Şimdi Ara

2020 ÖTV indirimi haberi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu haber 6 saat önce yapılmış; yazıdan anlaşılan ÖTV indirimi geldiği ama haber başka bir yerde de yok. Engelliler için olanı mı kastediyorlar anlamadım. Bilgisi olan aydınlatabilir mi?
    www.boxerdergisi.com.tr
    Otomobil almak isteyenlere iyi haber! ÖTV indirimi geliyor
    https://www.boxerdergisi.com.tr/otomobil-almak-isteyenlere-iyi-haber-otv-indirimi-geliyor-49639

• Başka bir kaynakta ÖTV indirimi ile ilgili haber olmamış dediğiniz gibi, sanmıyorum böyle bir şey olacak olsa ilk a haber duyururdu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 6 Ocak 2020; 22:55:29 >
  • faizler düştüğünden bu yana araç satılıyor bayiiler mutlu. Aralık ayında otomobil+hafif ticari satışları 90bin civarı oldu.

Kısacası bu durumda ötv indiriminin geleceğini sanmıyorum
  • ÖTV indirimi gelmesi için sebep yok zaten; ama bu haberi neye dayanarak yapmışlar onu çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReaLGz -- 6 Ocak 2020; 23:10:50 >
  • En son böyle bir haber gazı ile aracımı 1 günde satıp 4 ay araçsız kaldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • icemy kullanıcısına yanıt
    ötv indirimi geldi mi sonra
  • ReaLGz kullanıcısına yanıt
    1,5 sene sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya ötv indirimi gelse ne, gelmese ne... Bu gözü doymaz bayiler faiz indiriminde arabanın üzerine min 10000 attılar, ötv indirimi gelse 20.000 atarlar min aynı hesap olur...

• ötv indiriminin bir cazibesi yokki

bayi ve marka zamları onu alıp götürüyor..
  • ayrıca kdv indirimi ile de desteklenmesi lazım
  • libya harekatına müteakip yaza bir erken seçim bekleniyor. ötv indirimi olması da muhtemel.
  • YALAN
  • ÖTV kdv yetmez üstüne para da versinler :D

• ÖTV indirimi gelirse eğer (ki geleceğini zannetmiyorum) herhalde 2.eldeki akbabalar oturur ağlar.Ya da o fiyattan birbirlerine satarlar taklacı güvercin arabalarını.

• linki kaldırın bunlara tık kazandırmayın. yalan dolan haberler yapıyorlar.
  • A para dinledik reis faizler düştü enflasyon tek hane dedi, bu sene için, babacanlarida imfci dedi suçladı, oturun düşünün bunun üzerine ÖTV inecek mi , bence inecek

• ÖTV indirimi hurda indirimi vs vs ne fark eder ki Firmalar bu haberleri bizden çok daha önce alıp fiyatları tertemiz ayarlıyor ÖTV indirimi gelecek diye haber bekleyen masum arkadaşlar boşuna heyecan yapmasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bayiler ötv indirimi beklentisinden önce,

2018 veya 2019 model yılı olan sıfır araçların fiyatlarının 2020 ye girmemizle birlikte hurda teşviğinin bitmesinden bağımsız olarak neden arttığını açıklasınlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.