Şimdi Ara

2020 SKODA OCTAVIA (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
350
Cevap
12
Favori
50.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Hayır bu araca o kadar laf denmiş ama alternatif ne var ki? Tüm araçların fiyatı uçtu bu aracın özelinde olan bir durum da değil.

    Anlam veremiyorum fiyat tartışmalarına.
    Gönül ister ki tabi ki çok daha uyguna alalım fakat bu araca da alternatif yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Panoramik can tavan veya sunroof opsiyonu olmaması can sıkıcı. İnsan arabaya bu paraları verince oynayacak bir cam tavanı da olsun istiyor, ayrıca bu tarz küçük hacimli araçlarda sunroof, arkada oturanları klostrofobik etkiden bir nebze olsun kurtarıyor. Yurtdışında satılan araçlarda da sunroof opsiyonu olmaması şaşırtıcı. Muhtemelen 2022'den itibaren eklerler gibime geliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Witchdoktor

    Panoramik can tavan veya sunroof opsiyonu olmaması can sıkıcı. İnsan arabaya bu paraları verince oynayacak bir cam tavanı da olsun istiyor, ayrıca bu tarz küçük hacimli araçlarda sunroof, arkada oturanları klostrofobik etkiden bir nebze olsun kurtarıyor. Yurtdışında satılan araçlarda da sunroof opsiyonu olmaması şaşırtıcı. Muhtemelen 2022'den itibaren eklerler gibime geliyor.

    Aracın tavan yapısı tasarımından dolayı sunroof olmayacağı yazılmıştı global kaynaklarda. Dediğiniz gibi olacağını hiç sanmıyorum; Avrupa zaten SW olanını tercih ediyor onda komple cam tavan mevcut




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi auto_motive -- 22 Temmuz 2021; 22:51:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavan yapısı derken tasarımdan mı kaynaklı yani? Coupe tasarımlı Mercedes CLA ve BMW 2 serisinde bile sunroof mevcut. VW ailesinde sunroof opsiyonu olmayan araba da nadir (Seat Arona).


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witchdoktor W kullanıcısına yanıt

    Bu araca küçük hacimli diyen de ilk defa görüyorum. Octavia A7 kasasından beridir boyutlarıyla, avrupada D segment araç kategorisine kafa atıyor neredeyse siz cam tavan yok diye mi ufak geldi. Bence donanımıyla, fiyatıyla ve hacmiyle şu an kıyaslama yapılabilecek araç sayısı yok gibi bir şey. Civic falan aynı ayarda değil zaten.

  • Vurgulanan küçük hacimli olması değildi ama konuyu saptırmayı tercih etmişsiniz. Bahsettiğim BMW 2, Mercedes CLA gibi kompakt sınıfta coupe yapısına benzer sportif tavan yapısından kaynaklandı ise yine de mümkün olduğunu vurgulamaktı. Sonuçta kompakt sınıf aracı bu araba. Şahsen cam tavanı olmayan bir arabaya bu rakamları vermem. Geçen sene araba kıtlığında mecburen aldığım cam tavansız Passat'ı 6 ay kullanabildim ancak.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witchdoktor W kullanıcısına yanıt

    Bununla ilgili araştırma yaptım araçta dikkat edin hem cam tavan yok hem de tavan rayları yok bunun nedeni sürtünme katsayısını ciddi manada düşük tutmak, tüm konu bu, ayrıca Octavia nın dünyada satışa sunulan tüm sedan araçlarında durum bu şekilde..

  • Bu sorun ile karşılaştınız mı ?


    "Patlak DSG" deyip DSG gömme amaçlı değil, bu sorunu yaşayan araç sahiplerini bilgilendirme ve rahatlatma maksatlı bilgi edinmek istiyorum.


    Benden fanatik DSG'ci olamaz, hatamla sev beni diyor DSG. . .


    Hata: vites kolu sürüş mümkün

    Arıza: vites kolu sürüş mümkün

    Hata: vites kolu sürüşe devam edebilirsiniz servis şeklinde yazıyor olabilir türkçesi

    2020 SKODA OCTAVIA


    2020 SKODA OCTAVIA


    2020 SKODA OCTAVIA




  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt

    Google'da bir çok konusu açılmış. Genellikle kendi çözenler switch değiştirmiş anladığım kadarıyla. Selenoid olarak orada ne var bilmiyorum ama birisi onu da değiştireceğini söylemiş. Çözülemeyen bir şey değil ama yeni modellerde daha sık görülüyor sanırım.

  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.