Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (332. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
253
Favori
774.878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • MuzminRahTs?z! kullanıcısına yanıt
    Sueno deluxe tatilim yarın bitiyor. Delıxe deniz tarafı 6500 e almıştım. Şu an ki fiyattan alsam feci pişman olurdum.
    Birkaç görevli ile konuştum bu sene ciddi eleman kısıtlamasına gitmişler
    Koskoca barlarda 1 tane garson var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ROLLING STONES

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Herhangi bir şey çıkmadı boş sayfa çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Joker80 kullanıcısına yanıt
    quote:

    Zeynep Hotel'e sabah 07'de giriş yaptım. Giriş işlemlerinden sonra kahvaltıya aldılar. Saat 09 gibi odamızı teslim ettiler. Golf odada kaldık. Golf odalar çok geniş, temiz ve balkonlu. Ücretsiz kasa mevcut. Odada ebeveyn yatağı ve 2 tekli yatak var. Minibar hergün yenileniyor. İçerisinde 2 adet 0,5 Erikli su, birer adet kutu CocaCola, Fanta ve Sprite, 2 adet Sırma pet soda, 1 adet şişe Efes, 1 adet kutu Tuborg bira var. Tesis genelinde dolaplara ve barlarda 0,33 lt Erikli pet şişe su var. Golfün kendine ait yetişkin, çocuk ve kapalı havuzu var ve çok sakin. İki binada da yemeklerinizi yiyebilirsiniz. Yalnız golfte öğle yemeği yok. Bütün aktiviteler Resort te. Golf ten resorte golf arabaları ile veya yürüyerek gidiliyor. Snack de pizza, tavuk döner(çarşamba günleri et), hamburger, cheesburger vs.. seçenek çok. Garsonlar sipraş alıp masaya getiriyorlar. Olimpik havuz çok güzel. Benim çok hoşuma gitti. Yüzme bilenler mutlaka kullansınlar. Aquapark idare eder, yenilenmesi lazım. Yemekler lezzetli. Çupra ve levrek ızgara hergün çıkıyor. Kırmızı et var fakat hindi ve tavuk daha çok. Tatlıları fena değil. Baklava çeşitleri vs var. Kahvaltıda portakal suyu var ve sürekli yenileniyor. Çaylar Lipton demlik poşet çay. Meyveler kaliteli. Kavun, karpuz, şeftali, nektarin, kayısı, üzüm, muz, elma, armut bol. Barlarda gazlı içecekler iyi. Viski JB. Rakı olarak ; Yeni Rakı, Tekirdağ ve Yekta rakı var. Mümkünse rakıyı markayı söyleyerek sipariş verin veya kendiniz bardan alın. Kokteyller güzel; Mojito, Sex on the beach favorilerim. Personel ilgili ve güleryüzlü. Havlu, şezlong, şemsiye sıkıntısı yok. Sadece Aquaparkta geç giderseniz bazen şezlonglar dolu oluyor. Adımsayara baktığımda tesiste günlük 10.000 adımı hep geçmişim. Animasyonlar bana zayıf geldi. Disco dansçı kızların geldiği gece hariç ölü. Denizi güzel, ben keyif aldım. Öğlene kadar dalga yok ama kıyılar kumdan dolayı biraz bulanık. Setur yetkilisi Alperen var, giriş günü hariç hiç arayıp sormadı! Pastanesi güzel ve serin; dondurma, pasta, kek, kurabiye, tatlı, çay, kahve vs.. var. Gözlemleri güzel. Yanında Eker ayran var. Tesis genelinde yoğunluğu fazla hissetmedim.%5 civarı Türk aile vardır. Genelde Rusya ve çevre ülke vatandaşı çok. Aile oteli olduğu için çocuk sayısı çok. Tek takılan erkek grupları hiç görmedim. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ben f/p olarak memnun kaldım. Yine gidermiyim? F/P olarak daha iyisine gidemiyorsam yine gidebilirim.

