Şimdi Ara

2021 BENELLİ TRK 502 X GELİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu sene Benelli TRK502 nin daha hafif 19" ön lastikli modeli 502X i yi nihayet getirecekmiş.

TRK502 ile aralarında çok fark yok. TRK 2017 yılında 27.500 TL fiyatla satışa sunulmuştu. Dolar kuru 2017 yılı ortalaması için 3,65 TL idi ve min 3,40 max 3,96 TLydi.

Sizce firma bu motoru bu sene kaç TL fiyattan satacak veya satmalı ? Kdv ve Ötv değişmedi , ek vergiden de muaf diye biliyorum burada (G.Antep) toplandığı için.

• Yapay Zekanın Yanıtı

2021 Benelli TRK 502 X: Yepyeni Macera Motoru

Macera tutkunları için heyecan verici haberler! Benelli, 2021 için yepyeni TRK 502 X modelini piyasaya sürüyor. Bu orta sıkletli macera motoru, hem asfalt hem de arazi koşullarında heyecan verici bir sürüş deneyimi sunmak için tasarlandı.

Benelli TRK 502 ve TRK 502 X Arasındaki Farklar

TRK 502 X, TRK 502'nin daha arazi odaklı bir versiyonudur. En göze çarpan farklar arasında şunlar yer alır:

• TRK 502 X, daha uzun süspansiyon yoluna ve daha yüksek bir zemine sahip.
    • TRK 502 X, telli jantlar ve daha dişli lastikler ile donatılmıştır.
    • TRK 502 X, yük taşıma kapasitesini artıran yan çantalar ve alüminyum bagaj rafı ile gelir.

Özellikler ve Faydalar

2021 Benelli TRK 502 X, aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi etkileyici özelliğe sahiptir:

• 499 cc paralel çift silindirli motor, 47 beygir gücü ve 46 Nm tork üretir.
    • Altı vitesli şanzıman, sorunsuz ve verimli vites değiştirme sağlar.
    • Çift kanallı ABS, güvenli ve kararlı frenleme sağlar.
    • Dijital gösterge paneli, tüm önemli sürüş bilgilerini net bir şekilde görüntüler.
    • Ayarlanabilir ön cam, farklı sürüş koşulları için özelleştirme imkanı sunar.

Yorumlar ve İncelemeler

Erken incelemeler, 2021 Benelli TRK 502 X'in macera tutkunları arasında popüler bir seçenek haline geleceğini gösteriyor. Motosikletin arazi yetenekleri, konforu ve genel değeri övülüyor.

Sonuç

2021 Benelli TRK 502 X, macera dolu sürüşler arayan motosikletçiler için mükemmel bir seçimdir. Pratik özellikleri, güçlü motoru ve etkileyici tasarımı ile hem asfaltta hem de arazide heyecan verici bir sürüş deneyimi sunuyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 52.000-56.000 TL arası olur mu acaba?

• Kur ikiye katladı iki katı olsa 55 neden olmasın :) Ama yapmazlar çakallar

• 502X 76.000 tl oldu sıfır fiyatı diye hatırlıyorum. hatta fuar için getirilen bir motoru face gurubunda bir kişi aldı o fiyata.

2020 şubatta 502 modelinin sıfır fiyatı 39.000tl idi. ikinci elini 30.000 e aldım.

ama sıfır motor yoktu neredeyse hiçbiryerde, pandemi girdi hiç getirmediler sonra.

dolar fırladı ikinci elleri 45-55 bandına satılmaya başladı.

durum böyleyken 502x modelin sıfırını 55 lerde düşünmek biraz hayal malesef.

• 75 bin TL ile de satmayı planlamaları hayal olur bence. Mümkün değil satamaz. Çift silindir ve muadillerine göre ağır bir motor. Bu fiyata herkes ikinci el japona yönelir. Benelli güzel ama bende olmasa bile insanlarda bir önyargıya sahip ve 2. eli japonlar kadar tutmama riski var. Umarım 60 bini geçmez. Zira Japonlar gibi ek gümrük vergisine de tabi değil bu motor. Birde marka neden TNT600 ve SRK600 modellerini getirmez anlamış değilim. Zamanında TNT600 alacaktım marka yeni bir bakalım kaç sene dayanacak , motor piyasadan çekilirmi demiştim iyi ki almamışım motordan tek tük var ardıda gelmedi..

• hadi hortlatalım burayı.. trk 502 aldım kullanan varsa bilgi almak isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ishan kullanıcısına yanıt

sor gelsin cevapalar sert olabilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xdrive 15’li vs hawk fab v4
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.