< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
2020 Tyt Matematik

-
-
sorular 2019'a göre uzundu ama çok zor değildi. 55 dk az ama geçen sene 70 dk'da bitirmiştim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam 70 dk verseydim yine daha iyi olurdu da yarın 70 dk verebileceğimi sanmıyorum o yüzden o kadar verdimquote:
Orijinalden alıntı: Guest-88BB6CDAE
sorular 2019'a göre uzundu ama çok zor değildi. 55 dk az ama geçen sene 70 dk'da bitirmiştim
Ben az önce çözdüm mat 70dkda bitti. İki tane zor sorusu vardı 10dkyı o 2 soruya harcadım. Aslında sorular zor değil de sorunun köküne inene kadarki dış anlatım kabuğunu geçmek zordu. Apartman sorusu ve AB arasında giden araçlar olan sorudan bahsediyorum. Bu iki soru dışında zorlanmadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben yetiştireceğim diye zorlandım, yetişmeyeceğini anlayınca da stres bastı yapamadım. Yani yaptım yine de istediğim gibi olmadı.quote:
Orijinalden alıntı: ravbin
Ben az önce çözdüm mat 70dkda bitti. İki tane zor sorusu vardı 10dkyı o 2 soruya harcadım. Aslında sorular zor değil de sorunun köküne inene kadarki dış anlatım kabuğunu geçmek zordu. Apartman sorusu ve AB arasında giden araçlar olan sorudan bahsediyorum. Bu iki soru dışında zorlanmadım.
Bende geçen seneden sonra ilk defa çözdüm kolay geldi hiz problemi sorusu boş ve olasilik kaçtı diğerleri doğru kaç dakika gitti bilmiyorum genel olarak çözdüm 60-70 arasıdır
Şimdi yapamadıklarıma baktım, 3 tanesini çözemedim sadece. Kolaymış harbi ama sınav sırasında yetişsin diye hızlıca okuyup anlamaya çalışıyorum, hızlıca okuduğum için anlayamıyorum, anlayamadığım için de yapamıyorum. Bu denemede olmuyor, sınavda kaygı yüzünden oluyor. Bunun önüne beklentiyi düşürerek mi geçmem gerekiyor anlamadımquote:
Orijinalden alıntı: ryanbabel8
Bende geçen seneden sonra ilk defa çözdüm kolay geldi hiz problemi sorusu boş ve olasilik kaçtı diğerleri doğru kaç dakika gitti bilmiyorum genel olarak çözdüm 60-70 arasıdır
Hocam o telif hakkı yazısını kaldırmak çok zor değilmiş. Bir site vardı o kaldırıyordu. (Bu şimdi mi söylenir dediğinizi duyar gibiyim)
Sorular çok zor değildi evet. Geometrisi yağ gibi akıyordu. Her iki derste de net bir şekilde anlamak gerekiyordu. Ben fotoğraf albümü sorusunu ve üstündeki soruyu yapamamıştım ki onlar da çok kolay değildi bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuzyirmi -- 25 Haziran 2021; 10:56:34 >
quote:
Orijinalden alıntı: Bjorn Ironside
Şimdi yapamadıklarıma baktım, 3 tanesini çözemedim sadece. Kolaymış harbi ama sınav sırasında yetişsin diye hızlıca okuyup anlamaya çalışıyorum, hızlıca okuduğum için anlayamıyorum, anlayamadığım için de yapamıyorum. Bu denemede olmuyor, sınavda kaygı yüzünden oluyor. Bunun önüne beklentiyi düşürerek mi geçmem gerekiyor anlamadım
Alıntıları GösterHocam şöyle bi tavsiye vereyim probleme başladığında ilk noktaya kadar oku zaten yeterince problemle hasır nesir olmussan gidişatını kestirip ona gore bir şablon olusturuyosun mesela bina sorusunu ele alalım 95 bina var dedi soruyu kestik yaz altına 95 bina soruyu okunmaya devam et noktaya gel ne dedi 2 katlı ve 3 katlı hee şimşek caktı hangi soruya benzedı sıra sorularına benzedı yok 3 kışı oturuyoz yok 2 kışı oturuyoz sablondan kastım bu bı de kolay carpılanlarla x de örneğin 3 katli x olsa 2 katlı 95-x olsa çarpım daha kolay oluyor böyle devam et ıste
