Şimdi Ara

2020 Megane DCi EDC Icon: 200.000 TL verilir mi ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
6.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CaptainSkyWalker

Niye yalan söyleyim dayı ?
    İlk sahibi olduğum arabamı satıyorum ucuza aldım bu fiyata satıyorum sıfırı şu anda o fiyat diye söylüyorum

İstersen benden değil de filolardan aynı aracı daha ucuza alabilirsin diye ilave ediyorum

Filo aracı satıyorsam da açıkça söylüyorum

Dayı zaten hangi yıldayız şade numarasından arabanın geçmiş sahiplerinden bakım durumuna her şey ortada
    onu dimiyorum yiğenim. ikinci elden aldığın arabayı satarken, al-satçıyım diyor musun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DFABFCB25

Tarcanlar otoyu takip et ortalığın ne halde olduğunu gör

Alıntıları Göster
    ekspertiz yaptıracağım tabi ki. eski bir mercedes'i ekspere sokmadan almak büyük kumar.
  • Evet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay bayide (Ankara doğuş) dizel otomatik atecalari 204.000 e birakiyorlardi. Dijital gösterge falan çok hoş araba.

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    2020 olsa düşünüyorum

• Dostum Türkiye'de ekonomi neyse sendeki vizyon da o.
  • Siz bu araçlara bu fiyatlari verdiginiz surece bu fiyatlar hicbir zaman dusmez.

• 15000 - 20000 km'ye kadar 2. El bakmanızı öneririm. Sıfır diye o kadar para bağlamayın bence. Megane megane'dır.

• quote:

Orijinalden alıntı: boraycan

GM mi opelin motorlarını kullanıyordu yoksa Opel mi gm'nin motorlarını kullanıyordu?
    90 ların ortasında çıkan tüm 1.4 ve 1.6 ecotec astra ve vectralarda gm motor kullanıldı diye biliyorum

kardeşimin 99 1.6 vectrasında motorun üstünde gm yazıyordu

Birde bu amerikalıların mühendisliğine has bir durummudur bilmem ama o 1.6 motora ilk kalkışlarda hafif gaz verdiğinizde sanki 3.5 litre motormuş gibi harika bir homurtu çıkarıyordu bu hafızamda kalmış

• K.Kahriman kullanıcısına yanıt
    2. Ellere 12 defa zam bindi
    Zam yemiş araba almak istemiyorum

• Megane servis bakımları görece ekonomiktir.Kolay kolay sorun çıkarmaz. (EDC için birşey diyemem.) Parçası görece uygundur uygundur ve bulunabilirliği vardır.
    200.000 lira civarlarında ne alınıra güzel yorumlar yapılmış. C segment dolu dizel otm araçlarda bu fiyatlar normal görülür oldu. Sanırım tüketici de bu fiyatlara sevsede sevmesede alıştırıldı.
    Sonuç olarak yaklaşık bu fiyatlara almayı düşünebileceğiniz diğer araçları da sıralasanız daha güzel fikir verilebilirdi.
    Açıkçası ben bu piyasada 200.000 liraya c segment orta sınıf bir araç almayı tercih etmezdim.
  • Alınmaz...

• QralCess Q kullanıcısına yanıt
    Neden ? Ne alınır 2020 ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeremy Klakson

ekspertiz yaptıracağım tabi ki. eski bir mercedes'i ekspere sokmadan almak büyük kumar.

Alıntıları Göster
    Temizini bulamazsın hocam bulsan bile mantıklı bir fiyat olmaz soğur almazsın.

O yüzden sıfır araba her zaman iyidir

Renault çok iyi sağlam bir marka, Fiat yine mallık edip 500 ailesinin üretimini sonlandırırsa Fiatla yollarımı ayırıp Renault alırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 200 bin bir arabaya verilir mi bence sorulması gereken bu (:
  • Araba alanın olaya bakış açısıyla, araba alacak olana yapılan tavsiyelerin perspektifleri bambaşka açılar oluyor bu forumda malesef... Araba alacak olan adam; kredi, kampanyalar, kar/zarar dengesi, renk, arabanın genel problemleri, spor/gündelik, bagaj hacmi, nerelerde kullanılacak vs. gibi bilinmeyen bir sürü konuda araştırma yapıp buraya konu açarken yorum yapan adam sadece kafasında oluşan olguyla yorum yapıyor. örn. " wolkswagen abi yhaa...". İki gün önce çıkmış peugeot 'un çok iyi bir tasarımı var ama gelecek adına trim sesleri vs. hala bir soru işareti mesela ama onu önermekten geri kalmıyor(belki çözülmüştür). Fiyatını da bilmiyor ayrıca.

Diğer grup da araba fiyatlarından bir haber zaten. Bu paraya mercedes alınır vs. gibi yorumlar yapıyor ama mercedes fiyatları ne olmuş belli değil. ikinci el almaya kalktığında da sıfır almadığına değmiyor alakasız fiyatlar çekiyorlar çünkü.

Dolayısıyla nacizane tavsiyem, kendi kriterlerinizi belirleyip ona göre kendiniz karar verin.

• Alınmaz hocam. Araç piyasası biliyoruz çok yüksek fakat F10 kasa bmwlere o para istiyorlar gerek yok bence. Bu kadar lükse gerek yok diye düsünüyorum, Otomatik 1.5 dizel fluence alın daha mantıklı. 75 liraya falan bulursunuz 125bin lira cebinize kalır ki çok iyi para örnek verdim rakamları genelde bu rakamlar çünkü.
  • Sırf sıfır diye 200K'ya düşünülen araçlara bak. Yazık valla. O kadar para verdikten sonra yemişim modelini 6-8 yaşında mercedes her konuda meganı deler.
  • Vomitory kullanıcısına yanıt
    Bende öyle biliyorum ama cevap verdiğim arkadaş galiba bilmiyor. PSA grubun opeli satın almasıyla opelin Fransız olduğunu iddia ediyor. O mantığa göre Opel Amerikandı Fransız oldu!

• quote:

Orijinalden alıntı: huso

Erdal kim Hocam anlamadım?Ayrıca ustun yorumlarım yok hocam nacizane kendi yorumlarım...
    Opel GM bunyesinde iken genelde GM Opel in motorlarını kullanıyordu.Simdi ise herseyiyle Fransız oldu.Bu iyi ya da kotu anlamında degil ortada opel kamadı bence...
    Hala kızı GrandlandX aldı 1.6D Sunrooflu falan 2017 model , Emin degilim ama motoru buyuk ihtimal PSA Motoru , arac PSA Hala Kızı ustun Alman muhendisliginden dolayı Opel aldım diyor.
    Ben arac PSA oldu diyorum ama insanlar farklı dusunebiliyor.

Alıntıları Göster
    Bizde vardı 96 Vectra V6 2,5 litre. Silecek su kabında bile made in usa yazıyordu. Sonraki kasada 3 litrelik motorları da çıktı, ama TR ye gelmemişti. Opel altın çağını GM ile yaşadı. Arabalar mini bir tank gibiydi. İlk nesil Insignia sonrası yalan oldu, PSA'da cenazesini kaldırır sadece. Zira Peugeot aşırı zayıf bir arabadır, dört tekerlekli tabuttan farksızdır.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.