Şimdi Ara

2019 TOYOTA COROLLA SEDAN (163. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.856
Cevap
122
Favori
759.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kristaldeniz kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun.
    Corollanın tüm donanımında navigasyon, Apple CarPlay koltuk ısıtma yok maalesef

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • labkamil kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Evet biliyorum. Yalnız 2020 Ocakta güncelleme olacagi ve android auto/apple carplay geleceği söyleniyor.
    Umarım doğru çıkar. Çok büyük eksiklik.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar aracı ilk çalıştırdığımda yarım kontakt beklememe rağmen bazen düd diye bir ses geliyor. Her zaman gelmiyor. Ekrandan gelen açılma sesi değil. Ne olduğunu bilen var mı? Araç 1.6 dream otm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayzınbergk H kullanıcısına yanıt
    Çok sağolun. Ben lpg düşünmüyorum alırken de düşünmediğim için beni etkileyen bir karar olmadı. Aracı çok kullanmıyorum. 22 martta aldım aracı şu an 4500 km de. O nedenle lpg ihtiyacım yok. Ama siz çok km yapacaksanız tabi ki lpg konusunu düşünün. Zaten corolla da civic gibi lpg konusunda sıkıntısız araç. Servis konusunda haklısınız. Ben bursa dayım ve servisten bu kaza sebebi ile hiç memnun değilim. Hatta araç tekrar servise gidecek çünkü tamponu güzel boyayamışlar. Alacalı kalmış. Müsait olunca aracı tekrar servise bırakıcam.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • messuth M kullanıcısına yanıt
    Bundan sonrası için çok işe yarar tabi ama önceden görüp almak lazımdı..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nv_143 N kullanıcısına yanıt
    hocam inşallah gönül rahatlığıyla aracınıza binersiniz en yakın zamanda. insan araştırdıkça bir sürü şey çıkıyor aslında fazla detaylarda boğulmamak lazım.
  • Corolla Vision alanlar için 15 inç Corolla 17 inç orjinal janta benzer piyasada yan sanayi parlak görünümlü alaşımlı jant çıktı. Sökmesi,takması,basınç sensörü ayarı derken takımının kdv işcilik dahil 2500-3000 TL fiyat aralığı var. Çok güzel duruyor aracı baya değiştiriyor,kalitesi de jantın iyi sayılır fikir olması açısından paylaştım

    2019 TOYOTA COROLLA SEDAN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenekekutu -- 20 Kasım 2019; 14:47:9 >




  • arkadaşlar flame skypack ile 17 inç takılı geldi. tüketimde artışa yol açtığını düşünüyorum? tecrübeleri olanlar ne düşünüyor bu duruma?
    jant boyutu düşürmemi tavsiye eder misiniz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenekekutu

    Corolla Vision alanlar için 15 inç Corolla 17 inç orjinal janta benzer piyasada yan sanayi parlak görünümlü alaşımlı jant çıktı. Sökmesi,takması,basınç sensörü ayarı derken takımının kdv işcilik dahil 2500-3000 TL fiyat aralığı var. Çok güzel duruyor aracı baya değiştiriyor,kalitesi de jantın iyi sayılır fikir olması açısından paylaştım

    hayırlı olsun çok güzel görünüyor.Aracın havası bir anda değişmiş
    Ama 2500-3000 tl bana pahalı geldi.jantla beraber lastikleri de mi değiştirdiniz yoksa üzerindeki lastikler mi?




  • Lastikler aynı. Araç benim değil bi abimiz taktırdı, ben de ondan aldım fotoğrafı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019 TOYOTA COROLLA SEDAN

    Merhabalar. Arac kapali iken göstergede yanıp sönen bu isaretin anlamı nedir?
    Daha once dikkatimi cekmemisti. Bugun biraz karistim belki ondan sonra çıkmış olabilir. Bugün fark ettim.


    Edit: İmmobilizer işareti imiş arkadaşlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kristaldeniz -- 20 Kasım 2019; 18:45:10 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aracın şoför kısmındaki emniyet kemeri ve kapıdan gelen seslere çözüm bulabilen var mı ?
  • papaloukas22 P kullanıcısına yanıt
    Hicbir supap celik degildir.Olsa idi hic ekonomik olmazdi ki supap yaylarida ona gore daha sert olan kullanilirdi.O vakitte ne performans nede tuketim ortada olurdu.

    Markadan markaya araclara kullanilan farkli alasimlar enerjiyi fazla veya az absorbe ederki ona bagli olarak hafiflikler veya dayanimlari farklidir.

