Şimdi Ara

2020 Megane DCi EDC Icon: 200.000 TL verilir mi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
6.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Napalim verilmez desek almayacak misin kafanı yatıyorsa al yatmıyorsa alma çokta bizim için önemli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam o kadar paraya c sedan değil, insignia, passat, suberb yada c-suv araç düşünürdüm.

• Alınmaz diye birsey yok alınır ama ben 200.000 TL ye +/- 10.000 civarına D sınıfı da dahil alternatifler varken Megane 4 almam.
    Megane 4 alınır verirsin 135.000 bin 1.33 Joy 140BG Benzinli Turbo alırsın.Ayrıca VW fiyatlarının cok da onemi yok liste ile alım cok farklı olabiliyor.
    Focus var 1.5 Dizel AT8 Getrag Tam Otomatik Tork Konvertorlu onu alırım.508 alırım,308 alırım ama 200.000 İcon da olsa Megane almam.Tercih meselesi...

Ama Megane alacaksam 2016 1.6 GT Line 130BG HB alırım, 125 e 111.000 e aldıkları arabaları satan var 120-125 arasına 1.33 Joy alır icabında serviste ekran taktırırım.Cebimde de 70-75,000 kalır.
    Megane 4 1.5 DCI Icon kampanya yapıp 150-160 bin bandında satsa alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Opel diye bir firma kalmadı zaten bence tamamıyla PSA oldu.Elde kalan son Opel ler de bitince Alman etiketi kalmayacak.
    PSA grup PSA Motor PSA dizayn sadece Adı Alman...
  • huso kullanıcısına yanıt
    160.000 TL’ye yani icon dizel dolu clio fiyatına Megane verirler mi

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Erdal kim Hocam anlamadım?Ayrıca ustun yorumlarım yok hocam nacizane kendi yorumlarım...
    Opel GM bunyesinde iken genelde GM Opel in motorlarını kullanıyordu.Simdi ise herseyiyle Fransız oldu.Bu iyi ya da kotu anlamında degil ortada opel kamadı bence...
    Hala kızı GrandlandX aldı 1.6D Sunrooflu falan 2017 model , Emin degilim ama motoru buyuk ihtimal PSA Motoru , arac PSA Hala Kızı ustun Alman muhendisliginden dolayı Opel aldım diyor.
    Ben arac PSA oldu diyorum ama insanlar farklı dusunebiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

160.000 TL’ye yani icon dizel dolu clio fiyatına Megane verirler mi
    Verirler vermezler bilemem ben verirler demedim.Ben olsam o paralara verilirse alırım dedim.
    94.500 e 1.6 Atmosferik 115BG, 99.500 e Ekranlı,Dijital Klimalı,105.000 e 1.33 Joy verdiler yılın son aylarında kampanyalı olarak bunlara 5-6 bin hurda parası ekle 31 Aralık gunu bitimine kadar misal 111.000 e 1.33 Joy 140BG alan aldı.O paraya bedavaydı.

200.000 vereceksem gider Focus alırım , gider 508 alırım, SuperB - Octavia alırım diyorum.Alanın da kendi secimidir herkesin dusuncesi farklı...
  • ozay06 kullanıcısına yanıt
    İlk alıntıladığın msj da maddi durumunuz nedir bilmiyorum diye yazdım zaten maddi durumu iyidir canı Megane binmek ister alır biner beğenmez tutar satar karına zararına bakmaz ama bir atımlık barutun varsa bunu Megane ile harcamak bence mantıklı değil şimdiye kadar bir çok arabam oldu ve piyasayı gayet iyi biliyorum sizin fikrinizle benim fikrim aynı olmak zorunda değil ama araç piyasası ortada 50bin dolara aldığın arabayı 35bin dolara satıp sonrada ben kar ettim diye sevinen insanla ben zaten tartışamam o ne dese haklıdır zaten.

200.000 TL’ye 508 bul 1 dakika düşünmem

Fiyatlardan Ve yükselişten haberiniz yok gibi görünüyor

• turusan kullanıcısına yanıt
    Ben şöyle özetleyim o zaman Sadece Renault değil tüm markalarda özellikle son dönemde değer düşmesinin aksine garip bir yükseliş oldu Hangi araç olursa olsun zarar eden olmadı Ha dediğiniz gibi düşünecek olursak o zaman ki döviz, faiz, altın gibi yatırım araçları karşısında ne oldu bu farklı bir tartışma konusu Kar etme derken zaten sanal bir şeyden bahsediyorum Aracımızın fiyatı yükseliyor ama yeni alacağımız belki de daha yüksek oranda yükseliyor Aslında kar diyemeyiz ama bir nebze zararı korumuş oluruz
    Megane konusuna gelecek olursak şu anda bize yüksek gelen rakamları 3 4 ay sonra "sene başında daha uygundu" diye düşünebiliriz Bundan 3 4 ay önceki fiyatları özlediğimiz gibi
    İyi forumlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Paranla rezil olma

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

Çok zengin olan verir.200 Bine Mercedes den başka araba almam.
    aynı kafadayız. gider 2008-2009 e serisi alırım temizini bulamazsam 2005 makyajsız kasa da olur...
  • Geçen ay 172 bine skoda octavia style dizel dsg aldı millet, 200 bine karoq style dizel dsg satıldı. Megane için fazla

Sizin mantığa göre opeli PSA satın almadan önce Opel Amerikan arabasıydı. Malum GM motorlarını kullanıyordu. PSA grubu opelin Almanya'daki merkezini kapatmadı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boraycan -- 4 Ocak 2020; 21:14:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraycan

Sizin mantığa göre opeli PSA satın almadan önce Opel Amerikan arabasıydı. Malum GM motorlarını kullanıyordu. PSA grubu opelin Almanya'daki merkezini kapatmadı...
    Benim mantıgımla GM bunyesinde iken evet ABD li bir grubun markası da olsa kendi motorlarını GM un kullandıgı bir markaydı.
    Simdi ise A dan Z ye neredeyse PSA imzasını tasıyan bir marka oldu.Benim dusuncem bu yonde...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.