Şimdi Ara

2021-22 Güz Yarıyılı Covid-19 Aşısı veya PCR Testi Gerekliliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Omü ve bilkent üniversitelerinin duyurularını gördüm sadece tesadüfen.

Üniversiteler resmi olarak açıklamaya başlamış. Artık aşıdan kaçmak çok zor.

https://www.omu.edu.tr/tr/icerik/duyuru/2021-22-guz-yariyili-covid-19-asisi-veya-pcr-testi-gerekliligi

https://w3.bilkent.edu.tr/www/2021-22-guz-yariyili-covid-19-asisi-veya-pcr-testi-gerekliligi/

• Ben aşı olmayı düşünmüyordum, Bu cuma mecburen olacağım olur da okullar açılırsa diye ha online açıklaması gelirse ikinci dozu yine vurunmam zaten covid geçirdim ben ,covid+ tek doz çoğu zaman yeterli oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşı karşıtları kesinlikle üniversitelere alınmamalı. Nasıl ki üniversiteye yerleşmeden önce TYT adı altında temel akademik beceriler ölçülüyorsa bu da o çeşit bir ölçümdür. Zeka seviyesi aşı karşıtı olacak kadar olan birisi üniversite okumamalı.

• aşısız köpeklerle aynı ortamda bulunmak istemiyorum.  

i am vaccinated, enjoy.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuhtarTebogo -- 30 Ağustos 2021; 8:44:25 >
  • fabricioramirez F kullanıcısına yanıt

Aşı karşıtı değilim yendiğim ve yenebileceğim bir hastalık için boşuna vücuduma henüz uzun dönem etkileri izlenmemiş kalp krizi riskini artırdığına dair söylentiler, veriler bulunan bir sıvıyı almak istemiyorum.

• kendinigelistirentasrali K kullanıcısına yanıt

8.sınıfta müdür yardımcısı yanında 2 hemşireyle geldiğinde kolunu sıyırıp beklemedin mi tetanoz için? Gir e nabız uygulamasına doğduğun günden bu yana olduğun tüm aşıları gör. Bilime saygı duymayanın üniversitede işi olmamalı.

• çok yerinde bir karar, bilim karşıtları her hafta 2-3 kez pcr olmaya dewam

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Öss Tercih Sonuçları 12.08.09
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

O aşıyı da vurunmadım ama onun da aşı karşıtlığı ile ilgisi yok ne oldu o ara hatırlamıyorum ama vurunmadım yani. Güzel kardeşim sana diyorum ki aşı karşıtı değilim algılarında bozukluk var galiba bence sen gelmemelisin üniversiteye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kendinigelistirentasrali -- 30 Ağustos 2021; 8:51:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhtarTebogo

aşısız köpeklerle aynı ortamda bulunmak istemiyorum.  

i am vaccinated, enjoy.

vakalar geçen sene bu tarihlerde 2000 lerde vefatta 50 lerde çıkıyordu şimdi aşılama artmasına rağmen neden 20 bin vaka 250 vefat var bu da mı tesadüf

aşı karşıtı değilim=malum partili değilim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• MuhtarTebogo kullanıcısına yanıt
    Köpek bil geyts

• İyi iyi, aşı karşıtları ortaya çıkıyor 3 nokta->blokla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donaldvladimir -- 30 Ağustos 2021; 9:9:33 >

Bütün aşı karşıtları aşı karşıtı olmadığını iddia ediyor :D

• Bana diyorsan, ekonomik kazanca falan girmişsin yüksek ihtimal sonraki cümlen komplo olduğu ve üzerimizden para kazanıldığı olucaktı. Bu arada internette tanımadığın insanlara öyle atlı falan konuşma, ters teper (: :)

aşı karşıtı değilim ama diye cümlelere başlayanlara aşı olmayıp başkalarını ölüme sürekledikleri gerçeğini yüzlerine vurduğunda sus pus olmasına ne diyorsunuz hocam ? adamın nickinden belli tasrali işte geçende online olması savunuyordu ünilerin !. bi de dip not eklemis asosyal degilim banka hesabımda 64k para var sabah manitanın evine gitcem evi bosmus diyor bak bak sayıyorum sana herifin tasrali davranısları sadece 2 yorumunu gördüm daha :

1- aşı karşıtı

2-online eğitim savunucusu

3-hesabındaki para ile övünüyor

4-sevgiliye manita diyor

10dk yüz yüze muhabbet etsen bu liste 5 katına çıkar

• Ülkede bilime saygısı olmayan insanların oranı yüzde 10un altına düşmeden bu çukurdan çıkamayız.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.