Şimdi Ara

Yks 2019’un Kolay Olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet 49k yaptım ama bu gerçek.Tyt Matematik kısmında problemler o kadar kolaymış ki.Ayrıca geometride yeni nesil soru çözenler rahatlıkla hallederdi.Türkçede dil bil bilgisi kısmı kekti.Paragraflar da geçen seneye göre daha kolaydı.Fen sosyal zaten çok temel sorulardı 1-2 soru dışında.
    Aytde Bir kaç Matematik sorusu dışında orta seviye bir sınavda.Katı cisimlerden ve analitik geometriden 1’er fasikül bitiren 30+ kolaylıkla yapabilirdi.Fizik Kimya Biyoloji ne kadar daha zordu densede geçen seneye göre eleyicilikten daha uzaktı.
    Yani sonuç olarak insanlar o kadar da bilinçlenmiş değil.Tyde algı ve stres yönetimini iyi yapan başarılı olur.Çoğu kişi önemli olan Ayt desede ( evet matematiksel olarak doğru) Bence tyt zamanı iyi kullanabilme ve kaygıyla sonuca ulaşmayı ölçmesinden ötürü daha kaliteli bir sınav.
    Yks sıkıntısı forumda da çok dillendirildiği gibi Ayt sorularının azlığı.Matematik gene 40 olmalı ama fizik kimya biyoloji 30’ar soru olmalı ve Mf1 Mf2 Mf3 Mf4 puan sistemi yeniden getirilmelidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Türkçede dil bil bilgisi kısmı kekti. Paragraflar da geçen seneye göre daha kolaydı."

2019 TYT Türkçe hakkında böyle bir yorum yapıyorsan çıkmış sınav sorularını çözmemişsin demektir. 38 D 2 Y yaptım Türkçe hakkında yorum yapma hakkına sahip olduğumu düşünüyorum. Bana göre çok zor bir Türkçe testi vardı sınavda. Kanıt olarak ise Türkçe netlerine bakılabilir önceki senelere göre düşüş var zaten.

Dil bilgisi soruları ise kek falan değil bu çocuk ezberlemiş mi mantığını mı öğrenmiş onu ölçmeye yönelik sorular vardı.

Türkçe hakkındaki yorumların tamamen falso yani.
    Aga bi şans senin türkçe iyi geldi diye sınav kolay olmuş olmuyor. Sene boyunca 38-40 türkçe çıkartırdım bu sınavda 35 yapabildim. Sorular kek falan değildi hele ki paragraflar. Felsefeyle ilgili sorular abdülhakın yazdığı şiiri kitapları yorumlama soruları hep düşündürücü zorlayıcı sorulardı.
  • Hocam cidden sınav anı hatırladığımda matematikte problem kısmı çok kolay geldi bana. 5 dk’de 7-8 problem çözdüm sınavda ama paragrafta tıkandım :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benim yaptığım çalışma çok yetersizdi.Sınava yoğun bir pratik ve deneme eksiğiyle girdiğimi fark ettim.

• Kolay değildi tyt koruma olayı ve ayt soru azligi sorun bunlar çözülürse sınav sonuçları bu kadar sürprizli olmaz

• Tamamen katılıyorum. Gittikçe daha kolaylaşacak tek zorlaşan ilk 20K ya girmek olacak. Seneye 105 tyt 70 ayt 20K belki olabilir o da düşük ihtimal yani bence 110-75 19K falan olacak 95 obp ile

• GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Hocam bende matematiği sona atma hatası yaptım.Mat Türkçe fen sosyal yapmalıydım.

• "Türkçede dil bil bilgisi kısmı kekti. Paragraflar da geçen seneye göre daha kolaydı."

2019 TYT Türkçe hakkında böyle bir yorum yapıyorsan çıkmış sınav sorularını çözmemişsin demektir. 38 D 2 Y yaptım Türkçe hakkında yorum yapma hakkına sahip olduğumu düşünüyorum. Bana göre çok zor bir Türkçe testi vardı sınavda. Kanıt olarak ise Türkçe netlerine bakılabilir önceki senelere göre düşüş var zaten.

