2019+ KIA Ceed Xceed Ana Konu (23. sayfa)
-
-
Şirketteki egea sedan boş paket mi hocam easy
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Bugün göz yumduklarımız, yarın bize göz açtırmayacak olanlardır."
Uygur Türkleri yalnız değildir -
Neden Hocam 2 araçta hb sonuç olarak c sınıfı uzunlukları aynı hemen hemen
Ek olarak ceed boş geldi bana aynı paraya dolu egea alabiliyorum o yüzden
2.elde hemen satabilir miyim oda kafamı kurcalıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adv11 -- 25 Ocak 2026; 1:2:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ "Bugün göz yumduklarımız, yarın bize göz açtırmayacak olanlardır."
sedan ama boş paket değil. dizel otomatik urban. ki egeanın en güzel kısmı dizel motoru bence.
_____________________________ ortada gerçekten bir tedarik sorunu olsaydı
aralık 2022 son 5 yılın rekoru,
ocak ve şubat 2023'de tüm zamanların satış rekoru kırılamazdı. -
ceed kendi sınıfında da başa oynayan bir model. Artık sınıfında da pek kalmayan, arkada bağımsız süspansiyon gibi bir donanımı var, frenleri en baz donanımınde sınıfındaki araçlara kıyasla çok büyük, şasi dengesi, süspansiyon konforu çok yüksek bir araç. ayrıca egea'dan 4 yıl sonra piyasaya sürülmüş.
egea c segmenti olsa bile aslında diğer c segmenti modellere rakip olsun diye değil, düşük maliyet üzerinden rekabet avantajı sağlamaya odaklı bir modeli.
egea'yı ceed'den kolay satarsınız tabii ki.
Teşekkür ederim hocam
Merhabalar bu araç için hiç detay var mı hocam? Bende araştırdım hiçbir video bulamadım. Bu motor yeni midir?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İnsan tabiattan uzaklaştıkça kalbi katılaşır... -
kiaKia XCeed Otomobil Teknik Özelliklerihttps://www.kia.com/tr/modeller/xceed/teknik-ozellikler.html
Kia sitesinde artik özellikler mevcut, ayrıca yurtdışı incelemelerinde güzel yorumlar mevcut, yakıt tüketimi odaklı bir motor olarak tasarlanmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Yurt dışı inceleme bulamadım hocam. Paylaşır mısınız?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ İnsan tabiattan uzaklaştıkça kalbi katılaşır... -
Paketle bagaj niye değişiyor bu arada garip değil mi?
Yurt dışı incelemeler yuotube da bulunabilir, dili otomatik çevirme ile Türkçe ile çevriliyor, Bagaj hacminin değişmesi, Hybrid sistemin pr llerininnbagaj altında olmasıyla alakali
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
birinde yedek lastik olabilir.
Bilgi için teşekkürler. Pil olayını bilmiyordum hocam. Youtube da Cool inceleme yok maaleaef.
Yabancılarda Cool paket olarak değil, püre paket olarak geçiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bende bilgi bulamamıştım. Son dakikaya kadar aracın gelmesini bekledim. Gelir gelmez bayiye gittim.Bolbol inceledim ve beğenerek aldım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hocam selam peki 2020 sonrası 1.6 dizellerdeki dct şanzıman nasıldır, çift kavrama, sorunlu şanzıman diyorlar aslı var mıdır kaç bin km kadar götürür
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adv11 -- 6 Şubat 2026; 8:41:28 >
sorunlu dedikleri dsg ve eski powershiftler gibi mekatroniği bozuluyor, tüp yuvası patlıyor vs gibi yapısal bir sorun değil.
yarım kayramada biraz çok kalıyor bu da sıkışık trafikte ısınmasına, balatasının erken bitmesine yol açıyor.
bir de arada 1 büyük veya 1 küçük vitesi seçmek gibi sorunlardan söz ediliyor ki bu hemen her otomatik şanzımanda olur çoğunlukla alışınca gaz pedalıyla yönetilebilir bir şey.
kavramanın kaç km'de biteceği kullanım şartlarına bağlı bir konu. 50-100 bin km arası demek yanlış olmaz.
Selamlar,
Yaklaşık 6 yıllık bir Ibiza kullanıcısıyım. Aracımdan memnunum fakat biraz daha yüksek ve geniş bir araç arayışındayım. Model de yükseltmek istiyorum.
1-2 yaşında 1.5 T-GDI Elegance ya da Elegance Plus ilgimi çekti. Tavsiye eder misiniz?
Bütçem yaklaşık 1.8/9 milyon.
Taigo, Peugeot 2008/3008, arasında kaldım. Peugeto da yağlı triger, Taigo da XCeed'e göre daha az özellik ve dar olduğu için XCeed cazip geliyor.
_____________________________ -
2022 eylül-ekimde değişen makyajlı kasadan itibaren, bence az kilometreli herhangi bir xceed'i alabilirsiniz.
Xceed kullanıyorum. Satmak için değil sürmek için kullanılacak bir araba. Bir 6 yıl da bu götürür sizi.
_____________________________ Ah oui vous êtes saints, vous!
Bande de macaques! -
taigo-2008 bu araca rakip değil. altyapıları zayıf araçlar.
1.5 tgdi performans/tüketim olarak vw 1.5 tsi ile zirvede bir motor. Arka süspansiyon bağımsız, frenleri kuvvetli, geneli olarak zayıf noktası olmayan araçlar ceed/xceed.
focus active doğrudan alternatifi olabilir veya chr baz paket.
ocak ve şubat 2023'de tüm zamanların satış rekoru kırılamazdı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt