|
2020 Polo - 2020 Micra - 2020 Clio Yardım Lütfen (2. sayfa)

-
-
Ben de bunlar veya egea arasındayım. Çok fazla borca girmeden Egea almak istiyorum. Ancak otomatik de epey öneriliyor. İlk arabam olacak. Sürüş deneyimim de çok fazla değil. -
Clio5 sahibi olarak, Clio 5 tabi ki
Güzel araç 👍🏻
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aserkang -- 28 Şubat 2021; 23:55:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Clioda olup poloda olmayanlar:
anahtarsız giriş çalıştırma
hayalet ekran
elektronik el freni
iç ambiyans aydınlatma
geri görüş kamerası
3 farklı sürüş modu
Poloda olup clioda olmayanlar:
Dsg şanzuman
Yorgunluk tespit sistemi
Clio 5 icon sahibi olarak Polo tavsiye ediyorum.
-
Clio şu an bu sınıfın en iyi aracı.
Ülkemizde üretiliyor, fiyat ve donanım olarak avantajlı.
Servis, yedek parça avantajlı.
Micra dediğiniz araba eski kasa clio zaten. Tercih sebebi olması için çok uygun olması lazım.
Mantıklı clio der.
-
Donanım ve motor seçeneğine göre değişken. Örneğin Renault Clilo 1.3 TCE Icon otomatik alacaksanız Polo rakip bile olamaz. Hem 130 Beygir araç hem Reno'nun EDC'si çok çok daha sorunsuz bir şanzıman.
Ama 1.0 lt olan versiyonlar alınacak ise işler biraz karışıyor, Icon donanımda hala Reno avantajlı tabi şanzımanı bu sefer iyice sorunsuz bir ünite ama DSG daha atak hissettiriyor yani işler karışıyor bu durumda. Test sürüşü veya bayide araçları incelemek lazım. Karar vermek 1.0 lt motorda zor açıkçası.
-
Kesinlikle Clio! polo da DSG olması + mı ? Bence tam tersine - yazar -
Clioda rutin bakım ne kadar?
poloda 1.0 tsi için 1600 TL su an
Clio alırdım. Maliyeti düşük, sürüşü zevkli (bana göre), donanımı yüksek güzel bir otomobil. 1.3 TCe+EDC süper olur.
-
Clio 4 0.9 Tce ilk bakim 1000 TL.quote:
Orijinalden alıntı: alperdgalClioda rutin bakım ne kadar?
poloda 1.0 tsi için 1600 TL su an
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet var.
Polo veya Fiesta (Arka koltuklarda sınıfında en geniş araç) alın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi szm428 -- 1 Mart 2021; 6:50:16 >
quote:
Orijinalden alıntı: Hayalet sürücü 33Tapınç bey. Bence hiç biri. Egea hb veya lia ceed.
Alıntıları GösterTapınç ahahahahahahaha
Clio 5 icon paketini bayide incelemiştim. Malzeme kaliteli ama araç çok dar. Polo 2020 model komşum aldı bir kaç ay önce malzeme kalitesi benim egeadan iyi, içi cliodan geniş egea HB den dar. Bu üçü arasından ben polo alırdım. (2 çocuklu bir aile babası olarak önce genişlik benim için)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Skoda fabia -
seat ibiza yı da incelemeni öneririm.
-
Kesinlikle Clio
Clio 4 joy paket sahibi olarak keşke diyorum sırf şu anahtarsiz giriş için icon alsaymisiz diyorum. Şu devirde büyük nimet.
dasvagci bazen beni delirtiriyorsun. 2020 model dedigin bos paket polo, diger ismi ile buzdolabi bey; tasarim ve ozellik olarak 98 yilinda uretilen fiat unodan hallice. tek farki ince teneke yerine kalin teneke kullanilmasi. camlara gelme cunku unoda bile otomatik cami eksik etmemisler. klimada mevcut. 0-100 degerinde bile daha iyiyken bu araca pardon fridge a dunyalarin parasi verilmesi sacma.
polo yerine clio almak son derece mantikli ve saglam harekettir. clio her yonuyle (tasarim, ozellik, saglamlik, konfor, yakit, performans) acisindan fridge e koyar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X