Şimdi Ara

2019+ KIA Ceed Xceed Ana Konu (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
17
Favori
40.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
3 oy
Sayfa: önceki 1...12...21222324
Sayfaya Git
Git
Giriş

Taigo konusunda katılıyorum ama açıkçası pek alternatif araç - model de yok ne yazık ki.

XCeed ile ilgili en ilginç konu, araç sıfır olarak bile bayilerde yok. Sportige kampanya vb olduğu için o araca yönlendiriyorlarmış. Araç sipariş üzerine geliyor uzun sürüyor vb diyor bayiler.

2025 model 2008 de baktım araç fena değil. Motora güncelleme gelmiş ama EAT8 130HP Allure paketler yine yağlı triger diye geçiyor ve triger bakım süresi kısa ve masraflı.

Zincirli trigerler 2025 sonrası sadece Hybrid modellerde mevcut. Onlarda da fazla ilan yok :)

hibridin de var kendine göre dertleri. stelantisten o bantta bir araba alacak olsam ds4 olurdu. en azından alınan riske değecek bir araba.

• Oziaslan O kullanıcısına yanıt
    Babama aldik xceed 1.0 cool cuma aldık pazartesi teslim ettiler ellerinde 4 adet vardı .

Bence parasına göre muhteşem Bir araba taigo , tcross , kamig yada benzeri fiyatli arabalar ile kiyaslamam ben tabi çok göreceli bir durum bu c sınıfı arka bağımsız süspansiyon sahibi baya rijit ve konforlu bir araba araci Bursa'dan ben aldım 2 gün kaldi Kütahya'ya babama.teslime götürdüm şaşırtıcı derecede iyi bir araba , Sportage giriş seviyesi aracına da tercih edilebilir bir malzeme.kalitesi var tabi motor durumu düşünülünce iş Sportage lehinde

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Özellikle ilk izlenimde XCeed'in gayet güzel bir araç olduğunu kesinlikle kabul ediyorum. Elegance paket (1.6 motor) tatmin edici; açılır cam tavan, katlanır aynalar vb fakat 2. elde garip fiyatlar ile ilanlar var açıkçası.

Bugün Kia bayisindeydim. 2025 model Elegance paket XCeed'i yakından inceledim. Dolu paket, araç gayet şık ve sportif. Gel gelelim negatif olan konu XCeed'i 2025 ya da 2026 0 isterseniz bayilerde pek yok. Cool var o da düşük paket ve motor farklı.

Bayiyi gezerken, Sportage 2026 Live paket kampanyasına denk geldim. Nisan ayı kapmanyalı fiyatı 2049.000 TL. Yaklaşık 150 bin TL farkla yeni makyajlanmış ve 0 model bir araç alma fikri daha cazip geldi açıkçası ama baz paket olduğu için de bir soru işareti olmadı değil.

2026 Live Sportage standart donanımları da ekleyeyim;

https://hizliresim.com/snnehhi

Ortada kaldım gibi biraz :)

• uran kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun. Kazasız belasız kullanın. Bende bu aracı beğeniyorum ama bir kaç soru işareti var kafamda. İlk olarak 1.0 motor yeterli geliyor mu. Kasa biraz ağır olduğu için performansı yetersiz kalır mı diye çekiniyorum. Bir de Android auto bağlantısı kablosuz değil mi, kablo ile mi bağlanıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Türkiye ile alâkası olmayan John Perkins kitabındaanlatıyor;Kendi otomobilini üretemeyen ülkeye borç verip otobanlaryaptırırız.onlara arabalarımızı satarbankaları satınalırız.O bankalar halkakredi verip araba almalarınısağlarız.Böylece verdiğimizkrediyi arabamızı satarak gerialırız faiziyle.O ülkeye dünyabankası yada kardeşkurumdan kredi verir.krediASLA ülkenin hazinesine gitmz,projeyapan bizimşirketlerin kasasınagirer.Enerjisantrali,sanayi,liman,havayolları yapılır. insanların işeyaramayan betonyığını ülkedekibirileri nemalandırılır.Ülke borcun altına sokulur. Planböyle işler.Sonunda tetikçiler olarakgiderderiz;"Bizeborcunuzvar ödeyemiyorsunuz,petrolünüzü satın,doğalgazınızı bize verin,askeri üslerimize yergösterin,askerlerinizi savaştığımızbölgelere gönderin,BirleşmişMillletler de bize oyverin!Elektriksukanalizasyon sistemlerinizi özelleştirin!Amerikanşirketlerine yada çokuluslu şirketlere satın"Sosyal hizmetleri,teknik sistemleri,eğitim kurumlarını,sağlık kurumlarını,adli sistemleri ele geçiririzBudarbelerserisidir.
  • High_ToweR kullanıcısına yanıt

Elbetteki performanslı denemez ama hemen hiç bir şartta yetersiz de gelmiyor.

Örneğin ankara-istanbul arası son vitesten düşme gereği duymadan tamamlar. Şehiriçinde yavaş dönüşlerde vs 1. vitese düşme gereği çok nadiren hisedilir.

• 
Sayfa: önceki 1...12...21222324
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.