Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
245
Favori
779.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Üzülmüyorum bizi soyan değersiz gören, özetle ikinci sınıf muamelesi gören bu sektöre
    Habertürkhthayat.haberturk.com
    'Thomas Cook'un etkisi 3 yıl sürer'
    https://www.haberturk.com/thomas-cook-un-iflasi-sektoru-etkiler-2524565-ekonomi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Thomas cookun batışı fiyatları etkiler mi acaba?Ben birazda olsa agresif fiyat politikasının biraz düzeleceğine inanıyorum.5 milyon turisti getiren bir firmaymış.En çok Tunus ve Türkiye etkilenmiş bu durumdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parkdvl kullanıcısına yanıt
    Ben kullandım 2-3 sefer hocam sıkıntı olacağını sanmıyorum

• g3z3g3n1616 G kullanıcısına yanıt
    Hotels.com da bazı oteller gerçekten uygun fiyata bulunabiliyor. Her yerde %10 indirim kodu da bulunuyor. Üye olduktan sonra indirim kodu mail adresinize geliyor eğer buradan rezervasyon yaparsanız unutmayın. Ben bu siteden pine bay hotel için 4 ayrı oda almıştım sorun çıkmadı müşteri Hizmetleri Türkçesi biraz sıkıntı ama

• Merhaba arkadaşlar. Malum fiyatlar yüzünden anca rezervasyon yapabildik. Vogue bodrum fiyatları ekim ayı için iyice düşürmüş. Ekimin ilk haftası gidicektik fakat otel dolu olduğu için 12-14 tarihleri arasında yaptık. (2 gece 4yetişkin 1çocuk(12) family Suit) toplam 1960 tl bu sene bu otele giden var mı ? Bir de ekimde bodrum nasıl olur acaba ?

• Hocam o dönemde soğuk olma ihtimali yüksek.Maalesef Ege o dönemlerde serinliyor.Mesela şu an pinebaydeyim.Akşamları yorganla yatıyoruz.Ekim 15i sen düşün artık.O dönem için Antalya’dan şaşma derim.

• 2020 yazı için hazırlanmaya başlayalım artık. Bu yılda tatile gidemedik otellerin uçuk fiyatı nedeniyle.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Pine bay da defalarca konaklama yaptım. Siz nasıl memnun kaldınız mı hocam otelden ? Uygun fiyata bende oraya gidicektim tekrardan fakat alkol kalitesi vs düşük diye tercih etmek istemedik

• Hocam bende baya uygun fiyata aldım.Günlüğü kişi başı 320tl den.Deniz manzaralı standart oda aldım ama 2 odalı superior deniz manzaralı verdiler otel dolu olmasına rağmen.Manzarası harika.Doğası çok güzel.Ama villa tarzı odalarda kalsaydık istemezdim.Yokuş çıkmak heleki 2 çocukla çok zor.Aquaya giden yolda mahfoluyoruz biliyorsunuzdur orayı.İçki içmiyorum ama berbat olduğu markalardan belli.Yemeklerde eh işte.Verdiğim parayla orantılı diye düşünüyorum.Tatlılar berbat.Pastane yok.Siz gttiğinizde varmıydı bilmiyorum.Çalışanlar eh ilşte.Neredeyse hepsi amatör.Oda temizliği facia.Sadece çarşaf sermeden ibaret.Birde hijyen sorunu var.5 üzerinden 3,5puan eder diye düşünüyorum.Oda manzarasına ben doğasına veriyorum.Yüksek sezonda asla 5-6k veripte gitmem.Kimseye de tavsiye etmem.Ama işte böyle eylülde-Mayıs’ta ucuz yakalanırsa 3-4günlük gidilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Btuhan35

Merhaba arkadaşlar. Malum fiyatlar yüzünden anca rezervasyon yapabildik. Vogue bodrum fiyatları ekim ayı için iyice düşürmüş. Ekimin ilk haftası gidicektik fakat otel dolu olduğu için 12-14 tarihleri arasında yaptık. (2 gece 4yetişkin 1çocuk(12) family Suit) toplam 1960 tl bu sene bu otele giden var mı ? Bir de ekimde bodrum nasıl olur acaba ?
    hocam ben 3 gün önce alanya dan geldım aksamları serin yani ege tarafı daha soğuk olacağını düşüyorum havuz veya denize girmek sıkıntı olabilir o yuzden alanya antalya tarafına yonelsenız daha ıyı olur
  • Thomas Cook un batması ülkemiz icin büyük zarardir. Kişisel düşünmemek gerek. Bu yil ilk defa otel tatili yapamayan biri olarak söylüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Btuhan35

Merhaba arkadaşlar. Malum fiyatlar yüzünden anca rezervasyon yapabildik. Vogue bodrum fiyatları ekim ayı için iyice düşürmüş. Ekimin ilk haftası gidicektik fakat otel dolu olduğu için 12-14 tarihleri arasında yaptık. (2 gece 4yetişkin 1çocuk(12) family Suit) toplam 1960 tl bu sene bu otele giden var mı ? Bir de ekimde bodrum nasıl olur acaba ?
    Diğer arkadaşlar da yazmis zaten. Ekimde Antalya olur ancak.

Duygularıma tercüman olmuşsunuz hocam evet. pine bay oteline en fazla kişi başı 170-180 tl vermiştik(kara manzaralı olarak) aslında biraz fazla vermişsiniz kişi başı fiyata kuşadasında daha iyi otelde konaklayabilirdiniz

• ultraslanonur kullanıcısına yanıt
    Antalya çok uzak geliyor hocam da artık kapalı havuz falan yaparız valideler zaten havuza denize girmiyor

• Yok hocam bu sene fiyatlar uçtu Kuşadası içimde. Ben normalde yazın amara kemere gitmiştim. Burada da amaraya ya da infinitye gideyim dedim onlar daha da pahalı. Birde ben son dakika aldım. Otelde boş oda yok. Nerede paçoz turist ya da alamancı var hepsi burada. Doğal olarak fiyatlara yansımış.

Evet hocam aynen öyle geçen sene Nisan son haftası Kuşadası amara da 150 tl gibi komik bi rakam da kalmıştım. Gerçekten kaliteli bir otel şimdi 450-500 civarı olmuş zaten kuşadasında 1-2 otel hariç kaliteli otel yok bende eski imbat hotel yeni adıyla infinty otelde konaklamayı düşünüyordum yorumlar baya olumlu artık seneye bakıcaz.

Size de iyi tatiller

• Shafter kullanıcısına yanıt
    Sueno Golf manzarası cidden efsane hocam. İnanılmaz dinlendirici. Hele ki yazın aksamustleri gün batımında efsane oluyor.

• emindoner09 E kullanıcısına yanıt
    Hocam oteli bildigin tehdit etmissiniz. Odayi vermezseniz tripadvisorda boyle yorum yazarim demenin baska bir aciklamasi yok maalesef.

• Eylül ayının ilk haftasında Side village otelde konakladık ani gelisti biraz.5gece 6gun.iki yetişkin bir çocuk 3bin TL .denize öyle yürüme mesafesinde değil ama 15dk da bir servis var.fakat aksam son servis 16.45.de odalar aparttan bozma 58m2 oda buyuklugu.cok rahat sıkış tepis değil.bir çok insanın dert yandığı yemeklerin ilk defa 4 yıldızlı bir otel tarafından ortadan kaldırılabilecegini anladım.resmen kırmızı ete doyarsiniz o derece benim hoşuma gitti.pamuk şeker dondurma ve waffle saati çok guzeldi. tavsiye edebilirim fiyat dengesi açısından

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.