Şimdi Ara

2020 F/P Tatil Fırsatları (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.088
Cevap
177
Favori
43.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok hocam isteyen istediği yere gider bizi bağlamaz. Ama geçen sene 4800 e kaldığım barut lara 7-8 k olmuş. Otel çok güzel ama neredeyse %100 zam. İçi gidiyor insanın ister istemez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba
    Barut otelleri hakkında bilgisi olan var mı? Barut Kemer-'Superior kara tarafı oda' yada Barut Hemera-'Superior oda balkonda jakuzili' fiyat olarak birbirine yakın 2ve5 yaşında çocuklu aile için hangisi uygun olur?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar tatildukkani.com diye bir site var.Güvenilirliği ne derecedir bilen varmı? Rezervasyon yaptırmak istediğim otel için (şah inn paradise) sadece bu sitede erken rezervasyon sigortası var.
  • dartanyan30 D kullanıcısına yanıt
    Hiç kimse %100 garanti veremez .Anı tur,Gezi net gibi acenteler battı .Geçmiş yıllar da bir kaç kez alışverişim oldu ve bir sıkıntı yaşamadım
    Batacak acenteler daha önce hissettiriyor yoğun şikayetlerle .Bunda öyle bir şey yok
  • sofist67 kullanıcısına yanıt
    Yorumlardan geçen sene bolca el-ayak-ağız hastalığı yaşandığını okuduğum bir otel.
    Çocuğunuz varsa sıkıntı olabilir.
    Ben de bu sebeple vazgeçtim bu otelden.
  • Belki daha önce konuşulmuştur ama Bonus kartı olmayanlar ETS tur rezervasyonunu aynı indirim oranlarıyla yapmanın başka bir yolu yok mu? Voyage Torba'yı düşünüyoruz ama maximum kartla 500 tl kadar fiyat farkı koyuyor. Otelden direk rezervasyon vs mümkün olmaz mı?
  • kayhanbusra K kullanıcısına yanıt
    Merhabalar,
    Şu an için çözüm yok gibi,ben de Voyage Torba dan rez.yaptırdım(ağustos sonu) bonus kartı vardı bende.Genelde erken rez.döneminin sonuna doğru ve 2.erken rez.döneminde diğer kartlara da benzer taksit ve indirim oranı yapıyorlar ama beklemek risk tabiki.Siz sanırım daha nöce de Voyage Torbaya gitmiştiniz,size %5 ektsra da indirim yapacaklar.Ödeme ile ilgili de bence direkt 4449060 dan arayıp rez.yaptırmak istediğinizi ama bonus kartınızın olmadığını,siz de olan karta da aynı oranda indirim yapmalarını rica edin.Bilenler mutlaka vardır da bilgi olması adına Halkbank paraf ta tatil harcamalarına peşin fiyatına 3 taksit imkanı da var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasit80

Merhaba
    Barut otelleri hakkında bilgisi olan var mı? Barut Kemer-'Superior kara tarafı oda' yada Barut Hemera-'Superior oda balkonda jakuzili' fiyat olarak birbirine yakın 2ve5 yaşında çocuklu aile için hangisi uygun olur?
    bu sene gittim barut hemera ya hizmet kalitesi üst düzey. deniz kayalık denize giremezsiniz oradakiler genellikle havuza gidiyor. tamamen aile oteli. bilinen her türlü kokteyl var. yemekler yeterli. personel çok saygılı. animasyon ekibi epey çaba sarfediyor. müşteri profili ingiliz ağırlıklı. deniz dışında eksisi yok ama havuzu çok güzel. soracağınız soru olursa cevalarım.
  • ccopur C kullanıcısına yanıt
    Tek cekime bile fark koyması mevzuyu farklı yere götürdü bu sene, Voyage kendi sitesinden de aynı paraya satıyor taksit yapıyor mu bilmiyorum ama peşinde en azından fark almayacaklardir.
    Edit; Çağrı merkezi ile görüştüm aynı ETS gibi bonusa özel taksit yapıyorlar. Diğer kartlara vade farkı istediler, komedi gibi bir anlaşma bonusu tebrik ediyorum nasıl bagladiysa adamlar milim şaşmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alikkkk -- 19 Kasım 2019; 13:58:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • freedom058 kullanıcısına yanıt
    Biz Bu sene 1-5 Ekimde Sidedeydik hava mükemmeldi bence hergün denize girdik deniz suyu iyiydi. Ortalama hava sıcaklıkları 29-31 derece arasıydı. Akşamları hafif serin oluyordu bazen kısa kolun üstüne hırka almanız gerekebiliyordu. Hiç klima çalıştırmadık. Bu sene yine aynı tarihlerde gideceğim.
  • ETS bonus kart olayi gerçekten cok mantiksiz ve sinir bozucu. 6 taksit seceneginde 700 tl civrinda fark oluyor. Buna çozum bulmazlarsa işimiz kötü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 Eylül - 3 Ekim arası 5 gece balayı tatili yapmak istiyorum. Alkol kullanan çift değiliz alkol önceliğimiz kesinlikle değil olursa da problem değil. Akdeniz Ege otelleri farketmeksizin güzel bir balayı tatili geçirmek istiyoruz. Denize sıfır aquaparkı olan mümkünse ücretsiz alakartı olan oteller bakıyorum 5-6 bin civarı bir bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar şimdiden çok teşekkür ederim.
  • 2019 yazında salamis bay conti'ye giden var mı arkadaşlar.

yorumlarda yemek ve içki kalitesinin kötü olduğundan bahsedilmiş. alkollü içki çok önemli değil de alkolsüz içkilerin hiçbiri marka değil mi ?

yemek konusunda da hiç keyifle yenebilecek yemek yok mu acaba ? 2 sene önce giden arkadaşım yemeklerin hiçbirinin güzel olmadığını söylüyor. 2019da uhd olduktan sonra değişen bişey oldu mu acaba.

denizi çok güzel olduğundan gitmeyi düşünüyoruz.
  • Büyük Anadolu Didim otel nasıldır gidip gören yada bilgisi olan var mı? Ağustos da 4 gece 3072 lira çıkıyor, yemekten çok bir beklentim yok içki de kullanmıyorum deniz ve havuz olayı iyi görünüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amara prestige elite hotel indirim oranını %45'ten 40a düşürmüş fiyatlar artmış tatilsepetinden almıştım ben daha sonra mngturizm ile gorustugumde ek %3 indirim yapabileceklerini soylemislerdi 100 lira filan oynadigi icin degistirmedim 3 karta 12 taksit avantajı var dusunenler oraya da baksın

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Atlantique Holiday Club aldım 3080 tl 4 gece hocam baktım yorumlar falan güzel birde aynı beldede zaten yazlık var oradada biraz vakit geçiririz diye düşündüm .. Tekrar ilgi ve alakanız için teşekkürler iyi tatiller dilerim
  • husock H kullanıcısına yanıt
    Şimdiden iyi tatiller dilerim.Fiyat performans olarak sıkıntı yaşamayacaksınız.Hayırlı olsun.

• gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    teşekkürler biz armutun sapı üzümün çöpü diye beğenmeyen insanlar değiliz bence bize yeterde artar bile yeterki sağsalim gidip gelelim sağolun tekrardan
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.