    Bu tur egzoz sicakligi yuksek olan motorlar icin ici bos supaplar imal edilmektedir.Bu bosluk bir cesit sivi ile doldurulmakta isinan sivida acilmalar sirasinda daha az etkilenecek silindir kafasian temas ile aktarilmaktadir.Aynen ,benzer cep tel.lerindeki sogutma borusu benzeri.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar, yakın bi arkadaşım için araba bakıyoruz. yeni kasa corolla ile civic arasında kaldı. aranızda ikisini de kullanmış olan var mı ? bi kıyaslama yapabilir misiniz?

    modeller Hybrid Flame X-Pack ve executive plus
  • Fatih Çalışkan F kullanıcısına yanıt
    Bendede bazen geliyor. Arada yapiyor beklememe ragmen. 1.6 dream arac. Birde..... aktif edilemedi diyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayzınbergk H kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam. Kesinlikle katılıyorum detaylara girdikçe işin içinden çıkılmaz hal alıyor, kafaları duman basıyor :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • oski_58 kullanıcısına yanıt
    Hybrid konusunda fazla bir şey diyemem sadece test sürüşü yapmıştım ve beğenmiştim. Cesaret edemedim bir de maddi açıdan fiyat yüksek gelmişti. Benzinli flame xpack aldım. Aynı paraya dream hybrid de alabiliyorduk ama benzinli tercih ettik. Biz alırken civicte güvenlik donanımları yoktu ama bildiğim kadarı ile makyajlı civicte exe plus paketinde güvenlik donanımı var. O nedenle arkadaşınız ikisini de test etsin hangisi içine sinerse onu alsın. Bir de civicte turbo olanlarda sanırım güvenlik donanımı var diye duymuştum benzin+lpg de var mı bilmiyorum. Turbolu olması avantaj denilebilir ama ben corollamda pek de turboyu aramıyorum. Tabi ki bu dediğim kişisel yorumum turboyu arayan çok kişi vardır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nv_143 N kullanıcısına yanıt
    bende dediğiniz donanımı olan honda civic var 1.5 turbo exe plus, ben severek kullanıyorum fakat yakıt olarak çok daha avantajlı olduğu için hybrid corolla ile kıyaslıyor.dediğiniz gibi ben sırf turbo için civic i tercih ettim. ama malzeme kalitesi olarak corolla daha iyi gibime geliyor bir de honda da araç bulamıyoruz şuan corolla da bulunduğum şehirdeki plaza getireceklerini söylemişler. donanım olarak aynı seviyede iki araç, fakat yol tutuşu, performansı, malzeme kalitesi, yakıt açısından corollayı değerlendirebilir misiniz?
  • oski_58 kullanıcısına yanıt
    Yol tutuşu açısından iki arasında ben fark göremedim ikisinin de yol tutuşu gayet iyi. Biri diğerinden daha iyi diyemem ikisi de yol tutuşu konusunda bana güven verdi. Performans olarak turboyu kıyaslayamam zaten daha iyi ama atmosferikleri kıyaslayacak olursam corolla biraz daha seri. Daha seri kalkıp ivmeleniyor gibi geldi bana. Malzeme kalitesine gelince civic exe modeli gayet başarılı. Flame x paketinden daha iyi. Exe ile passion karşılaştırmak lazım. Exe passion arasında ise tercihim exe diyebilirim. Fakat sanki corolla biraz daha premium hissi veriyor. Burası kişisel görüşüm. Yakıt olarak corolla daha iyi. Kendi aracım 7-7,5 arası yakarken civic 8-8,5 arasında kaldı hep. Hiç 8 den aşağıya düşüremedim. 10 dan fazlasını da görmedim. Kısaca civic 1 litre daha fazla yakıyor. Güzergahlar hemen hemen aynı.
    Civicteki cvt bana daha başarılı geldi. Motor içeriye daha az ses veriyor. İç hacim daha geniş. Bana biraz fazla alçak geldi civic. Biraz fazla gömülüyorsun. Fakat süspansiyon sanırım daha sert o nedenle çukurları falan bariz daha fazla hissettiriyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Merhabalar, aracıma lastik ve jant takımı satın aldığım için orjinal jant ve lastiklerini satıyorum. Toyota Corolla 2019 Bridgestone Lastik + Jant + Kapaklar (195 65 15)
    İsteyen arkadaşlar özelden yazabilir.

    2019 TOYOTA COROLLA SEDAN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z-DGİ -- 21 Kasım 2019; 12:18:22 >
  • 
Sayfa: önceki 161162163164165
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.