    Edit 1 : Balayı için gidilecek bir otel değil. Genelde iki ve üzeri çocuklu ailelerin f/p olarak tercih ettiği bir otel. Daha iyi otellerde iki yetişkin iki çocuk 10 k üzerinde fiyat çıkıyor.
    Edit 2 : Eşim ve iki çocuğum yemeklerin hakkını hiç veremedikleri için daha fazla para vereceğim bir otele gitmem. Onlar için makarna, pilav, nugget, patates kızartması, gözleme, pizza, hamburger vs olması yeterli.
    Edit 3 : Otelde yediğimiz içtiğimiz hiçbir şeyden midemiz bozulmadı ve zehirlenmedik. Ortak alanlardan ve havuzlarda mikrop kapmadık. Bu konuda şikayeti olanın da görmedik, duymadık. Havuzlarda klor kokusu yok ve göz yakmıyor.
    Edit 4 : Golfte kalırsanız sabah ve akşam golfün restaurantını kullanın. Resort göre yoğunluk az oluyor. Restaurantlardaki azda olsa sineklere çözüm bulmaları lazım.
    Edit 5 : Otel içindeki dükkanlar pahalı. Otelin 2-3 km yakınlarında Migros, Carrefour, Bim, A 101 var. İhtiyaçlarınızı temin edebilirsiniz. Vakit bulursanız çok yakın olan the land of legends i gezin. Bütün mağazalar var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Arkadaşlar çalistigim is dolayisiyla seneler sonra tatile gidecem alanyada kleopatra plajina 0 bir otel ariyorum eylul ayinda tavsiye edeceginiz otel var mi x peria saray beach gitmistim daha once ama fiyatlarini inanilmaz arttirmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak1326 B kullanıcısına yanıt
    Remi otelde kalıyordum bekarken
    Temiz bi oteldi ve plaja 200 metre var yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ROLLING STONES kullanıcısına yanıt
    Alıntı için teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Sueno delux benim favori otellerimden biriydi , verdiginiz bilgiler açıkçası şaşırmama neden oldu , sahibiyle birebir konuşmuş biri olarak ozellikle elemandan kismayacagini biliyorum , ilginç işler dönüyor demekki hadi hayirlisi bakalim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Biraz örneklendirir misiniz? Bende ağabeyime söyledim ama..
  • AAAQEEEQ A kullanıcısına yanıt
    infinity by yelken inceleyin derim, bu sene kaldım
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Kuşadası’nın vasat otellerinden biridir.Zaten Kuşadası otelleri orta sınıf kalitededir ki bu omlarından altında bir yer.Tripadvisor sitesinden otel ile alakalı yapılan yorumları okumanız yeterli olacaktır gitmemeniz için.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Anlıyorum gidip önerebileceğiniz bir yer var mıdır çocuklu bir aile için? Antalya tarafında İnnvista'ya gitmiştim 2 hafta kadar önce çocuklar için gayet iyiydi ama biraz uzak kalıyor bize. Onlara yakın olsa daha iyi olur diye Kuşadasına bakıyorlar..
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Bütçeniz nedir peki.Şimdi sizin gibi kuşadasına gidecek başka bir arkadaşada önerdim ama bütçede önemli.Yoksa size Amara,infinity,pine bay,aquafantasy gibi yerleri önerebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • parkdvl kullanıcısına yanıt
    DeğilAma Kuşadası olsun istiyorlar yakın diye.Saygı duymak lazım.Yoksa Antalya varken kuşadasına gidilmez ki ben kuşadasına 30dk mesafede oturan biri olarak söylüyorum bunu.Bende bu sene kemer de yaptım tatilimi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok haklısınız ikinizde Kuşadasına 2 kişi 1000TL gecelik vermek akıl karı değil. Maalesef çocukla beraber Antalya uzak kalacak İzmir'den gidişte. Çeşme'de yazlık var o nedenle her işi yapıyorduk suya sabuna dokunmak istemiyorlar 3 gün de olsa Pine Bay, İnfinity veya Amara olabilir gibi duruyor. Aqua Fantasy 4 gece kısıtlaması var maalesef. 3 gece istiyorlar 2bin civarına ama bakalım ben önereyim onların bileceği iş
  • parkdvl kullanıcısına yanıt
    Kimse kimseyi zorlamıyor hocam forumun amacı bilgi paylaşmak. Koca Kuşadasında da bir kaç otel vardır düzgün hizmet veren yerler. Çok şey istemiyoruz gecelik 700 civarı olsa kafi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkprlk35 -- 24 Ağustos 2019; 16:42:36 >
  • Merhaba arkadaşlar eşimle beraber eylül 21-28 tarihleri arasında 7 gün her şey dahil yada ultra herşey dahil otel aramaktayız. 3 senedir tatile gitmedik ve bütçemiz 4.500 - 5000 lira önerebileceğiniz hizmetinden memnun kaldığınız bir otel var mı?

    Edit: Antalya tarafları sıcak olacağı için tercih sebebidir.
    Edit2: Eğer otel gerçekten çok iyiyse 7 değil de 6 gece kalıp yine 4500 5000 ödeyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red___ -- 24 Ağustos 2019; 18:44:29 >
  • brkprlk35 kullanıcısına yanıt
    Hocam bal gibide gidilir hic merak etmeyin antalya otelleri bedava degil , ben her sene antalyada tatilimi yaparim busene sizin gibi yol gözüme geldiginden kusadasi infinty de yaptim temmuz başında cokta memnun kaldim ama 1 haftaligina 3000 lira verdigim icin . siz cikan fiyati antalyadaki eşdeğer fiyatlardaki otellerle kiyaslayin oyle karar verin , ben haftaya limak kibriaa gidicem 3 kati para verip ah infinity den de cok iyiymiş diyecek halim yok .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 330331332333334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.