Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (227. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.949
Cevap
86
Favori
487.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
29 oy
Giriş
  • Duruma göre 15 bine düşmeleri çok cazip teklif 2019 Yeni Peugeot 508  değil mi ? :D Eurorepar servislerden 6700 ön balata fiyatı -GT için- -dizeller biraz daha uygun sanırım- 400 lirada işçilik ücreti teklifi aldım yarın oradayız inşallah @Necdet_Pek üstadımın önerilerini dikkate alarak PSA takmak daha iç rahatlatıcı olacak benim için. Herkese keyifli sürüşler dilerim.

Bu arada araç 2022 model ve geri çağırma olmamasına rağmen arka kelebek camı fitilinin yırtılmasından dolayı servis garantiden değişim talep etti fabrikadan ve onaylandı. Aracı için geri çağırma olmamasına rağmen bu parçada sıkıntı yaşayan arkadaşlar servise bir baktırabilir.

Ankara Göral ilginç çalışıyor. İlk başta dedim klasik sorunlarımızdan cam tavandan ses geliyor. İzolasyon yapılacak yarın akşam 5'e kadar çıkmaz araç dedi. Sonra dediği akşam klasik gresleyip vermişler. Greslenince yıkamada yapılmıyor kârlı iş bayii için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustpre -- 21 Mayıs 2024; 14:20:43 >

• Balatanın bittiği bilgisi veren bir sensör var mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    "Yalanların bedeli nedir? Doğru olduklarını zannetmemiz değildir. Asıl tehlike şudur ki yeterince yalan dinlediğimizde, artık doğruyu tanıyamaz hale geliriz. Böyle bir durumda ne yapabiliriz ki? Gerçeği bile umut etmeyi bırakıp hikayelerle yetinmekten başka geriye ne kalır?"
  • Oktaysomethingwrong O kullanıcısına yanıt

Eurorepar hocam. Ankara'da en ucuz teklif aldığım bakım işçilik açısından en uygunu DB Garage kendisi sağolsun ilgileniyor. parçaları direkt ABC den çekiyorlar stok ürünleri olduğundan parça fiyatlarında da iyi denilebilir.

İstanbul'da FP Otomotiv Ömer Gedik sürekli gittiğim Euro Repar. Eksik olmasınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Fiyatlar uygun ancak işçilik de zayıf hocam. Şimdiye kadar üç kere gittim, her gittiğimde 15-16 yaşındaki (bazıları daha da küçük) çocuklara veriyorlar. Son gidişimde v kayışı değiştirdim, yine çocuklara yaptırınca bir daha gitmeme kararı aldım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Benim araç GT-Line ve bende balata uyarısı yok. GT'lerde var mı bilmiyorum.

Bakıma gittiğimde kontrol ediliyor.

Hocam farklı şube deneyimi elde ederseniz eğer fikirlerinizi paylaşırsanız Ankara'lılar olarak bizde faydalanırız. sizde umarım gönlünüze göre bulursunuz.

• Polen filtresi olarak hangi filtre takılıyor veya filtreyi taktırıyorsunuz. Sanırım yüksek verimli polen filtresi varmış ayrıca kullanan oldu mu? "9804163480" bana takılan bu bazen klima böyle nemli bir koku yapıyor. Böyle bir durum yaşayan oldu mu acaba ?

Balatayı görmeyi ihmal etmeyin. 10 bin Km gidecek balatayı değiştirmeye çalışıyorlar.

Hatta servise gitmeden telefonla resmini çekip, burada paylaşırsanız, ne kadar aşındığını da konuşuruz.

• "Merhaba daha önce 2022 508 1.6 225 lik GT araç sahibiydim. Ev almak için aracı sattım. Tekrar 508 GT bakıyorum. Fakat uzunca süre çözülemeyen 120 üzeri hızlarda frene basınca titreme problemi yaşadım. Problemle ilgili diskler balatalar 3 defa salıncak ve taşıyıcılar en son kaliperler değişmesine rağmen sorun tam olarak düzelmedi. Aynı sorunu yaşayan oldu mu acaba? " daha öncede yazmıştım bu konu hakkında bir yorumu olan yok mu?

Yaklaşık 140 bin km dir kullanıyorum, frene basınca her hangi bir titreme sorunu yaşamadım.

Teorik olarak yapılması gerekenler yapılmış gibi duruyor. Frene basınca titreme diye genelleştirilicek bir arızayı da daha önce duymadım.

Belki buradaki diğer kullanıcı arkadaşlar yaşadıysa bilemiyorum.

• Hocamlar merhabalar :) Öncelikle araçlarınız çok güzel, kazasız belasız binin inşallah. Ben de gönlümü kaptırdım, niyet ettim bir 508 e ama prime mı allure mu baya kararsızdım. Bir kaç saattir sizi okuyorum, iyice kararsız kaldım :) Bir yardım eli uzatın hele :)

Şimdi hocamlar okuduklarımdan özetle, bu araçlarda kronik bir sıkıntı falan yok. İki şey var sayılabilecek, Cam tavan ve adblue meselesi. Bu konularda özellikle sıkıntı çekilmiş. Ben benzinli düşünüyorum, adblue sıkıntım yok ama bu cam tavan ses meselesi çok ürkütüyor.

Fakat şöyle de bir durum var, ben 20 yaşında dizel araçtan inip bineceğim bu aslan parçasına. Dolayısı ile şayet bu ses çıksa dahi aslında bana yokmuş gibi bile gelebilir, mi, bilmiyorum okuyarak sesin boyutunu anlayamadım :)

İlgilendiğim araçlar max 40 50 km de. Malum sitede cam tavansız allure yok, olsa alacağım direkt. Prime da ise ya arkadaş 1.3 milyon civarı verip de o jantlar o halojen farlar vallahi içime sinmiyor. Jant değişmiş fara led takmış ilan ile de allure arasında 100 lira bile fark yok ya. Napacağımı şaşırdım hocam hele bi yardım edin, görüşleriniz önem arzediyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.