Şimdi Ara

2019'a Taahhüt Uzatma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizce 2019'a taahhüt uzatılmalı mı ? gerçi böyle birşey yapabilirlermi onuda bilmiyorum ama eskiden olsa fırsatı kaçırmazlardı. Bugün öğle vakitlerine doğru arıyacağım uzatırlarsa sizce 2019 yani akk kalktığı zamana kadar uzatıyım mı ? şuanki taahhütüm zaten 17-02-2018'de bitecek. 10 ay çok uzun bir süre internetsiz kalmak istemiyorum bu kota olayına 1 kuruşumu bile vermem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 30 Nisan 2017; 6:16:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Mevcut taahhütlere müdahale edemezler gibi. Fakat yine onun da bir yöntemini bulur bunlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atomcu

Mevcut taahhütlere müdahale edemezler gibi. Fakat yine onun da bir yöntemini bulur bunlar

yok onu biliyorum işte o yüzden diyorum taahhütümü uzatıyım mı diye ellemeyezler uzatırsam rahat rahat 2019 a kadar kullanırım. mantıklı olurmu sizce yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 30 Nisan 2017; 6:24:52 >
  • Foxin kullanıcısına yanıt
    Uzatmak mantıklı gibi gözüküyor. Fakat uzatmaya izin vermezler büyük ihtimalle.

• quote:

anladım yinede bir sormayı deneyeceğim

• quote:

Orijinalden alıntı: Foxin

quote:

anladım yinede bir sormayı deneyeceğim

Taahhüdün bitimine az bir süre kalmadan uzatmıyorlar diye biliyorum. En azından görüştüğüm son 2 müşteri temsilcisi bana böyle söyledi. Görüştükten sonra aldığınız cevabı paylaşırsanız süper olur.
  • Bir ay kala uzatıyorlar sadece.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3+9 Ay Taahhüt Kurnazlığı?
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2019 AKK kalkması olayı bir işe yaramıyor ki hocam. AKK'yi zaten kaldırdılar. Kotalı tarifeler geldi direk.

Yani 2019 olayı bir şey değiştirmeyecek. Ama bence uzatmak mantıklı. 1.5 Yıl taahhütüm var 25 Mbps intermete. Hız düşünce 16 Mbps olacak ve bu hızlar bana 1.5 yıl çok rahat yeter. O zamana kadar da bir şeyler değişir diye umuyorum. Full sınırsızlara geçerim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kefelon

2019 AKK kalkması olayı bir işe yaramıyor ki hocam. AKK'yi zaten kaldırdılar. Kotalı tarifeler geldi direk.

Yani 2019 olayı bir şey değiştirmeyecek. Ama bence uzatmak mantıklı. 1.5 Yıl taahhütüm var 25 Mbps intermete. Hız düşünce 16 Mbps olacak ve bu hızlar bana 1.5 yıl çok rahat yeter. O zamana kadar da bir şeyler değişir diye umuyorum. Full sınırsızlara geçerim...

e yuh ben hiç öyle düşünmemiştim. :( o zaman kesin btk el atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foxin -- 30 Nisan 2017; 9:22:22 >
  • 10 aylık taahhüdüm var. Kabloses de bitti. Konuşturan Maksimum Keyifli Kampanya'ya geçirelim dedim, taahhüdün var yapamayız diyor. Taahhüdü boz diyorum, 800 TL'ye yakın para ödersin diyor. Bu ne, şaka mısınız siz? Aylık 50 TL civarı indirim varmış. 90 TL civarı alınmayan aktivasyon varmış bla bla. Sinirim tepemde şu an. Taahhüdü bitince kalmayacağım, herkese kapı kapı gezip bütün siteyi de taşıtacağım. Ayrıca bir web sitesi yaparak propagandasını da hazırlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABOOO -- 30 Nisan 2017; 9:36:56 >
  • ABOOO A kullanıcısına yanıt
    Gezmene gerek kalmaz, zaten bu şartlarda kimse kalmaz Türksat'ta bu kadar net.
  • Teknik olarak AKK kalktı zaten. Mevcut müşteriler için var sadece. Hepimizin bildiği üzre onun yerine kota geri geldi. BTK'nin bu durumdan habersiz olması beklenemez. Dolayısıyla 2019'da AKN'nin kalkması hiçbir şey ifade etmeyecek.
  • JustBeCooL kullanıcısına yanıt
    Resmen milletle dalga geçiliyor. AKN ile kota ayrı şeymiş gibi gösteriliyor. Halbuki ikisinin de amacı insanların kullanımlarını kısıtlamak, insanları düdüklemek, az altyapı yaparak fazlasıyla kâr etmek.

• Kablonet'in tarifelerini birdenbire bu kadar pahalılaştırmasının altında başka sebepler yatıyor. Turksat 50 TL'ye 25 Mbps 75 GB AKN + Temel Paket + Vizioon veriyordu. Yani sizce bir AKN hızı 3 yerine 16 Mbps oldu diye mi bütün bunlar? Hayır. Başka bir sebebi var ve ilerde belli olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustBeCooL

Kablonet'in tarifelerini birdenbire bu kadar pahalılaştırmasının altında başka sebepler yatıyor. Turksat 50 TL'ye 25 Mbps 75 GB AKN + Temel Paket + Vizioon veriyordu. Yani sizce bir AKN hızı 3 yerine 16 Mbps oldu diye mi bütün bunlar? Hayır. Başka bir sebebi var ve ilerde belli olacak.

belki genişlemek istiyor daha çok kazanıp hızlıca yayılmak istiyor olabilir bence bu tarifeler max 6 ay kalır yayında sonra değişir.

• JustBeCooL kullanıcısına yanıt
    Mantıklı ,Kablonet bulunan mahallelerde Turkcell 6 aydır sokakları kazıp fiber döşüyor Suriye'li işçileriyle,döşenme sırası bizde herhalde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.