Şimdi Ara

2021 clio icon edc vs 2021 i20 elite vs 2017 golf 7.5 comfortline dsg (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 1.0 icon clio sahibi olarak, Golf 7,5 tercih ederim.

Alım gücü düştükçe övgüyü haketmeyen araçları yere göğe sığdıramıyorsunuz.

Clio la clio, neresini övüyorsunuz. Derseniz 0 araç takıntım var, sonuna kadar eyvallah lafım yok. Onun dışında bildiğin clio işte.

Sıfır km alındığından beri trim sesi var.

klimasının kendine hayrı yok.

Ara sıra bütün hafızayı kendi resetler. Sürüç bilgilerinizi, yakıt tüketim bilgileriniz gider.

Direksiyonun altından hava alır kışın g.tün donar.

Camlarında önlenemez dışardan buğu sorunu var.

Canı alınmış cvt şanzımanı var, git desen gitmez, az yak desen yakmaz.

Eğer çok km ve araç sıkıntılı değil derseiz üst segment iyidir.

• Siz Golfe biraz takmışsınız gibi geldi bana. Mercedes S seriside alsanız aklınız Golf te kalacak gibi, o yüzden Golfü alın bence hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370

Yok DSG sıkıntı çıkarır mı yok daha önce tamir görmüş mü yok galerici içime kurt düşüyor diye yazıyorsan buraya gidip sıfır araba alacaksın tanımadığın insanlar burada seni ikna edecek değil ve banane?

DGS şanzıman yoğun trafikte ısınır hatta fabrika kitapçığında bile yazar ikaz işareti çıkınca sağa çekip soğumasını bekleyin diye , çoğu insan arabasını ışıklarda vs beklerken N konumuna yani boşa almaz ama DSG soğuması için iyidir

Yani DSG iyidir ama yüzbin araba 3-5 ısınmadan mekanikten vs sorun çıkaran olmuştur iyi yanları vardır kötüde mükemmel yoktur

” bana ne?” kelimesini kullanıp cevap yazman da ayrı bir ironi olmuş. “Bana ne” diyorsan cevap yazma sanki forumdakilere zorla benim konuma cevap yazın demişim. Daha önce dsg’li golf kullananlardan görüş almamda ne sakınca var. Forum burası kullanıcı deneyimleri aktarılır. Yukarıdaki arkadaş golf 7.5 kullanıcısıymış deneyimlerini aktarmış, benim de işime yaradı, beğenmediysen çık konudan başka konuya geç. İlgini çekmiyorsa ya da saçma buluyorsan cevap yazmaz konudan çıkarsın. Hey Allahım ya bi de açtığımız konudan millete hesap veriyoz. Ayrıca kimseye de beni ikna edin yazmadım, tavsiye istedim ilgisini çeken ve bilen insanlar yazdı, ilgisini çekmeyen veya bilmeyen yazmadı, konuyu kapattı gitti. Forum ya burası bu kadar abartma, hayır yani vize mi alalım konu açmak için anlamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fractal design

Clio 1.0 edc değil yalnız CVT şanzıman. 1.33 Tce EDC ile geldi gitti ondan da kalmadı.

Aynen hocam öyleymiş yeni öğrendim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

Öncelikle araçtaki ekstraları serviste gidip sorgulayın.Fabrika çıkış mı yoksa sonradan mı takılmış ?

Dsg daha önce hiç değişmediyse değişme vakti gelmiş.Servis bakımlı yada değil araç 7 yaşında olduğu için dsg sebebiyle kenara bi 4-5 ayırın derim.Ayrıca araç dizelse 120 binde ağır bakım var.Onun fiyatını bilemem ama yine 4-5 tutar diye düşünüyorum.

Eğer golf istiyorsanız 2015 temmuz sonrası üretimli highline araçlara bakın.Donanım olarak tatmin eder.Km düşük denk getirebilirseniz bütçenize uygun güzel olur.

Alıntıları Göster

Hocam bu 2015 temmuz sonrası olan araçların farkı nedir acaba? Bi de benzinli olanlara bakıyorum hocam, dizel değil.

