Şimdi Ara

2021- 2023 Honda Civic | ANA KONU | [GÜNCEL BİLGİLER BURADA] (87. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
39.128
Cevap
286
Favori
2.394.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
57 oy
Giriş
  • Hrv deki cvt ile Civic de kullanılacak olan aynı mı? Civic deki g powerkan cvt diye geçiyor daha güncel olabilir mi, eğer aynı işe hrv bize biraz ipucu verecektir test yaparken

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: OnurD7

Honda sensing'in kamera ile ilgisi yok. O kamera sağ şeriti gösteriyor sadece. ABD versiyon Jazz'da da var ama buraya gelmedi o kamera.

Dogru ya sensing dikiz aynasindaki radar ile calisiyor haklisin, O zaman çevre görüş muhabbeti olmayacak diyorsun kısaca. ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eskemre -- 10 Şubat 2016; 14:29:30 >
    Zaten çevre görüş yok Qashqai'deki gibi. Onun için her köşede kameralar kullanılıyor. Bu sağ şeritten gelen araçları görmek için kullanılan bir kamera daha fazla işlevi yok. Yeni Civic'te ön park sensörü de göremedim otomatik park gibi özellikler de olmayacak herhalde. Yeni tasarlanan bir araç, olmasını beklerdim aslında.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnurD7

Zaten çevre görüş yok Qashqai'deki gibi. Onun için her köşede kameralar kullanılıyor. Bu sağ şeritten gelen araçları görmek için kullanılan bir kamera daha fazla işlevi yok. Yeni Civic'te ön park sensörü de göremedim otomatik park gibi özellikler de olmayacak herhalde. Yeni tasarlanan bir araç, olmasını beklerdim aslında.

Evet otomatik park yok sanırım ama park asistanı diye var mı bakmadım parklar ilgili sorunum yok diye sanirim Ford kullanan dostlardan pek kullanmıyor genelde bayanlar ve yeni başlayanlar için iyi bir özellik. Ama çevre görüş iyi olurdu, gerçi yeni kasada geri geri çıkarken çaprazdan gelenleri haber veriyor kısmen de olsa iyileştirilmiş bizim kasaya göre. Konuşmadık ama ben 400 watt ses sistemi inde yazicam hondaya malum abd de touring de bu sistem var zaten bagajın touring de biraz daha az olması amfi den sanırım. Bununda getirtirsek araç benim için bmw den kral olacak

• OnurD7 kullanıcısına yanıt
    Hocam o vakit biz en iyisi Nissan Maxima Sedan gelmesi icin baskı yapalım o araçta olmayan bir özellik yok neredeyse izleyelim

MikesCarInfoyoutube
    2016 Nissan Maxima Platinum - Ultimate In-Depth Look
    https://www.youtube.com/watch?v=eV7nIisJ3Xw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfen1976 -- 10 Şubat 2016; 14:39:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wolfen1976

Hocam o vakit biz en iyisi Nissan Maxima Sedan gelmesi icin baskı yapalım o araçta olmayan bir özellik yok neredeyse izleyelim

https://www.youtube.com/watch?v=eV7nIisJ3Xw

Japon olsun çamurdan olsun tasarım da guzelmis

• eskemre kullanıcısına yanıt
    Bu en üst modeli amma sen birde spor modelini gör o fena

https://www.youtube.com/watch?v=BkEPme_RaVs
    Tiguani merak ediyorum yenisi çok guzel duruyor belki Yeni civic eski civicin 2.elini bitirirde bende nasiplenirim :)

Don't stop till you get enough...
  • _conscript_ kullanıcısına yanıt
    Bu standart Civic değil, Honda Performans Ürünleri kullanılmış. Türkiye'ye gelmesi Honda Türkiye'ye bağlı. Mutluhan getirebilir belki.

https://www.youtube.com/watch?v=pMp9DRL537Y
  • Yeni kasada orta donanımdan sonra anahtarla uzaklaşınca otomatik kilitleme özelliği de varmış, anahtar elimizd ebelli mir mesafe uzaklaşınc aotomatik kitliyor anladığım akdarıyla kapıalrı, bir de kanada sitesine bakınca arka süspansiyonların bağımsız olduğunu gördüm yüksek olasılıkla çok daha konforlu bir araç bizi bekliyor...

Orijinalden alıntı: Wolfen1976

kırmızı ve mavi rengi oldukça güzel umarım aynı renkler bizede gelsin heryer tekerlekli küvetle doldu

Ben de lansman rengi olan griyi bekliyorum dilerim göründüğü gibidir eğer o olmazsa siyah ya da mavi olur sanırım tercihim ama ihtiyar heyetine de sormak gerekir ikinci tercihe kalırsak

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Honda Civic'in mevcut araçlar içinde donanım ve motor konusunda tek rakibi olarak gördüğüm Opel Astra konusunda şu mesajı okudum.

quote:

Orijinalden alıntı: hiber2006

Merhaba Arkadaşlar

Aralık ayında Astra K Dinamic dizel otomatik araç aldım . Bu süreçte formdaki paylaşımlardan oldukça yararlandım. Herkese teşekkür ederim.
    yakıt tüketimi ile ilgili bende bir paylaşım yapmak istiyorum. Aracım 2000 km yi geçti. Gerek şehir içi gerek şehir dışı gerek karma tüketimlerde yol bilgisayarının verdiği değerin ortalama 1.3-1.5 litre fazlasını tükettiğini gördüm. Bu değerlere depoyu tam doldurarak tabiri caizse gırtlağa kadar doldurarak ulaştım. Örneğin 4.8 litre görünen şehirdışı tüketimi 6.1 litre, 6.2 litre görünen şehiriçi tüketimi 7.6 litre olarak çıktı. Bu durum tüm denemelerimde aynı oranda çıktı.
    Bilgilerinize sunmak istedim. İyi Akşamlar

Bu durumda Opel yol bilgisayarında tüketimi düşük göstererek satış rakamlarını artımaya çalıştığnı anlıyorum. ABD'de satış yapmadığı için ceza korkusu olmaksızın bu tip uyanıklıklara kalkışabiliyorlar. Honda ABD'de satış yaptığı için yol bilgisayarı ile gerçek tüketim verileri birbirine çok yakın çıkıyor.

2010 Honda Jazz model aracım var. Dash adlı ugulama ve ELM-327 denilen aletle ölçüm yapıyorum, Astra ile alakalı alıntıladığınız mesajda bahsedildiği gibi benim aracımda da ortalama yakıt tüketimi daha az görünürken aslında 1 litre falan fazla olduğunu ölçüyorum. İlginç bir şekilde ikisinin de ölçüm yeri aynı kaynak: aracın kendisi. Ne hikmetse Dash uygulamasından çıkan sonuç doğruya daha yakın. Sadece benim aracımda böyle bir farkın olduğunu da pek sanmıyorum.

• eskemre kullanıcısına yanıt
    Yeni Accord klibini izledin mi o araçta çok güzel olmuş maximaya rakip olacak özelliklerde hemde. İhtiyar heyeti aile fertleri olmalı sorma ben HB seviyorken Sedana onlarin isteği ile gectim ama alistim simdide 3 yıl oldu

Mercedes-Benz Việt Namyoutube
    Honda City 2015 - 2016
    https://www.youtube.com/watch?v=57HUj2NfbVA

• Bizdeki civic den daha iyi desene vietnamlının city si
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.