Bildirim
2020 yılında romen rakamı kullananın zeka seviyesi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
İstersen ogretebilirim çok kolay aslinda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok hocam kolay zaten, uğraşsam hatırlayabiliyorum rakamları da ama modern rakamlar varken ısrarla romen rakamıyla yazmalarına uyuz oluyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-94210CBD5
İstersen ogretebilirim çok kolay aslinda -
Evet haklısın ama hem sıra sayısı hem biyerlerde sayı yaziyosa bazen anlasilirliga ve karisiklik olmamasina yarayabiliyorquote:
Orijinalden alıntı: InnocentHate
yok hocam kolay zaten, uğraşsam hatırlayabiliyorum rakamları da ama modern rakamlar varken ısrarla romen rakamıyla yazmalarına uyuz oluyorum.
Alıntıları Göster
Haklisin tam bir çöp romen rakamlari
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Boş konu
Dedi doktor doktorquote:
Orijinalden alıntı: Dr. Doctor
Boş konu -
farklılık bazen anlatımda kolaylık sağlıyor. mesela üniteleri 1-2-3 diye yazsan. konu başlıklarını da 1-2-3 diye yazsan ve konu alt başlıklarını da 1-2-3 diye yazsan e yeri gelir de maddeleri de 1-2-3 diye yazarsan 1.1.1.1.1.1.1 mi yazacaksın? yazabilirsin tabi ki ama anlatımda kolaylık olsun diye, ben neredeydim diye düşündürtmesin diye, bu rakamlar kullanılıyor. özellikle programlama da, kod yazarken bu olay çok yaşanıyor. hatta bazıları kendileri bir sistem tanımlıyor karmaşıklığı önlemek için. değişkenlerin adlarının başlarına _ koymak mesela o değişken hakkında bilgi verebiliyor. gibi gibi.
bunun yanında bu rakam sistemi zaten uluslar arası kullanılan bir sistem. -
Bu olayı bende bir türlü anlamamişımdır.O kadar gerekli şey üretilmezken saçma sapan rakamlar öğretiliyor.Birde sınavda çıkıyor.
Gta iv gta v roma rakamlarında ne varki. Rokstar games de çıldırrmış ozaman dnegomwmfm
birader oyun firması istediği gibi kullanır da, meb'in ders kitaplarında kullanmasına ne diyeceksin?quote:
Orijinalden alıntı: Grastice
Gta iv gta v roma rakamlarında ne varki. Rokstar games de çıldırrmış ozaman dnegomwmfm -
Kötü bişey değil ki ama.Günlük hayatta karşılaşılabilecek bişey olduğu için öğretiyorlardır.Çocuk her hangi biyerde görürse bunelan demesin diye yani genel kültür gibi bişey işte.Bizim zamanımızda el yazısı da öğretmişlerdi ilkokullardan pek mantık beklemiyorum ben :D
2020 yılında roma rakamlarına romen rakamları diyenin zeka seviyesi ayrı, roma rakamlarını bilmeyenin zeka seviyesi ayrı tartışılır. Ama bu rakamları kullanmak tercih meselesi olup tartışılması gereksizdir. Boş konu, next.quote:
yok hocam kolay zaten, uğraşsam hatırlayabiliyorum rakamları da ama modern rakamlar varken ısrarla romen rakamıyla yazmalarına uyuz oluyorum.
Alıntıları Göster -
2020 yılında çoğu yerde romen rakamı olarak kullanıldığını ve bunun kafa karışıklığı yarattığını bilmeyenin zeka seviyesi ayrı, 2 gram aklıyla gelip roma rakamı bilmiyor eheheh diye laf sokmaya çalışanın zeka seviyesi de çok ayrı tartışılır, ve kullaılmasından rahatsız oluyorum, başkası kullanırsa kullansın ama meb kitaplarında kullanılması gereksiz, hadi yallah şimdi next diyip entel olduğunu sanan velet seni, git lgs çalış.quote:
Orijinalden alıntı: Authorized
2020 yılında roma rakamlarına romen rakamları diyenin zeka seviyesi ayrı, roma rakamlarını bilmeyenin zeka seviyesi ayrı tartışılır. Ama bu rakamları kullanmak tercih meselesi olup tartışılması gereksizdir. Boş konu, next.
Alıntıları Göster
-
sen kaç yaşındasın yavru aslan
23 yaşındayım abisi, sen kaç yaşındasın?quote:
Orijinalden alıntı: Mithrandir.
sen kaç yaşındasın yavru aslan -
20
aslan meb kitapları falan diyorsun, benim foruma katılma tarihim senin doğum günün. Çoğu yerde romen olarak kullanılması senin yanlışını düzeltmez. Doğrusu roma rakamıdır. En azından konuyu açmadan önce 10 sn ni ayırıp yan sekmede nasıl yazıldığına baksaydın bu gereksiz muhabbete girmezdik güzel kardeşim. Bu sert eleştirileri yapmayı kendime görev biliyorum, araştırmayan bir toplulukla alay ediyorum ve bundan zevk alıyorum :) NEXTquote:
2020 yılında çoğu yerde romen rakamı olarak kullanıldığını ve bunun kafa karışıklığı yarattığını bilmeyenin zeka seviyesi ayrı, 2 gram aklıyla gelip roma rakamı bilmiyor eheheh diye laf sokmaya çalışanın zeka seviyesi de çok ayrı tartışılır, ve kullaılmasından rahatsız oluyorum, başkası kullanırsa kullansın ama meb kitaplarında kullanılması gereksiz, hadi yallah şimdi next diyip entel olduğunu sanan velet seni, git lgs çalış.
Alıntıları Göster
-
Hocam bir yanlış anlaşılma sonucu tartıştık maalesef, eğer ankara'da yaşıyorsanız bir kahve ısmarlamak isterim aramız bozuk olmasın.quote:
Orijinalden alıntı: Authorized
aslan meb kitapları falan diyorsun, benim foruma katılma tarihim senin doğum günün. Çoğu yerde romen olarak kullanılması senin yanlışını düzeltmez. Doğrusu roma rakamıdır. En azından konuyu açmadan önce 10 sn ni ayırıp yan sekmede nasıl yazıldığına baksaydın bu gereksiz muhabbete girmezdik güzel kardeşim. Bu sert eleştirileri yapmayı kendime görev biliyorum, araştırmayan bir toplulukla alay ediyorum ve bundan zevk alıyorum :) NEXT
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- rüyalanmak nedir
- krediyi 1 ay geriden ödemek
- antibiyotik kullanırken portakal suyu içilir mi
- tiner içince ne olur
- yht business farkı
- penis nakli
- 5g nedir zararları
- çay bardağı emojisi
- google çizim yap
- ets2 türkiye haritası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X