Şimdi Ara

2020 SKODA OCTAVIA (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
351
Cevap
12
Favori
51.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Skoda kullanan ne kadar kişi tanıyorsam hepsi aşağılık kompleksli, hava atma meraklısı ezik tipler. Bu gerçekliğin neresi size battı, anlayabilmiş değilim.

Ayrıca saatli bombadan farksız bir şanzımana sahip, TR distribütörünün lekeli bir grubun sahibi olduğu, gayet dolandırıcı ve müşteri düdükleme odaklı servis hizmetlerini savunmanız da sizin kişi profiliniz hakkında yeterince ipucu veriyor okuyan insanlara.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gayet doğru tespitler, skoda ''Y'octavia, düşük donanımı ve yüksek fiyatıyla, enayi kerizleme itemine dönüşmüştür. Bu bomboş araca bu paraları verenler avunma yarışına giriyorlar ki forumda da epey mevcut. Ama kimsenin keyfine karışamayız, 200 K bedel etmeyecek araca 320 K ödemek isteyen, parasını sokağa saçacaklar da çıkacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0378E4255

Skoda kullanan ne kadar kişi tanıyorsam hepsi aşağılık kompleksli, hava atma meraklısı ezik tipler. Bu gerçekliğin neresi size battı, anlayabilmiş değilim.

Ayrıca saatli bombadan farksız bir şanzımana sahip, TR distribütörünün lekeli bir grubun sahibi olduğu, gayet dolandırıcı ve müşteri düdükleme odaklı servis hizmetlerini savunmanız da sizin kişi profiliniz hakkında yeterince ipucu veriyor okuyan insanlara.

Şimdiye kadar distribütör servisine gitmedim çünkü almazlar. Skoda Trde Yüce oto bünyesinde ve genel olarak serviste sıkıntı çekmezsiniz doğuş gibi. Servis ücretleri de uçuk değildir öyle. Zamanında f/p iken almış ya da şu an pahalıyken bile almış insanlara ezik diyemezsiniz. Ha çevrenizdekiler aşağılık kompleksli ise bence sorunu kendinizde arayın. Benim çevremde skoda sahibi olan tüm insanlar(son zamanlarda bu fahiş fiyatlardan alan hiç olmadı tabii) güçlerinin yettiği bu markadan alabildiler. Bana göre de skoda sahipleri en mantıklı insanlar. Bu genelleme de dahil tüm genellemeler yanlıştır :). Sen ver üzerini madem de alalım senin istediğini alalım söz. Zamanında octavia meganedan bile ucuzdu. Şu an çok daha pahalıysa satılması piyasanın ayıbı. Eskiye göre malum kalite arttığı için bir miktar fiyatı artmalıydı tabii ama şu an bayiiden alınan tüm sıfır dolu C sedanlar 290-300 üzeri. Boş konuşma ve hala ezik gibi hakaretler edeceksen de yürü git işine..

• Hala f/p diyorlar ya bu arabaya skoda size biraz daha pahaliya satiyoruz dese mustehak yine gider alirlar

• quote:

Orijinalden alıntı: kizilat

Hala f/p diyorlar ya bu arabaya skoda size biraz daha pahaliya satiyoruz dese mustehak yine gider alirlar

Son üç sayfaya baktım ama f/p diyen kim göremedim?

• weneorn kullanıcısına yanıt

Bir ustteki mesajinizi okumanizi oneririm

• quote:

Bir ustteki mesajinizi okumanizi oneririm

Ben de size daha dikkatli okumanızı öneririm. Ön yargılarınızdan kurtulup okuyun ama. Şu an Megane c sınıfta f/p yıldızı(bayii hariç tabii, gidip oyaktan ucuza kapatanlar sayesinde) ve Octavia zamanında ondan bile ucuzdu. Bakın tekrar yukarıdaki mesajımı okuyun "zamanında" diyorum. Edit falan etmedin mesajımı. Olmadı bir daha okuyun ki octavianın "zamanında" f/p aracı olduğunu görün. Zamanında demiş miydim? Şu an Octavia da dahil bayii satışlı neredeyse tüm c sınıfları fahiş fiyatta. Yukarıda yazdım ama bir daha yazmış olayım.

• weneorn kullanıcısına yanıt

Zamaninda derken ben yeni kasa satisa ciktigi tarihten bu yana ucuk fiyatla satiliyor diyorum zaten bos paketi ciktiginda 317den veriyorlardi arac yoktu sozde en son 299a birakmaya basladilar satilmis biten 2020 model araclari :) simdi hangi zamanmis bu f/p oldugu ogrenebilirmiyim?

Eger yillar oncesine gideceksek o zaman da eski kasa diye belirtmeniz gerekirdi, oyle bir ifade de goremiyorum.

• Araç tasarımı çok güzel.

Fakat 48V arızası gibi kronik arızalar var sanırım.

Kronik arızalar nelerdir, şimdiye kadar neler duydunuz, nelerle karşılaştınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Araç tasarımı çok güzel.

Fakat 48V arızası gibi kronik arızalar var sanırım.

