< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Istıyosunuz kı hem daha ıyı gıtsın hem de daha az yaksın. Toyotanın 1.6 132hp motoruyla fıatın 1.4 fıre 95hp motoru bır mı allah askına ? Sen 1.4 ıle ne kadar yag yakıyosun onu de hele :)
|
saygisiz arkadas egea nin fari 550 kagit 301 elysee ler 700 kagit yerli arabanin halojen fari 1400 nasil.olur altin gumusten mi yapilma tofas dedigin araba avrupada corolladan da fazla satiyor 20 senedir fiatla ic iceyim albea ile 880 bin yaptim 1,4 doblo ya 2006 da atiker taktim araba 1 milyom 300 bine geldi durakta duruyor
taksiciler bu arabayi tutmadi eski corolladaki sadelik oturalilik yok arabanin ici slime gibi her yer yuvarlak yuvarlak 2005 toyota nasil bu nasil egeadan kotu fitiller var ben yaz kis direksiyon basindayim arabayi surdum eski corolla daha toktu bide 1,33 ler cok cok az yakiyordu 1,6 tutmaz gorursunuz corolla ucuzdu az yakiyordu aliyorduk egea 67 bin corolla 100 bin sacma |
kovulmak üzere olan bir satış elemanı sanırım. heyecandan tek virgül bile koymamış.
|
Hocam sen egea bayisinde falan mi calisiyon
Az öncede bi egea konusu acmistin |
47 KURUŞ LPG Mİ YAKIYOR ?
O aracın 47 kuruş LPG yakması için yaklaşık -15- 16 litre lpg tüketmesi gerek. 16 litre lpg demek 14 litre benzin demek. Yok artık.... |
Bir arabayı överken başka arabayı gömmek
![]() Saçma ise alma başkası için sen o güzel kafanı yorma ![]() Corolla kullananlarının umrun da değil tutup tutmayacağı sana nasıl dert olduysa artık ![]() |
Noktalama işaretleri olmayınca haliyle anlatım bozukluğu ortaya çıkmış.
Şöyle olmalıydı; saygisiz arkadas! egea nin fari 550 kagit, 301 elysee ler 700 kagit, yerli arabanin halojen fari 1400 nasil...... |
Manuel 1.6 132 hp corolla dede arabası oldu ya yine forumda
![]() |
yakıt fiyatlarının hergün oynadığı şu ülkede hala kuruş hesabı yapılıyor...
arkadaş, neden dünya standardı olan 100 kmde kaç litre yakmış şeklinde konuşmuyorsunuz ??? zaten aracın ekranında yazıyor, bi de alıp onu litre fiyatıyla çarpıp sunuyorsunuz, daha meşakkatli değil mi ? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 26 Temmuz 2019; 15:56:6 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 26 Temmuz 2019; 16:39:26 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|