Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (330. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
253
Favori
774.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Kaya Belek'e 2011'de gittim artık bayağı bi eskimiştir tahminimce...ama yine soracağınız bişey olursa notlarıma bakarım :)

    Ben olsam ya Güral ya Lara Barut'u tercih ederdim...

    Lara Barut'un 7-8 tane alacart restaurantı var hatta menülerine de uygulamasından ulaşabilirsiniz...alanı güzel havalimanına yakın denizi de güzel bi otel...Barut otelleri kesinlikle üzmez...

    Yazdığınız fiyatlardan tahminimce Eylül 15 sonrası bu yüzden Gideceğiniz dönemde yazdığınız otellerde mutlaka eğitim olup olmadığını sorgulayın çünkü bazıları bu konuda bayağı eğitim grupları alan yerler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Gural tekirova ve amara dolce vita bence listedeki en iyi oteller ben her ikisindende cok memnun kalmistim , sherwood exlusive ben gittigimde yemekler falan cok iyiydi ama son zamanlarda fazla şikayet oluyormuş , limak ve cornella markalarina asla zarar vermeyecek otellerdir , bu beş otelde tecrübeyle sabit iyi otellerdir ama fp hangisi dersen bu sene oyle bir otele denk gelmedim ben , ucak parasi yüksek olmasa kibrisa git derdim de onuda demiyorum 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • van_hoijdonk kullanıcısına yanıt
    Mini clup dedinmi benden sorulur tabi 😀cocugun peşinden ayrildigimmi var , haftaya limak kibris icin işyerinden izin istedim eger alabilirsem mini clup i benzersiz dediler , insallah tecrube edebilirsem listeme orayida dahil etmek istiyorum ama nasip kismet diyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Phantom7

    Aşağıdaki oteller için yorum alabilir miyim?Balayı İçin düşünüyorum, önceliğim plaj, deniz ve yemekler.Aşağıdaki fiyatlar 4 gecelik.

    Belek Otelleri
    Cornelia Deluxe Resort Deniz Manzaralı Oda 5650 TL
    Bellis Deluxe Hotel Deniz Manzaralı Oda 6084 TL
    Sirene Belek Hotel Standart Oda 4681 TL
    Limak Arcadia Sport Resort Standart Oda 4172 TL
    Kaya Belek Standart Oda 4320 TL


    Kemer Otelleri
    Mirage Park Resort Deniz Tarafı Oda 5328 TL
    Amara Dolce Vita Luxury Club Standart Oda 5683 TL
    Akka Antedon Hotel Deniz Tarafı Oda 4766 TL
    Güral Premier Tekirova Havuzlu Deluxe oda 6232 TL
    Sherwood Exclusive Kemer Swim up Oda 4423 TL

    Lara Otelleri
    Lara Barut Collection Bahçe ve havuz manzaralı oda 5841 TL
    Hotel Baia Lara Deniz Tarafı Oda 5361 TL
    IC Hotels Green Palace kara manzaralı oda 3717 TL
    Delphin Palace Lara Yandan Deniz manzaralı oda 6069 TL

    Varsa başka önerlerinizi de alabilirim.Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    belek dekı otelerden cornalıa deluxe veya bellise bakın ..sirene arcadia kaya belek eski oteller icecekleri orta sevıye yemeklerı güzel.. balayınıza yazık olur bellis dede mimari zayıf hayvanat bahcesı falan var egımlı bır otel ama kalıtedır.. bence cornalia deluxe sanki biraz onde gibi

    kemer = amara akka güral kalıtedır. bence amara prestıj burda onde olandır akka ve güral aıle konseptı daha fazla sanki sherwodd ve mırage deneyımım yok takıp ettıgım kadarı ılede bunların gerısnde bır otel

    lara= burdakı otel tercıhlerınızn hepsıde ıyı hic bırı uzmez kalıte yemek ve hızmet ıstıyorsanız dırek barut AMA eglenme odaklı ve yemek dıyorsanız bence IC Grenn aquası güzeldir . yukardaki yazdıgınız fıyat olarak ise banko derim .. baia ve delpınde bunlardan asagı kalmaz ama sonucta balayı cıftısınız

    fıyat onemli degilse saydıklarınız icinde benım tercıhım amara dolce - barut lara -IC grenn - favorim cornalia deluxe plase olurdu


    bütcenizi ve gideceginiz tarıhı belirtmemişiniz bır kere balayına gıdeceksınız CALİSTA CORNALİA DİAMOND VE KAYA PALAZZO yu bence gozden gecırın bir kac bın fark varsa direk bunlardan birini tercih edin...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fettah

