Şimdi Ara

2020 TYT nin seviyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bugün 2020 TYT yi çözdüm,135 dakika verdim ve çok net bir şekilde bu TYT,geçen yıllara göre çok daha zor

yani bazıları 2020 TYT ile 2019-18 falan fazla farkı yoktu diyor ama belirgin bir şekilde 2020 TYT çok daha zor,özellikle 2018 den 2 kat daha zordur muhtemelen,, bu da gösteriyor ki sınav gittikçe daha da zorlaşıyor,zaten sistem ,genç bir sistem ve sadece 3 sınavını gördük,,2018 ilk olması sebebiyle kolaydı,2019 da yavaştan sınav havasına girildi ama 2020 artık bağıra bağıra TYT nin gittikçe zorlaşacağını gösteriyor,bu sene de bence kolay bir TYT beklememekte fayda var,,

• hocam nedense bana 2020 2019dan daha basit geldi :D herkes dediğiniz gibi düşünüyor ama 2019 türkçe netim 2020 türkçe netimden daha düşük ki ikisinde de odağım gayet yüksekti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 135 dakika verirsen tabi ki zor gelir. O sınav 165 dakikaya göre ayarlandı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • +30 dk dan dolayı biraz daha zorlamış olabilirler 2020 farklı bir yıldı diğer faktörleri hesaba katmadan 18 19 la kıyaslamak yanlış bence

• bence 30 dk olmasaydı daha farklı zorlukta bir sınav görürdük. yani bu sene ekstrem bir tyt beklemiyorum ben

• 165 dk için zor değil ama ösym aynı sınava 135 dk verseydi herkes zor diye ağlardı

• 2020 2019 dan basitti bence

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT 2020 vs TYT 2022
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 165 dakka olduğu için daha uğraştırıcı ve zaman alıcı sorular var. O yüzden sınav gittikce zorlaşıyo falan paniğine gerek yok. Yine 2019 seviyesinde bi sınav gelecek

• 2019'dan basitti diyen algı kasıyordur, aklı sıra rakip elemeye çalışıyordur.

Şu ana kadarki en zor tyt sınavı 2020 yılındakidir.

• 2019>2020>2018

• yine haklıyım... hem de fazlasıyla

• mfmf2020 M kullanıcısına yanıt

:)

• 2020 tyt'si gayet güzel hazırlanmıştı ama saçma bir kararla süresi uzatıldığı için güzelim sınavı çöp etmişlerdi  

• mamajustkilltheman M kullanıcısına yanıt

yanılmışım...

• tamam 2020 zordu kabul ediyoruz hepimiz.Ya mat ilk 10 soru kolay falan olur , geo kolay orta olur.2021 tam tersi şaka gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Meliodas.xr

tamam 2020 zordu kabul ediyoruz hepimiz.Ya mat ilk 10 soru kolay falan olur , geo kolay orta olur.2021 tam tersi şaka gibi

Eyüp hocayı izlediyseniz buna dikkat çekti hani beden eğitimi derslerinde ısınma hareketleri olur ya matematikte 10 soruluk ısındırma sorusu bile yoktu dedi.

• ya Türkçe 45dk bitirdim , mata geçince düşünme kabiliyetim yok oldu , zaten 15.sorudan sonra bıraktım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.