Şimdi Ara

2019'da Girecekler Hangi Konulardasınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
2
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Derslerde hangi konulara geldiniz ve bunu ne tür bir çalışma sıklığıyla yaptınız? Şimdiden teşekkürler.

• Matematikte tyt konularım bitti şimdi tekrar ediyorum aytde ise sadece limit türev ve integral kaldı geometride üçgenler çokgenler ve paralelkenar kare dikdörtgen bitti geri kalanına çalışıyorum türkçede seri deneme çözüyorum sosyalde tarihi küçüklüğümden beri sevip okuduğum için çalışmıyorum denemeden denemeye çözüyorum onda da yanlışım çıkmıyor coğrafyada iklim elemanlarındayım fene daha çalışmadım. Açıkçası 9-10um boş geçti 11de eşit ağırlık olduğum için tyt matematiğe tyt türkçeye ve 11 matına daha çok ağırlık verdim ve günde 3-4 saat çalışıyordum okulda da boş derslerde de herzaman olmada da yine ders çalışıyordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: demir1394

Matematikte tyt konularım bitti şimdi tekrar ediyorum aytde ise sadece limit türev ve integral kaldı geometride üçgenler çokgenler ve paralelkenar kare dikdörtgen bitti geri kalanına çalışıyorum türkçede seri deneme çözüyorum sosyalde tarihi küçüklüğümden beri sevip okuduğum için çalışmıyorum denemeden denemeye çözüyorum onda da yanlışım çıkmıyor coğrafyada iklim elemanlarındayım fene daha çalışmadım. Açıkçası 9-10um boş geçti 11de eşit ağırlık olduğum için tyt matematiğe tyt türkçeye ve 11 matına daha çok ağırlık verdim ve günde 3-4 saat çalışıyordum okulda da boş derslerde de herzaman olmada da yine ders çalışıyordum
    Tyt matematik için neler çözdünüz acaba

• up
    Tyt matematik için fem simetri serisi fem konu özetli soru bankası 345 bunların tamamını karekök tyt soru bankasının bazı konularını apotemi problemlerini kullandım ve şuanda çap fasiküllerini kullanıyorum olasılık istatistik fasikülü ve çarpanlara ayırma polinom fasikülleri oldukça güzel ben çok beğendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demir1394 -- 10 Ağustos 2018; 20:38:59 >

Matta sadece lti kaldı.

Fizikte tyt bitti 11de dinamik ve manyetizma duruyor.

Kimyada hız ve denge kaldı.

Bioda sistemlere bakmadım tyt bitti.

Sos duruyor hâlâ.,bu ay hallolur.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.