Dil bilgisi soruları ise kek falan değil bu çocuk ezberlemiş mi mantığını mı öğrenmiş onu ölçmeye yönelik sorular vardı.

Türkçe hakkındaki yorumların tamamen falso yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nikeviper N kullanıcısına yanıt
    Hocam ben sınavdan 1 hafta önce 2018 Tyt yi çözmüştüm 27d 13 y gelmişti.Bu sınavda 33d 5y geldi.2018 in dil bilgisi ve paragrafı çok çok daha zordu bence.

• Bu sene kırıkla deneyeceğim. Artık soru sistemini çözdüm gibi. 2.dönem full denemeye yüklenicem.

• Yok hocam teogdan da kolaydı sınav

• GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    Bu sene kaç yapmıştınız ?

• 66k

• Dil bilgisi kolaydı kısmından sonrasını okumadım
  • Cidden trol değilim Türkçeden soru bankası bile çözmedim.Sadece limit el kitabı kullandım ve okulda dershanede çözdüğüm Tyt denemelerinden ibaret çözdüğüm sorular.

• Aga bi şans senin türkçe iyi geldi diye sınav kolay olmuş olmuyor. Sene boyunca 38-40 türkçe çıkartırdım bu sınavda 35 yapabildim. Sorular kek falan değildi hele ki paragraflar. Felsefeyle ilgili sorular abdülhakın yazdığı şiiri kitapları yorumlama soruları hep düşündürücü zorlayıcı sorulardı.

• fluenzy kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum.Belki orta okuldayken çok kitap okuduğumdan da olabilir.Tytye 3 saat uykuyla girdim.Deneme olarak genelde 30-35 arası yapıyordum 345 kurumsalda 36.5 yaptığım da olmuştu.

• Ama çözdüğümüz denemeler nesnel bir gösterge olmaz. Tyt 2018 ve Tyt 2019 karşılaştırılması yapılabilir ve bence Tyt 2018>Tyt 2019

• Sınav kolay değildi öğrenciler daha çok çalıştı. Ayrıca her yıl öğrenci profili değişiyor bırakın da sıralamalar farklılık göstersin. Her yıl aynı kişiler giriyor gibi davranmayı kesin. Öğrenci profili, yks sisteminin ikinci sınavının yapılmış olması (geçen yıl ilkti nasıl geleceğini bilmiyorduk), bu yılki kaynakların 2018 soru tarzına göre hazırlanması ve öğrencilerin orijinal diye nitelendirebileceğimiz çalıntı ve ya çalıntı olmayan tonla soru çözebilme imkanı bunların hepsi etkiliyor. Ben ayt fiziği fulleyen biri olarak fizikte iki soruyu ilk başta boş bıraktım, sınav anı öyle hoop diye çözülemiyor her şey sadece çalışmakla. Döndükten sonra işaretledim ikisini de. Sınav anı ve stres yönetme de sınav için farklı bir faktör. Bu kadar faktör varken sınav kolaydı demek kolayına kaçmaktır. Madem kolaydı neden 49k yaptın demeyin demişsin ama yorumların buna itiyor insanı

• Ayrıca Matematikte Türev İntegral müfredatının boşaltılması geometrinin normal bir deneme gibi olması Fende hiç çalışmayan arkadaşımın 20 net çıkarması ve herkesin gördüğü gibi sonuçların kötü gelmesi Yks 2019’un 2018’e göre kolay bir sınav ve yüksek net ve puanlarla kötü sıralamaların geldiği yığılmanın fazlalığıyla hatırlanacak bir yıl olacak.

• Hiç çalışmayan arkadaşın seni kandırmış:) Ayt bilgi sınavıdır hiç çalışmayan arkadaşın 20 net çıkaramaz. Daha fazla kendimi yormayacağım bu da son yorumum olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.