    Mini clup dedinmi benden sorulur tabi 😀cocugun peşinden ayrildigimmi var , haftaya limak kibris icin işyerinden izin istedim eger alabilirsem mini clup i benzersiz dediler , insallah tecrube edebilirsem listeme orayida dahil etmek istiyorum ama nasip kismet diyelim.
    Hocam size sorayım o zaman direk. Bu isim yapmış zincir otellerden hem çocuk için uygun olan(kids club ve aktivite açısından) hem de denizi güzel olan bir otel tavsiyeniz olabilir mi?
    Belekteki oteller çok öne çıkıyor ancak belek'in denizi malum..
  • Ben de size geçtiğimiz Aralık ayında Sharm el Sheikh'te 10 gün tatil yapmış biri olarak 4 gecelik bu otel paralarına çok rahat 10 gün tatil yapabileceğinizi söylemeye geldim :)
    Uçak biletlerimizi pegasustan gidiş dönüş 900 tl gibi bir fiyata almıştık. 5 gün ucuz bir 5 yıldızlı otelde 5 gün de Rixos'ta kaldık. Rixos'a o zaman için 5 gecesine 4bin küsür vermiştik ki Türkiye'deki Rixos fiyatları malumunuz... Mısır'da aralık ayı da sıcaklık olarak Tr'de Eylül ayı gibi. Yağmur ihtimali yok denecek kadar az. Hava sıcaklığı 26-27 derece civarındaydı.
    Eğer ucuz bilet bulursanız bence Şarm El Şeyh de akvaryum gibi denizi(dalış için dünyada en iyilerden) ve günübirlik Kahire'ye veya Lüksor'a gidip gelmek gibi kültür turlarıyla iyi bir seçenek.
    Tek sıkıntısı vizesi, diplomatik sıkıntılar malesef vize çıkmasını geciktiriyor. Vize vermediklerini hiç duymadım ama vizesinin sonuçlanması 3-4 ayı bulan oluyor.
    Sorularınız olursa cevaplayabilirim.




  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    hocam bu fiyatlar hangi tarihler için acaba?
  • kayhanbusra K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, 30 Eylül - 4 Ekim tarihleri.
  • Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Sizinde tavsileriniz ile kafamda seçenekleri 2'ye düşürdüm. Biri Amara Dolce Vita Deluxe diğeri de Lara Barut Collection. Deniz manzaralı odası ve güzel plajı denizi sebebiyle Amarayı, çok iyi yorumları iyi hizmeti ve güzel oteli sebebiyle Lara Barut'u beğendim. Amara Dolce Vita için son zamanlarda bazı olumsuz yorumlar var otel eski, restorant kokuyor, şezlonglarda yer bulmak zor diye yakın zamanda bu iki otelden birinde konakladınız mı yorumunuz var mı?
  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Yorumların geneline bakın.Daha çok yorumlarda 1 yorumlu değilde 1 dem fazla yorum yapmış kişilerin yorumları daha doğru oluyor.Zamanında kervansaray laraya gitmiştim sırf yorumları iyi diye.Yorumlarla alakası bile yoktu.Berbat bir yerdi ki Zaten şimdi puanı yerlerde.Mesela bu sene gittiğim Amara prestije için benimle aynı dönemde ya da sonra giden kişilerin yorumlarını okuduğumda bazı kişilere hayret ettim.Ben başka otelde kaldım sanırım diye.Adam internet yok demiş yorumda ki adamlarda sınırsız çok hızlı neredeyse 4g hızında internet vardı.O yüzden yorumların geneli daha doğruyu gösterir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 26-30 Ağustos uygun hesaplı bişi bulmak mümkün mü arkadaşlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snatch1903 kullanıcısına yanıt
    Son dakika tatil fırsatlarını takip edin ets sitesinden.Birde tatilsepeti genelde hafta sonları ekstra indirim yapar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2019-2020 öğretim yılı okulların bayram günleri hariç tatil günleri

    Açılış:9 Eylül, İlk Ara Tatil:18-22 Kasım, Yarıyıl Tatili:20-31 Ocak, 2. Ara Tatil: 6-10 Nisan, Kapanış:19 Haziran.
  • kayhanbusra K kullanıcısına yanıt
    Söylediğiniz gibi belek otelleri en iyi otellerdir konsept acisindan , lakin denizide bir okadar kötüdür malesef , deniz onceligim arasinda diyorsaniz tekirova tabiki ve tekirova dedinmi rixos , gural ve amara dolce vita luxry an ondedir, bu listede rixosa gitmedim ama yan yana oteller oldugundan sahilden gidip rixos uda gezmistim gerçekten cok kaliteli bir otel , ben guralda neredeyse cocugumu unutucaktim , çünkü hem kids clup i cok güzel cocuklar cikmak istemiyor hemde on numara ilgi var cocuklara akliniz hic kalmiyor , dedigim gibi fp olarak üçunüde tavsiye ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimera lounge çıralı yorumum.

