Şimdi Ara

2019 TYT-AYT Değerlendirme-Sıralama Tahminleri Ana Konu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
13.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • türkçenin parçada anlamını bu sene daha anlaşılır metinler koymuşlar
  • Genel olarak geçen seneden 1 tık kolaydı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • türkçe çok zordu

• Bu sene öylesine girdim. Geçen seneden her yönden az daha zor bir sınavdı. Moral bozmaya çalışanları dikkate almayın yani.
  • Türkçe uzundu ya yetişmedi benim 13 soru

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanki çok kolaydı ama ben yapamadım hissi var maalesef...

• türkçe zordu genel olarak dil bilgisi hariç 35 dakikada bitiren ben 45-50 dk da bitirdim sosyal kolay orta diyebiliriz fen orta matematik ise geçen yıldan zordu ve zaman alıcıydı
  • Türkçe dil bilgisi zorlayıcıydı ama paragraf soruları gayet anlaşılırdı

Sosyal felsefe soruları biraz zordu onun haricinde kolay olduğunu düşünüyorum

Matematik uzun ve yorucuydu ilk mat çözenler için kötü olabilecek bi sınavdı

Fen bana zor geldi ama herkes kolay diyor :d

Genel olarak geçen seneden zor olduğunu düşünüyorum.

Benim görüşlerim bunlar. Sınavdan önce ilk 500 istiyordum ama şu an 3k ya girsem yeterli olur benim için

• quote:

Orijinalden alıntı: MetuBlinders

Sanki çok kolaydı ama ben yapamadım hissi var maalesef...
    aynısı bende de var. özellikle sosyal hiç beklediğim gibi geçmedi. normalde sayısalcı değilim ve sosyale de bayağı çalışmıştım ama hayal kırıklığı yarattı.
  • Geçen sene yerleştim öylesine girdim yorumum.:
    -Türkçe genel olarak basitti dil bilgisi normal di dengeli paragrflları kısa ve sadeydi
    -sosyal ilginçti felsefe de bilgi yoktu coğrafya herzamanki gibi
    -matematik zor ve yorucuydu üstünde düşünülmesi gereken sorular vardı zaman yiyici tarzda.
    -fen işk oturuma göre zordu bence eski kör gelse koklar yapar tarzından uzaklaşılmış
    Geçen seneki netim 102.25 ti 13k gelmişti. Bu sınavda yetişmedi 100 anca işaretlemişimdir (bu sene sınava çalışmadım)

• Türkçede dogrununda dogrusunu istiyorlardı

• Troller nasıl gelmez, adamlar aylardır bu günü bekliyorlar. Geçen sene TM 120 Bine giremezsin diye diye tüm moralimi motivasyonumu s*kip attılar 64Bin'e girmiştim. Sonuçlar açıklanana kadar forumdan uzak durmakta fayda var.
  • Yahu şu sınava da ağlayıp sızlayacaksanız nasıl bir sınav bekliyorsunuz cidden merak ediyorum.

Kendi açımdan söyleyeyim sayısalcı olarak fen soruları her sene olduğu gibi yine çok kolaydı.

Matematikte sadece 2 tane belirleyici soru vardı onlarda üstüne gittikçe çıkıyor zaten sadece biraz zamanımı aldı diğerleri basitti

Türkçe yani en çekindiğim kısımda hiç zamanınızı almayan basit dil sorularının yanısıra paragraf soruları da bahsedildiği kadar zor değildi.

Artık ülke olarak belirleyici zorlayıcı soruların miktarını arttırarak bizim gibi nitelikli gençleri üniversiteye yerleştirme amacı gütmeli ÖSYM

• Sınavın kolay ama soruların gereksiz uzun olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linç yemeyeceksem geçen seneye kıyasla mat ve fen zor, türkçe kolay, sosyal aynıydı

• Felsefe kitabı yazmışlar resmen türkçede felsefe, normal bir insanın anlaması mümkün değil.Kırk kere okudum aynı paragrafı ne anlatıyor bu diye

• Arkadaşlar çok basitti sınav genel olarak. Analiz konum geliyor.

• Matematik öğretmeni olarak yazıyorum:
    Matematik sorularının zorluk derecesi ortaydı. Seçici soru yok gibiydi .Ancak" zaman alıcı "kısmına katılıyorum
    Özellikle sayısal öğrencilerin problem yaşadığını düşünüyorum

• forumda birçok sorunun cevabını sordum ve özellikle tarih ve türkçede bir soru için hep farklı farklı cevaplar geldi. genel olarak "bunun cevabı budur, net eminim" denilen soru sayısı az gibi geldi. sosyal, türkçe gibi dersler için konuşuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.