Şimdi Ara

2019 Mazda 3'ün Avrupa'daki motor seçenekleri belli oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
1
Favori
5.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

Tasarım paris, motorlar şırnak.
    erdoğan türkiyeyi 1500cc mahkumu yapmıştır

usa da 2000-2500cc modeller var

not: chp li değilim
  • mazda ya mesaj attım

yeni kasa mazda 3 ne zaman gelecek diye

gelince sosyal medyadan bildireceğiz dendi
  • Yıl sonunda geliyor, muhtemelen Ekim Kasım ,
    Eylül veya daha erken gelmesi imkansız gibi ,
    Malüm 1.5 motor gelecek
    Fiyat belli değil
    Tüm donanım paketi gelecek mi ? Belli değil
    ( sunroof vb eksikler olabilir )
    Tahminim awd gelmeyecek sanırım ABD de 2,5 de var sadece bize gelmez ;)

Fiyat bandı biraz daha yükselecektir yeni modelin öncekilere kıyasla donanım fazlalıkları var CarPlay koymak bile bi para sonuçta
    En üst paket şuanki satışları düşünerek 200 bin bandında olur tüm opsiyonlar gelirse 210-220 belki
    Bekleyip görelim cansız 1,5 e geri dönebiliriz konfor ve yeni güvenlik paketleri adına 😁😁

• Vay anasını arkadaşlar Avrupa'da satılan 2019 boşline mazda 3'lerde bile adaptif full led,kör nokta,otomatik frenleme,anahtarsız çalıştırma,katlanan aynalar,trafik işareti okuma mevcut.Kriz öyle bir vurduki ülkemiz 1 senede pakistan seviyesine geriledik.Değil mazda 3,firmalar peugeot 208i bile getiremez hale geldi.Gerçekten inanılmaz zamanlardan geçiyoruz.
  • 1.5 Motor dısındaki motorlar Turkiye icin uygun degil, zaten servis,yedek parca,distributor hepsi sıkıntılı...
    Guzel kasa yapmıssın.Koy 1.2 Turbo 100BG 200NM Tork, Koy 1.5 Turbo Dizel 120 BG 300 NM Tork , Koy 1.2 Dizel 85 BG 200 NM tork, koy 1.2 Atmosferik 80 BG 130 NM Tork ama yok.

Zaten konusacak birsey de yok.
  • hala yeni modelden ses seda yok

gelmedi

büyükçekmece bayii ne geçen ay bakmıştım geçerken hiç araba yoktu eski kasa falan
  • Allah razı olsun Mazda yine canım ülkemi düşünmüş, bizim için uygun motorları getirmiş.

• iridnerloy İ kullanıcısına yanıt
    Honda dayanamadı derken ? Hondalar kepenk kapattı chevrolet gibi de bizim mi haberimiz yok

İngiltere ve Türkiyeden başka fabrikaları yok mu avrupada ? İthal mi gelecek sadece. Sonuçta hb civicler de ithal. Ayrıca benim belirtmek istediğim honda satışının olmayacağıydı chevrolet gibi honda Türkiye pazarından çıkmaz mazda çıkar honda çıkmaz

Suan zaten 160larda bence avrupadaki satışlarla bizim satışlar arasında fark yok

Kamu kampanyası derken ? Ben geçen hafta 150 teklif almıştım eco elegance için

• Avrupada yaşayanlar için güzel bir araç alınır binirlir begenemzlerse 1-2 bin euro eksiğe satarlar :)
    Geçen hafta orta paket için 150 fiyat alındı bu hafta krediyi kullanınca fiyat 157bin tl oldu yani faiz almıyorlar ama arabayı alırken ekstra 7 bin daha istiyorlar eski kasa civicten bahsetmiyoruz makyajlı olan 2019 model civic orta paket 150binden aşagı değil en baz donanımı da yine 130-140 arası faizle birlikte 140-150 arasıdır 120ye 0 civic bulsam 2 tane alırdım heralde 😀

• Ben eski kasasından sıfır alacaktım, 2019 yenisi çıkacak diye bekledim. Bu ne şimdi? Arabanın kendisi on numara, tasarım süper, ama motoru kamera şakası gibi...

1.8 dizel - 116 beygir ?!?!?!

1. Fiyatı Passat'ı geçecek, çünkü üst vergi diliminden satılacak
    2. Artık diğer markalardan 1.6'lardan 140 beygir çıkarıyor, gerçekten şaka gibi
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.