    ————-

    Mercedes görünümlü şahin

    Otel çıralının en pahalı oteli. Daha pahalısı yok bildiğim kadarı ile. Her sene 4-5 kez tatil yapan bir aileyiz.gittiğimiz otellerde hep üst sınıf.
    Otelin artılarına gelince ; odalar yeni , denize yürüme mesafesinde, çalışanların müşterilere olan ilgisi gayet güzel, sakin bir otel .
    Ancak olumsuz yorumlar sitede daha çok dikkate alındığından bu kısmı detaylıca yazmak istiyorum.
    Bu otelin geceliği 1000+ tl 2 kişi için.
    Ve ne yazık ki yeme içmeyi bu otelde herşey dahil sistemde ki gibi yapmak isterseniz her gün bir 1000 tl daha ödemeniz gerekiyor 2 yetişkin ve bir çocuk için. Ve buna rağmen yeme içme konusu fiyatını hak etmiyor. Buradan çok daha pahalı menüleri olan butik otellere de gittik. Ancak hiçbirisinde önümüze çocuk menüsü adı altında 30 tl ye yarım hamburgeri tahtanın üzerine koyup getirmedi..veya 24 tl ye sıradan bir lahmacunu.ya da masada ki su bittiğinde koşa koşa gidip yeni su açmadılar sırf adisyonu şişirmek için.
    yemek yerken kendimizi her tatil dönemi haberlere çıkan bodrum beachlerinde ki mekanlardaymış gibi hissettik..
    Sadece kahvaltı ücretsiz. Fakat keşke kaliteli olsaymışta ücretli olsaymış o da..soğutucu eksikliğinden oda sıcaklığında peynirler.. market kalitesinde hemde.. öyle farklı çeşit peynir bulurum,kek börek çeşitleri vardır diye sevinmeyin.hiçbirisi yok çünkü..ürünlerin %90 ı hazır ürün.masanıza gelecek yarım bardak portakal suyu ile butik otelde hissedecekseniz kendinizi bilemem..
    Kapalı kahvaltı alanının soğutması da yok. İçerisi hamam gibi.dışarısı da zaten 40 derece..
    Arkadaşlar bende gıda işi içindeyim. Maliyetleri, kaliteyi az çok bilirim. Bu kalitede yemekler bu fiyatlarla ,bu kalite de olduğu sürece müşteri kaçırırsınız ve 2 kez aynı müşteri bu oteli çok nadiren tercih eder.Ya gerçekten fiyatını hak eden bir menü yaratın ya da fiyatları düzeltin..
    Otele ait plajda yeme içme söz konusu değil. Plaj büfesinde hiçbir seçenek yok. Keza bu durumdan otel görevlileri de bilinçli ki plaja giderken 50 metre yanımızda market var istediklerinizi ordan alabiliyorsunuz diye tanıtıma da ekliyorlar ..hatta golf araçları ile markete servis bile var..
    Temizlik konusuna da ayrı parantez açmak istiyorum.Odamda yatak çarşafında ki delik bize tatil sonuna dek eşlik etti. Delik önemli değil ama çarşafların 3 gün boyunca değiştirilmediğine dair bize ipucu verdi..havluları değiştirip yerleri silerek temizlik olmaz..
    Herkesin tatil anlayışı farklı olabilir. Fakat şahsen ben bir otele gecelik 1000 tl ödüyorsam ve yeme içme ekstra ise ben bu otelden öncelikle tüm yeme içme seçeneklerine otel bünyesinde ulaşabilmeyi, ardından fiyatına göre ürün alabilmeyi tercih ederim. Bu otel de ne yazık ki bu düşünceme ciddi mana da ters bir fiyatlandırma ve yönetim şekline sahip.
    Kimera yı bir daha tercih etmeyeceğim oteller listesine eklemiş bulunmaktayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Phantom7 P kullanıcısına yanıt
    Acikcasi bu sikayetlerin hiçbiri ben gittigimde yoktu bu senemi olmuş bu işler, yani muhakkak bazi sorunlar olabilir ama bu genelde personel kaynakli olur konsept kaynakli olmaz , amara sizi pişman etmez diye düşünüyorum , eşim maxx ta aqua cok uzak bu ne ya dediginde demekki tripadvizor e senin gibiler yorum yapiyor beni sinir ediyor diyip kavga etmiştik 😀

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada şu an suenodayım. Hep ya eylül ya da mayısta geliyordum. İlk kez sezon içinde geldim ve baya kalabalık. Bi pankek e 15 dk sıra bekliyorsunuz sabah. Çocuk havuzlarında şezlong için sabahtan havlu atmak şart

    Çocuk oyun alanı 5 senedir aynı en ufak gelişme yok. Güral ın kapalı cocuk alanı suenodan çok daha iyi. Sueno da yarım saati 40 lira olan oyun alanının 2 katı buyuklugunde oyun alanı gural da bedavaydı..

    Birde bizim çocuk 4 yaşında boynuna kart takıp oyun odasına bıraktık. Oradan çıkması yasak dediler siz almadan iyi dedik güvendik. Hanıma dedim oyun alanının önünde bi çay içelim içime kurt düştü diye. Aradan 10 dk geçti benim çocuk boynunda kartla otelin içinde dolaşıyodu başı boş.. demek oranın görevlileri işini iyi yapmıyor haberiniz olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    baya baktım ama nerdeyse 0 hep fake rakkamlar oluyor
  • Bu hafta orange county alanya’dayım. Beklediğimden iyi. Havuz dar, plaj dar. Et yok ama yiyecek çeşidi çok. Saat 16-17 ye kadar dondurma, gözleme, makarna, pizza, hamburger( tavsiye etmiyorum) var. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 328329330331332
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.