Kronik arızalar nelerdir, şimdiye kadar neler duydunuz, nelerle karşılaştınız ?

geçenlerde bir kullanıcı konu açmıştı, aldıktan sonra akü bitmiş, ama halledilmişti. Onun haricinde ben bir sorun yaşamadım, kullanım açısından en sıkıntılı olan yeri kliması bence açıp kapatması ayrı dert cam rezistansını açıp kapatıyorsun klima açık kalıyor vs. hele hele sürüş anında yaparken çok yoldan kopartıyor seni.

• Bayilerde araç var mı?

• quote:

Zamaninda derken ben yeni kasa satisa ciktigi tarihten bu yana ucuk fiyatla satiliyor diyorum zaten bos paketi ciktiginda 317den veriyorlardi arac yoktu sozde en son 299a birakmaya basladilar satilmis biten 2020 model araclari :) simdi hangi zamanmis bu f/p oldugu ogrenebilirmiyim?

Eger yillar oncesine gideceksek o zaman da eski kasa diye belirtmeniz gerekirdi, oyle bir ifade de goremiyorum.

Araç zaten 4 ay önce Trye geldi ve direk yüzde 80den girdi zaten. 290 bin altını göremeyeceği açık vergi dilimi ve satış politikasına göre. Zamanında derken tabii ki eski kasasından bahsediyorum. Aracın fiyatı yüzde 80 ötvnin altına düşmedi çünkü hiç. Ben diğer arkadaşa anlatırken siz araya girdiğiniz için böyle oldu. Adam tüm Octavia sahiplerine ezik dedi(ben octavia sahibi değilim ama hakarete pek gelemem). 200 e corolla varken 300 e octaviya alınmayacağı zaten belli. Bakın ben ne yazmışım 4 ay önce:

https://forum.donanimhaber.com/yeni-skoda-octavia-turkiye-fiyati-belli-oldu--147042633-5#147453864

..

• pikselslx P kullanıcısına yanıt

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Satın aldığınız fiyat ve şu andaki fiyatı nedir ?

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Satın aldığınız fiyat ve şu andaki fiyatı nedir ?

hocam biz alırken lansman zamanıydı yanlış hatırlamıyorsam 310 küsür civarıydı 1.0 premium paket, bize ötv indirimli 175'e denk gelmişti. şuan liste fiyatı 343 görünüyor ama bayiiler napar son fiyatı ne eder bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: weneorn

Araç zaten 4 ay önce Trye geldi ve direk yüzde 80den girdi zaten. 290 bin altını göremeyeceği açık vergi dilimi ve satış politikasına göre. Zamanında derken tabii ki eski kasasından bahsediyorum. Aracın fiyatı yüzde 80 ötvnin altına düşmedi çünkü hiç. Ben diğer arkadaşa anlatırken siz araya girdiğiniz için böyle oldu. Adam tüm Octavia sahiplerine ezik dedi(ben octavia sahibi değilim ama hakarete pek gelemem). 200 e corolla varken 300 e octaviya alınmayacağı zaten belli. Bakın ben ne yazmışım 4 ay önce:

https://forum.donanimhaber.com/yeni-skoda-octavia-turkiye-fiyati-belli-oldu--147042633-5#147453864

..

Alıntıları Göster

konu tatliya baglandi diyelim o zaman, sizin eski kasa diye belirtmeniz gerekirdi cunku bu octavia konusunda cok fanboy var 310dan satilirken f/p oldugunu iddia ediyorlardi

• quote:

Orijinalden alıntı: pikselslx

hocam biz alırken lansman zamanıydı yanlış hatırlamıyorsam 310 küsür civarıydı 1.0 premium paket, bize ötv indirimli 175'e denk gelmişti. şuan liste fiyatı 343 görünüyor ama bayiiler napar son fiyatı ne eder bilemiyorum.

Alıntıları Göster

Ötv indirimli olarak aldıgınız icin size en bastan 1 degil 50 kere hayırlı olsun.

Ötv siz alınacak en iyi aracı almıssınız.

Diger taraftan ötv li olarak enayilikte top yapılacak bir araç !

Yani bu araç vergisizken tam isabet

Vergilyken tam fiyasko

• Skoda aracımın Perşembe günü anahtarı ilk defa çalışmadı. Yolda kalmamak için hep pil taşırım. Yeni araçlarda anahtarsız giriş olduğundan daha çabuk bitiyor pil sanırım. Sizde değişimi kendiniz yapmak isterseniz detayları anlattığım videoyu izleyebilirsiniz.

İçerisinden çıkan pil, 3V CR2025 model bir pildir, maliyeti 8 TL.

Aktivasyon yapmak oldukça kolaydır. Videoda detayları bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailon -- 17 Nisan 2021; 19:21:49 >

• b sınıfı araçlar 300k olmuş iken kimsenin sözüne bakmayın alın geçin. 300e alınmaz dediğiniz araç 357 oldu hayırlı olsun.

• zamlar geliyor, seviniyoruz vesselam.

Octavia yatırımcısını güldürüyor

• yeni octavia'da usb yeri tam nerede bilen varmidir?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.