|
Bildirim
Halen daha vergilere ekonomik düzene laf vurmayıp vw laf vuran insanları görünce bu ülkenin insanından cacık olmayacağını gün geçtikçe daha çok iyi anlıyorum.
|
başka marka satınca uyduruk süspansiyon olmuyor da vw satınca oluyor. Gene sınıfının standartlarını belirleyecek klavye delikanlılığına gerek yok.
|
Yav he he. Diğer araçların orta paketi özelliğine highline ları ittiriyorlar. Yeni kasada anca denk olur.
Siz şimdiden kapora verin bence. |
Parti başlasın klima 4500 tl gülesim geldi
|
Dostum lafım meclisten dışarı ama, genelde VW kullanıcıları araç kapı sesinin tokluğuna bakıyor.
Kapı sesi tok ise arabaya 500 bin de verilir mantığındalar. |
|
"Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur." Başkomutan Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
PSN:TheCaliph_TR XBOX:ThecaliphTR |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 29 Ağustos 2019; 19:48:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Faiz yiyenler ancak şeytan çarpmış olanın kalkışı gibi kalkarlar. Bu onların: "Alım satım da ancak faiz gibidir." demelerinden dolayıdır. Oysa Allah alış verişi helal, faizi haram kılmıştır. Kime Rabbinden bir öğüt gelir de faize bir son verirse, artık geçmişi kendisine, işi de Allah'a aittir. Kim faize geri dönerse artık onlar ateşin halkıdır, orada sürekli kalacaklardır. Allah, faizi yok eder de, sadakaları artırır. Allah, günahkâr kafirlerin hiç birini sevmez. (Bakara 2/275-276).
|