Şimdi Ara

2019 Mazda 3'ün ABD'deki fiyatı belli oldu: Giriş seviyesi 21 bin 895 dolar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.830
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • cormen kullanıcısına yanıt
    Çünkü çok iyi otomobiller üretiyorlar, çoğu kullanıcının, test editörünün gazetecinin falan da üzerine basa basa söylediği şekilde. Piyasa yok, bu ülkeye yatırım yok, motorlar büyük. Fakat arabalar yakışıklı, teknolojiler başarılı, yenilikçi, otomobillerin sürüş keyfi yüksek. İlgi çekiyor yani marka. Yeterli mi?

    İkinci eli guvvetlü diye sabah akşam daçya mı konuşalım ne yapalım? Piyasacı adamlara da ayrı ifritim ha, ne güzel fazla piyasası yok işte, bilen veya seven alıyor, kimse çeşitli maddi faktörler yüzünden öylesine sürülerle filolarla almıyor. Bundan daha güzel bişey olabilir mi, kıymetli bir marka grubu kurmanın önemli adımlarından biridir müşteri kitle kalitesi, azdır ama özdür.

    Ayrıca Mcdonalds'dan binkat iyi burger yapan köşedeki butik hamburgerciyi konuşmayalım mı bigmac kadar piyasası yok diye? Ne alaka?




  • kesik olanın tasarımı çok güzelmiş
  • Arkadaşlar biraz fazla abartmıyor musunuz? Adamlar dikkatinizi çekerim dünyanın en güçlü ülkesinde yaşıyor tabiki 21 Bin dolara alacaklar. Bizde 1.6 en donanımlı versiyonu 80-90 Bin TL’ye alsak kafi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunun 2018 model olanını amerikada kiralamıştık bu çöpe para mı verdiniz diye dalga geçiyorlardı durduğumuz yerlerde, türkiyede ise neyse
  • Başlığı görüp içeriği tahmin etmek.

    Bu ülkenin büyük bir açıkhava hapishanesi olduğunu unutmamak lazım.

    1.0 sesi olup gitmeyen motorlarla, bize mutluluklar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyata gayet güzel araba tabi Türkiye için geçerli değil orası ayrı bi konu ama Amerika'da taksitle 1,5-2 senede rahat rahat hiçbir ihtiyacından kısmadan ödeyip alırsın.

  • Sirrüs kullanıcısına yanıt
    2012-13 yıllarında b sınıfları 30-40, c sınıfları 50-60 arası, d sınıfları 70-80 arası idi, bmw 3 ve merso c serileri 90küsür civarından başlıyordu bu fiyatlar tam uygundu sonra ne olduysa bi fırladı bir daha tutamadık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Düşünemeyenler yüzünden zaten 16 senedir nu haldeyiz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 28 bine almayalım onada tamam ama en azından onların 30 bine aldığı aracıda bi 60 70 bine alalım eskiden böyle fiyatlarımız vardı en full HB araç 70 bine geliyordu şimdi 200 binleri görüyor ne hale geldik..
  • Halk Mazda alamıyorsa patlıcan yesin.



    2019 Mazda 3'ün ABD'deki fiyatı belli oldu: Giriş seviyesi 21 bin 895 dolar
  • Bi düşünsenize giriş seviyesi mazda3 22.000$, Ford Masteng ya da Dodge Challenger ise 26bin :) Con con olsam na'payım mazdayı?

  • tahir40 kullanıcısına yanıt
    O iş öyle olmuyor, giriş seviyesi ponycar'ların kalitesi rezil. Mazda Focus Golf farketmez hepsinin işçiliği, sağlamlığı, kullanışlılığı ve en önemlisi güvenliği onların çok üstünde. Ne zaman ki 36-37bin dolarla çıkıp donanım/motor yükseltiyorsun, o zaman dandik olan birçok şey iyileşiyor (koltuklar, süspansiyonlar, yalıtım, ekranlar vb). Ancak çarpışma testlerine, bazı kalite sorunlarına falan yapacak birşey yok.

    Ayrıca burada supercar imajı gören oranın yerel spor araçların imajı orada aksine baya kötü. Amerikanın Scirocco'su, dip basık kırmızı Leon'u da onlar işte.

    35bin dolara çıkınca bende Camaro SS alırım ayrı konu, V8'ler gelmeye başlıyor o rakamlara, iş değişiyor, çekici oluyor amerikan araçları.
  • Çıkış fiyatı me

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.