Şimdi Ara

2021-2022 Philips TV (MiniLed, Oled, DLed) (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.523
Cevap
113
Favori
211.270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

65oled807 de ayni hemen hemen 907 ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mrbaronx kullanıcısına yanıt
    807 eski panel tipi galiba. 907 oled ex panel kullanıyor diye biliyorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mna M kullanıcısına yanıt

707 de oled ex yok diye biliyorum bende

• mrbaronx kullanıcısına yanıt
    O kadar bilgim yok. Almışken iyisi olsun fiyat daha düşmez heralde. Benim uzun süreli kullanmam lazım. 10 yıl gitmesi lazım. Oled sorunları inşallah bu yeni nesillerde çözülmüştür

• 707'de oled ex yok hatta evo panel de değil. 807 oled ex panel ama heatsink yok. 907 Heatsinkli EX panel. @mna hayırlı olsun hocam. Arızasız, sorunsuz güzel günlerde kullanın.

• ZvAnA kullanıcısına yanıt
    Sayenizde aldım hocam. Size teşekkür ederim. Siz araştırmışsınız incelemişsiniz bizde hazıra konduk

• 55pml9507 aldım-- ekran koruyucu kullanan var mı ?

55 inç philips tv koruyucuların hepsi uyumlumu ?

Servis 950 tl fiyat çekti .

Sadece aşağıdakini buldum . Kullanan veya bilgisi olan varmı ?

www.n11.com
    Philips 55PML9507 TV EKRAN KORUYUCU - Philips 55" inç 139 cm Ekra Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/philips-55pml9507-tv-ekran-koruyucu-philips-55-inc-139-cm-ekra-28101349#unf-sell
  • bezginnnnn B kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar ben aşağıdaki markanın farklı ekran boyutunu aldım. Tavsiye ederim.

Notvex marka

• Full_HD kullanıcısına yanıt
    Hocam bir süredir 65 modeli kullanmaktayım. Teknik ölçüm yapmadım parlaklık ve kontrast konusunda ama tv’den 2m sağ yanda ve 6-7m çaprazda bir pencere var bu durumda gündüz seyrinde oldukça iyi. Bir önceki tv 50pus8506 idi benim onla kıyaslayınca kontrast belirgin iyi, yanyana oledle incelemedim fakat neden oled almadım dedirtmez bu tv. Kontrast oledde illaki daha iyidir tabi.

• mrtkarademir kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun üstad bende 65 olan model var aramıza hoşgeldin, memnun musun bir sorun var mi ?

• Arkadaşlar TCL 50c725 Tv aldım ama ölü piksel çıktığı için iade edeceğim. Görüntü kalitesinide beğenmedim. Youtube'da siyah renklerde piksellenme gibi bir durum vardı tv'De.

Onun yerine Philips 50PUS8807 alayım diyorum. var mı kullanan. Kronik bir sorunu var mı nasıldır durum. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

• cagataybas kullanıcısına yanıt

Ben cok eski bir TV den gecdigim icin cag atlamis gibi oldum.Simdilik gordugum tek sorun forumdada sordugum ama bir turlu cozum bulamadim.Gercek 120hz olmasi da cok buyuk bir avantaj.Ambilight abartiyorlar saniyordum ama hakikaten muhtesem.

PUS8807 modellerindeki

Android uzerinde tam ekran sorununun cozumu varmi.Ekran genisletme vs gibi ozellikler TV modunda calisiyorken , Android modunda calismiyor. Haliyle disney , netflix vs tam ekran olmuyor , tavsiyeniz var mi?

• killnOd kullanıcısına yanıt

Disney netflix i tam ekran izleyemiyor muyuz hocam bu cihazda?

• tv kurulumunu bugün yaptık ölü piksel yok. bunun dışında başka hangi testleri yapmam lazım yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bezginnnnn B kullanıcısına yanıt

TV den memnun musunuz? TCL 55c735 modelini düşünüyorum 21 bin TL civarı ama mini LED ve ses sistemi farkı ile 55c825 aklımı çekiyordu, 30 bin TL olduğu için pahalı geliyordu.

Bakınırken bu model gözüme çarptı, TCL 55c825 ile benzer özellikler var hatta daha güçlü ses ve Ambilight artısı var.

https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/698144-805359/tcl-55c825_philips-55pml9507/

İzleyebilirsiniz

• Gözümüz aydın. 77OLED937 Mediamarkt ve Vatan'da satışa çıkmış. Fiyat 99.99 K. Ama şu an Vatan'da 2.5K sepet indirimi ile 97.5K'a geliyor  

Vatan, MM %10-15 indirim günlerine bu modeli dahil ederse 85-90K'ya gelir. Diğer bir 77inch ise OLED807. O da 85K. UK fiyatları sırasıyla 4000 ve 3500 Pound. TR fiyatları tutarlı gözüküyor. Ama İngiltere'de bu modeller 6 yıl garantili satılıyor. Burada +3 Yıl garantiye Vatan 10K istiyor. Toplam 5 yıl olur ancak.

85K fiyata 77OLED907 olmalıydı. Ama 907 serisinde 77 inch ebata çıkılmadı. 85K verecek olduktan sonra zaten üzeri verilip direk 77OLED937 alınır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 2 Ocak 2023; 9:0:57 >
  • oup59 kullanıcısına yanıt
    alacak arkadaşlarla tanışmak isterim kimler alıyor bunu anlamadım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Pure Evil kullanıcısına yanıt

Alınmasına alınır ve alan da olacaktır. Ama açıkçası ben TV için bu rakama çıkmam. Günlük TV olarak 75PML9506 ve onun yanı sıra Epson LS300 UST projeksiyon cihazı ve 120 inch ALR perdeden oluşan lazer TV seti kullanıyorum. 70-80K harcayacak olsam Epson LS800 ile güncellerim veya Philips'in çıkacak olan Screeneo U5 UST modelini beklerim. O da tahminen 70-80K civarında bir fiyata sahip olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oup59 -- 2 Ocak 2023; 12:32:15 >

izlersiniz de siyah bantlara cozum yok sikayetvar ve yabanci forumlardada bu konular mevcut. Umarim 2023 de cikacak olan and12 guncellemesiyle bu basit soruna bir cozum getirirler.

• 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.