• obmann O kullanıcısına yanıt

Highline araçlarda multimedya ekranı büyüdü, hassasiyeti iyileşti ve sistem daha hızlı çalışıyor.2016 Comfortline araçlarda ön arka park sensörü ve bluetooth standart oldu.

Benzinli düşündüğünüz için ekleyeyim.1.2 tsi lar torsiyon 1.4 tsi lar bağımsız süspansiyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogzdrk -- 2 Ağustos 2021; 22:46:0 >
  • o fiyat aralığında 7 8 tane golf baktım çoğu dökük sıfır ibiza alacak gibiyim

bizim millet arabaya bakmıyor tabiri caiz de içine ediyor.

hele golfculerın çoğu zibidi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogzdrk

Highline araçlarda multimedya ekranı büyüdü, hassasiyeti iyileşti ve sistem daha hızlı çalışıyor.2016 Comfortline araçlarda ön arka park sensörü ve bluetooth standart oldu.

Benzinli düşündüğünüz için ekleyeyim.1.2 tsi lar torsiyon 1.4 tsi lar bağımsız süspansiyon.

Hocam bir tane 2016 comfortline benzinli golf buldum, araç 1.2 tsi comfortline diye yazmış ama plakadan hasar sorgulama yapıyorum 1.4 tsi allstar yazıyo. Nasıl oluyo bu iş?

Şanzımanı servisinde değiştirilmiş bir adet var. Dikkatinizi çeker belki linki ekleyeyim. Favorilere eklemiştim.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibi-memurdan-boyasiz%2Cdegisensiz%2Ctramersiz-ekstral-golf-7-874344693/detay

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ogzdrk O kullanıcısına yanıt
    Hocam cahilliğimden soruyorum dsg değişmesinden kastınız nedir tam olarak?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

B Segmentinde bence yoltutusunda İlk 3 u oynar Clio çok rahat golfte bağımsız süspansiyonli değilse aman aman yol tutmuyor kafadan kaydığı zaman golf leon felan clio yu ararsin

Plakadan sorgulayınca tramer sisteminde bazen araç paketi yanlış olabiliyor denk geldim bende.Ruhsatındaki model ismine bakın ve araç servis kaydında hangi paket gözüküyor onu kontrol edin.All star araçlarda dışarıdan bakınca en belirgin özellik U led far + far yıkama olmasıdır.Araçta böyle bi donanım yoksa ilk cümlemdeki gibi yanlış yazılmıştır.

• f 22 raptor kullanıcısına yanıt

Rica ederim cahillik olarak düşünmeyin.Eski nesillerde hem kavrama hem de mekatronik arızası oluyor - olabiliyordu.Şuan ki dsglerde genelde kavrama bitiyor ve o değişiyor.Dsg değişiminden kastım bu.

• ya diyelim ki dsg sıkıntı cıkardı bu şanzıman tamiratı en ucuz şanzıman belki de , çoğunlukla 10-15 bin tl ile yapılabiliyor..

• kesinlikle clio icon

• Golf 7 1.4 tsi alacaksanız 125 beygir olanini tavsiye ederim 2015 model ve ustu cunku 122 beygir olanlarda yag eksiltme yasayanlari duydum. 1.2 tsi motor icin de yag eksiltme duydum ama kimisi baska motor yagi gecince duzeldi diyende var ben hic yag eksiltme yasamadim diyen de var. Ozetle tavsiyem 1.4 tsi 125 olur 1.0 tsi ve 1.5 tsi motorda da eksiltme duymadim ama onlarin motor yagi ince yag sanirim 0w30, ulkemizde cogunlukla 5w30 yag kullaniliyor

• Kardeşimin çalıştığı iş yerine iki adet clio 1.0 cvt joy araç alındı. İlk geldiği günden beri trim sesi eksik olmuyor diyor. Bugün bir tanesi yokuş çıkarken tekleme yapmış. Servisten haber bekliyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.