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam geometri zor değildi evet ama ben niye bilmiyorum "dik kenar uzunlukları 1 birim" ifadesini hipotenüsü 1 birim olarak aldım mesela. Ki geçen sene daha yüksek yapmıştım zaten geometriyi sınavda ama şimdi okuyamıyorum bile sorularıquote:
Orijinalden alıntı: yuzyirmi
Hocam o telif hakkı yazısını kaldırmak çok zor değilmiş. Bir site vardı o kaldırıyordu. (Bu şimdi mi söylenir dediğinizi duyar gibiyim)
Sorular çok zor değildi evet. Geometrisi yağ gibi akıyordu. Her iki derste de net bir şekilde anlamak gerekiyordu. Ben fotoğraf albümü sorusunu ve üstündeki soruyu yapamamıştım ki onlar da çok kolay değildi bence.
Evet hocam, bina sorusu zor gelmedi aslında bana. Problem çözmeyi de biliyorum ama sonuna kadar sakin okumak gerekiyor sanırım. Hem sakin hem de hızlı oldurmaya çalışacağız artıkquote:
Orijinalden alıntı: hipokratamcaHocam şöyle bi tavsiye vereyim probleme başladığında ilk noktaya kadar oku zaten yeterince problemle hasır nesir olmussan gidişatını kestirip ona gore bir şablon olusturuyosun mesela bina sorusunu ele alalım 95 bina var dedi soruyu kestik yaz altına 95 bina soruyu okunmaya devam et noktaya gel ne dedi 2 katlı ve 3 katlı hee şimşek caktı hangi soruya benzedı sıra sorularına benzedı yok 3 kışı oturuyoz yok 2 kışı oturuyoz sablondan kastım bu bı de kolay carpılanlarla x de örneğin 3 katli x olsa 2 katlı 95-x olsa çarpım daha kolay oluyor böyle devam et ıste
Alıntıları Göster
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
ben sınavda 38/2 yapmıştım değerlendirecek olursam sorular uzundu gerçekten ve hani zaman kaybettirmeye yönelikti geometri geçen senelere kıyasla daha net sorulardı ondan kolaylıkla yapılıyordu
sınavda AB ve hız sorusu zor gelmişti bana ama apartmanlı ve fotoğraf çektirmeli soruyu kaçırdım
bu sınav 135 dk içinde olsaydı eleyici olurdu kesinlikle
ben de 2020 tyt matematiğin 2019 ve 2018'e göre daha zaman alıcı olduğunu düşünüyorum
sizce bunun süreyi fazla vermelerinde etkisi var mıdır yoksa aynı zorlukta sınavlar da ben mi zorlanıyorum
-
Bence 2019 ve 2020 arasında pek bir fark yok. Sadece 2020 nin problemleri nedendir bilmiyorum daha yorucuydu.
-
bana da öyle geldi işte biraz daha zaman alıcı
-
tyt mat da kaç kaynak çözdünde zor geldi 3 kaynak çözen birisi ezer geçer yorum yetenegin yok demekki belli konularda
-
2020 problemleri net olarak 2019 a göre zor ama 2020 geometri 2019 a göre bir hayli kolay
-
Sınavı çözdükten sonra çözdüm kolaymış dedim, yazım da konuya. Cümleyi yanlış okuduğumu da belirttim bir soruda. Sadece 55 dk'da yetişmeyecek bir sınavdı bence.quote:
Orijinalden alıntı: matrix066tyt mat da kaç kaynak çözdünde zor geldi 3 kaynak çözen birisi ezer geçer yorum yetenegin yok demekki belli konularda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X