Şimdi Ara

2020 Şampiyonlar Ligi Finaline Galatasaray'ın Kalma Şansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar biliyorsunuz BÜYÜK BAŞKAN MUSTAFA CENGİZ galatasarayımızın başkanı seçildi . üstüne de fatih terim kalacak ve görev yaptığı her yıl şampiyon olduğumuz abdürrahim albayrak da var . şimdi sorum şöyle acaba eğer 2 yılda iyi bir yapılanma yaparsak ve şampiyonlar liginde de şanslı kuralar gelirse sizce finale veyahut yarı finale kalma şansımız varmıdır ? yoksa bu 1 futbolcusunun yüzlerce milyonluk olan takımlar mı hep yarıfinal ve finalde olacak ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >



  • sag bekı yıllarca sabri olan takım yapamaz o dedıgını
  • Rakip takım taraftarı troller ilerde kullanmak için konuyu favladı bile.
  • %5 falan

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0(sıfır)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşırı bir kura şansıyla yarı final olabilir.
  • Arkadaşlar abartmayın isterseniz ?

    Avrupa ligi desen hadi neyse.. 2020 ye kadar hedef Avrupa ligini almak değil de , final oynamak olmalıdır.

    Bizim orda bir söz vardır ; hızlı giden atın boku seyrek düşer diye.
  • Tüm rakiplerin kalesine Karius geçerse %10 şansımız var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 27 Mayıs 2018; 22:6:51 >
  • Böyle uçuk fikirler yerine daha gerçekçi olunup her sene CL'de oynamak hedeflenmeli mesela. En büyük sıkıntımızda bu, 1 varız 10 yokuz resmen.

    Düzenli gidebilirsek maddi açıdan da çok rahatlayacak kulüp, oyuncu seçerken bile çok katkısı oluyor CL vitrini.
  • İmkansız değildir, daha 2012'de çeyrek finalde real i elimizden kaçırdık, kaldı ki şanssız bir kuraydı. Bakarsınız elemede Lazio ayarında bir takım, çeyrekte Porto ayarında bir takım, yarıda Atletico Madrid ayarında bir takım çıkar. Atleticoyu elemek zor ama imkansız değil neticede o durumda oluşacak sinerji, kadro kalitesi ve İmparator faktörüyle.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle konular açılınca eleştirdiğimiz Beşiktaşlılardan ne farkınız kalıyor? Beşiktaş en son lige ambargo koyuyordu şu an küçülmeye gidiyorlar. Daha gerçekçi hayaller kurmamız gerekiyor.
  • Aralık 2018'de uplanacak konuların ilki bu demek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jefferson Starship

    Aralık 2018'de uplanacak konuların ilki bu demek.
    Sen 1 tane uplarsın biz 100 tane. Upladığınız adamda hangi takımlı belli değil zaten.
  • tr karması bile finale kalamaz.
  • Milyonda birden hallice
  • arkadaşlar şanlı kulübümüz olan GALATASARAY'lı değilseniz niye burada yazıyorsunuz ? gidin kendi takımınızın bölümünde yazın . ben GALATASARAY'ımıza gayet güveniyorum . 2000 yılında da imkansız dedikleri uefa kupasını göğüslemiş takımımız 2020 yılında yine 2000 mucizesini gösterecektir . olmazsa bile en geç 2025'e kadar bu mucizeyi başaracaktır (kötü yönetim gelmezse)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neden olmasin, yeterki duzen boyle kalsin. Galatasaray tur atladikca korkan, panikleyen bir kulup degil, tam aksine kenetlenip aslanlar gibi topunu oynuyor ornegini cok gorduk yillarca. Bir ceyrek final falan kura sansi ile gecilirse o gazla devamini getirirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İhtimal çok düşüktür. Öncelikli hedef düzenli olarak Şampiyonlar Ligi'nde oynamak olmalı. Bu da ligde sürekli ilk 2'de yer almakla olacak bir durum. Ama futbolda sürprizler olmuştur ve olacaktır. Barcelona'nın 4-0'dan Psg'i 6-1 ile elemesi, Roma'nın 4-1'den Barcelona'yı 3-0 ile elemesi de çok büyük sürprizlerdir. Galatasarayımız ileride belki büyük bir sürprize imza atabilir. Geçmişteki önemli Şampiyonlar Ligi başarılarımız: 1962-63 Çeyrek Final, 1963-64 Son 16, 1969-70 Çeyrek Final, 1988-89 Yarı Final, 1993-94 Çeyrek Final ( O zamanki statüye göre sadece 2 grup vardı ve gruplara sadece 8 takım kalıyordu. Gruptan çıkan takımlar yarı Final oynuyordu. Galatasaray'ım Man. United'i eleyip gruplara kalması çeyrek final olarak değerlendirilebilir.), 2000-01 Çeyrek Final, 2001-02 Son 16, 2012-13 Çeyrek Final, 2013-14 Son 16. Özetle 1 kez yarı final, 5 kez çeyrek final, 3 kez son 16'ya kalma başarısı göstermişiz. Tabi ki ciddi başarısızlıklar da var. Önemli olan öncelikle düzenli olarak katılmak ve gruptan çıkmaktır. İleriki yıllarda devamı gelecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 28 Mayıs 2018; 4:30:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Böyle bir şey kısa vadede mümkün görünmüyor. Ancak bir gün bir Türk takımının şampiyonlar liginde final oynaması için önce;

    1. Zırt pırt yabancı sınırı değişmeyecek. Takımların bir sistem ve takım oturtması sağlanacak bu şekilde.

    2. Bütün takımların alt yapıları geliştirilecek ve b takımlar da bir şekilde kendilerini gelişritme fırsatı bulacak. En basitinden ilk 18e giremeyen adamların da o hafta b takımlar seviyesinde maç yapmaları sağlanacak.

    3. Takımlar birbirlerine ayak oyunları ile üstün gelmeye çalışmaktan vazgeçecek ve bir şekilde sahada kazanmayı öğrenecekler.

    ancak böyle bir şey olursa avrupada kalıcı başarı gelir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.