Şimdi Ara

2018 yılında hala yol soran insanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ulan milenyum geçeli 18 yıl olmuş o yıl doğanlar bu yıl oy kullanacak millet marsa roket yolluyo hala yol soran insanlar var. Hadi akıllı telefonun olmasa sor. Herkesin elinde en iyisi var gidecegi yeri google a yazsa anında mapse yönlendirir oradan da tek tuşla yol tarifi verir hala gelmiş camı açıp yol soruyosun ya. Tabi bunları yüzüne soyleyemeyecegim için yolu tarif ettim. Buraya da içimi döküyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Tabi bunları yüzüne soyleyemeyecegim için yolu tarif ettim.

Madem söyleyemeyeceksin arkasından sallama. Arabada olmasına rağmen sarjı az olabilir, acelesi olabilir, mapsler güncel olmayabilir, internet paketi olmayabilir vs. vs. Bi adres sordu diye az daha yazsan ana avrat sövecekmişsin birader ne kaprisli adamsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

quote:

Madem söyleyemeyeceksin arkasından sallama. Arabada olmasına rağmen sarjı az olabilir, acelesi olabilir, mapsler güncel olmayabilir, internet paketi olmayabilir vs. vs. Bi adres sordu diye az daha yazsan ana avrat sövecekmişsin birader ne kaprisli adamsın.
    2018 yılında hala yol soran insanlar

• Yıl olmuş 2018 hala kız arkadaş nasıl bulunur bilmeyenler var oysaki yazsalar hemen googleye kız nasıl tavlanır diye binlerce sonuçtan biri elbet olucak ama nee....

• 2018 olmuş içini dökebilecegin bir sürü psikolog varken niye hala dhye dökerlerki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnox

2018 olmuş içini dökebilecegin bir sürü psikolog varken niye hala dhye dökerlerki
    saati 300 üro
  • ya da yurtdışından gelmiş olabilir ve interneti yoktur belki?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şarjım bittiğinde internet paketim bitmişse sorabilirim. Bazen navigasyonda şaşırabiliyor o zamanda soruyorum. Herşeyi geçtim iletişim kurun insanlarla ne olcak.
  • Mantiken birine sormak daha mantikli her zaman. Gpste sapma payi olabiliyor bağlanma suresinde gecikmeler olabiliyor ve navigasyonun 300m sonra sola dön demesinden daha anlaşılabilir bir adamin köşedeki bakalın oradan dön demesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pxcnsRy

quote:

Off böyle insancıl muhalefet tiplere de ayar oluyorum her şeye bi lafınız var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.