Şimdi Ara

2021 AYT’de çıkan kimsenin çözemediği o soru!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Medeniyet tarihinin en zor sınavı AYT 2021’de çıkan insanlık dışı sorudur. Arkamda oturan kız soruyu gördüğünde baygınlık geçirdi, gözetmenler sınıftan çıkardığında tanjant diye sayıklıyordu en son

2021 AYT’de çıkan kimsenin çözemediği o soru!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fortunateson -- 16 Temmuz 2021; 13:57:58 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Bunu geç de kas sas sorusu iyiydi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben bu soru ile diğer basit trigonometri sorusunu yanlış yaptım heyecandan. Kolaydı ama keşke heyecan yapmasaydım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes polinoma odaklanmışken bu olimpiyat sorusunu es geçiyor bence bu daha zordu

• L’Hospital kullanmak zorunda kalmıştım bu soruda. Fen liseli olmanın avantajı, yaşasın l’hospital ve kısmı integrasyon. Proje sorusunu da sonsuz-sonsuz belirsizliğiyle çözmüştüm. 2021 AYT’de çıkan kimsenin çözemediği o soru! 

• L hospital yasak değil mi hocam sınavınız iptal olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: upotemi

L hospital yasak değil mi hocam sınavınız iptal olabilir

Kitapçığa birim çember falan çizdim hocam anlamasınlar diye. Beynime çip takmadılarsa anlama olanakları yok. 2021 AYT’de çıkan kimsenin çözemediği o soru! 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 40 sorudan 1 tanesini de çözüverin gari demişler adamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1764CAEDD

L’Hospital kullanmak zorunda kalmıştım bu soruda. Fen liseli olmanın avantajı, yaşasın l’hospital ve kısmı integrasyon. Proje sorusunu da sonsuz-sonsuz belirsizliğiyle çözmüştüm.  

ahahahahshs matrislerden cıkaramadım sorun bende sanırım :(

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1764CAEDD

Kitapçığa birim çember falan çizdim hocam anlamasınlar diye. Beynime çip takmadılarsa anlama olanakları yok.  

Alıntıları Göster

Aşı olduysanız gg

• Gg yalnız sağ el kuralı ve lhosoital yasaktı gözetmen K işaretlemiştir seneye artık

• doğru tek o kız değil bütün herkes bayılmıştı kusmuştu bu soruyu görünce2021 AYT’de çıkan kimsenin çözemediği o soru! 2021 AYT’de çıkan kimsenin çözemediği o soru! 

• direkt cos teoreminden yaptim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 31 Temmuz 2021; 13:29:46 >
  • en azindan bir soru da merhamet gostermisler :D

• direkt derken :D cos teoremi ile uzar sanırım. yarım açıdan çözülmeliydi ama trigonometri-2 görmediysen bir şey diyemem tabii

• hocam cos teoremi yazıyon zaten sonra sadeleştirmeyi yarım açıdan yapacaksın sen nerden yaptın ki

• Realistimaga R kullanıcısına yanıt
    ikizkenar üçgende yüksekliği indirerek yaptım. biri 2.cos(Q/2) diğeri de 2.sin(Q/2) oluyordu sanırım. burdan çok daha kısa oluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-88BB6CDAE -- 31 Temmuz 2021; 13:57:22 >
  • 2021 AYT’de çıkan kimsenin çözemediği o soru!

yarım açı biliyorum hocam :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-95F633C57 -- 31 Temmuz 2021; 14:4:16 >
  • Hocam fen lisesinde olmayıp dediğiniz yolları nasıl öğrenebiliriz? Belli siteler var mı bunun için

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.