekne turuna ayırtmanız 15 günlük rotanızda fark yaratır diye düşünüyorum. 3 farklı tekne turu var. Sulu ada çok beğeniliyor, ben daha önce o tura katılmadım. bu sene katılacağız inş.

Ayrıca güzergahınızda manzarası çok güzel olan tahtalı teleferiği var. Ücreti ülkedeki diğer teleferiklere göre pahalıdır (kişi başı 120 tl). teleferiğin süresi yaklaşık 12 dakika. Ayrıca tepede içeceklerde 5-10 dolar ile satılır. Dilerseniz onu da rotanıza ekleyebilirsiniz.

hocam cevabınız için teşekkürler. aslında daha önce 3 kez 15 günlük ege-akdeniz turu yapmıştık eşimle. bu nedenle tekne turu vs çok yaptık zamanında, tekne turunun keyfi başka oluyor katılıyorum ama şimdi çocukla zor olur diye düşünüyorum. sulu ada'yı ben de duydum şartları zorlarsak belki gidebiliriz.

uhd konaklamayı 27haziran-2 temmuz arası aldık çünkü sonraki haftada 1000 tl zamlanıyordu. yoksa dediğiniz gibi oteli sona bırakıp yorgunluğu atmak çok daha mantıklıydı. bizde 1000 tl daha ağır bastı :)

teleferiği de pahalı ama bi bakarız. çocukla zor görünüyor ama :)

ayrıca o bölgedeki tur tecrübenizi günlük olarak detaylı, müsait oldugunuzda paylaşırsanız, bu sene ve gelecek sene programımızda faydalı olur.

şimdiden iyi tatiller dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sume

ayrıca o bölgedeki tur tecrübenizi günlük olarak detaylı, müsait oldugunuzda paylaşırsanız, bu sene ve gelecek sene programımızda faydalı olur.

şimdiden iyi tatiller dilerim.

paylaşayım hocam ama öncelikle şunu söyleyeyim biz tur yaparken 2015-2019 yılları arasında oda kahvaltı otellerde kalmıştık ve fiyatları gayet makuldü. şu anda f/p oda kahvaltı otel bulmakta zorlanıyorum. forumdan arkadaşların önerisi varsa açığım. tur rotasyonumuz şu şekildeydi:

balıkesir-akçay: mıhlı şelalesi,hasanboğuldu şelalesi; bence kesinlikle gidilip o suya girilmeli. aşağı inerken ayvalıkta sarımsaklı plajı var güzeldir.

izmir : efes antik kenti,şirince,çeşme,şehir merkezi vs...; urla'da arkadaşta kaldık kimsenin bilmediği koylara götürdü bizi baya güzeldi

muğla-akyaka: azmak nehri'nde sabah erkenden kalkıp daha kimseler gelmeden tabak çanak sesleri olmadan ördeklerle kahvaltı, sonra buz gibi suya girme çabaları ve nehirde tekne turu

marmaris: günde 3 koya gittiğimiz günler olmuştu, gitmediğimiz koyu kalmadı sanırım :) genel olarak hepsi güzeldi ve sessiz sakindi. içmeler'e uğramadık sadece kalabalık olduğu için. marmaris düşünürseniz kesinlikle oteli son ana bırakmayın biz son ana bırakmış ve otel bulmakta çok zorlanmıştık.

fethiye: burada gezilecek görülecek çok yer var. bence en güzel yeri ölüdeniz. hafta sonu gitmeyin. hafta içine denk getirin ölüdenizi. birçok güzel koy var fethiyede; günlüklü,katrancı vs. yuvarlakçay'a ve saklıkent'e gidilmeli.

tekne turları: göcekten ve fethiyeden kalkan tekne turları mevcut. 3 kez katıldık. farklı rotasyonlara gidiyor tekneler. denize yüzmeye doymak istiyorum diyorsanız tekne turu kesinlikle yapılmalı. 12ada turu ve bodrumdan kalkıp orak adasına giden tekne turlarını öneririm. orak adası çok güzeldir.

kaş: bence türkiyenin en güzel denizi kaş'ta. hidayetin koyu'na her gittiğimizde uğrarız. mükemmel denizi var. zaten hemen yanında dalış noktası var. kaputaj plajının güzelliği ve keyfi de başkadır.

son olarak marmaris'te sedir adası var. sabah erkenden ilk tekneyle giderseniz, sedir adasında tek başınıza yarım saat yüzmekten alacağınız keyfi başka yerden almanız mümkün değil :)

özet olarak; çok sağlam uhd otellere de gittim. voyage,titanic,merit royal,limak vs. ama hiçbirinde akyakadaki kahvaltının veya sedir adasındaki yüzmenin keyfini alamadım.

çocuğunuz yoksa uhd otel tercihiniz 2. planda kalsın derim arkadaşlar. tabi sene boyunca çok yoğun iş ortamında çalışanlar ve tatili dinlenme olarak görenlere de bişey diyemiyorum.

• Haleluyah kullanıcısına yanıt
    Bu sene okullar en geç 6 Eylül de açılacak tatil planınızı buna göre yapmanızı tavsiye ederim,milli eğitim bakanı 1 Eylül demişti hafta ortası olduğu için 6 Eylül e sarkar takvim

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.