Şimdi Ara

2018 YGS (GAZA GELMEK İSTEYENLER)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
2
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 olasılık var önünüzde.ya istediğiniz sıralamayı yapacak ve tatile mutlu mesut gidecek yada istemediğiniz sıralamayı yapıp mutsuz bir yaz gecirecek ve mezuna kalacaksınız.istediğiniz sıralamayı yapmak tamamen sizin elinizde.bu işin %10u zekaysa %90ı çalışmaya bakıyo.şimdi size bir örnek verim dünyada görebileceğiniz en salak insanlardan biri sınıf arkadaşımdı.lise 1 den beri deli gibi tıp istiyodu ve hayvan gibi çalıştı.ama dedigim gibi konuyu 1 kerede anlaması imkansız fakat kızda büyük bir azim var forumdaşlar.1 kerede anlamasa da o konuyu anlayana kadar belki 20 kez okuyup tekrar ederdi.şu an medeniyet tıpta.2. örnek ben.gecen sene hic calismadim ve 52k sıralamam vardi.2017 de ciddi bir şekilde calistim ve 11k geldi.yani demek istedigim bu sınav tamamen sizin calismaniza bagli ve su an hiç gec kalmis degilsiniz.onunuzde hedefinize ulasmak icin yeter sure var.tek yapmaniz gereken şu kalemi elinize almaniz (fosforlu olmasin).HERKESİN KALEMİ GÜÇLÜ OLSUN,BAŞARILAR...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Sağ ol kanka eline sağlık.
  • Gaza gelmeyen begeniyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gaz yerine ipragaza geldim mutlumusun

• (fosforlu olmasın) kısmı güzeldi

• Gaza geldik.
  • Ben anlamıyorum herkes 50k 60k oluyor çalışmadan sonra bi sene mezuna kalıyor 10k yapıyor.Kimse yok 100k lardan 10k lara çeken sınava herkes çalışıyor görünüşte.Her çalışan kazansaydı ilk 10k da 30k insan olurdu.Sınav anı ve psikolojik durum çok önemli.Aile hayatı düşünce biçimi yaşam biçimi çok etkiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sözelden ilk 100 için girenler
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bro bişe diyim mi sen adamın dibisin çok motive olduğumdan değil hedefini kazanmışsın başarmışsın forumu bırakmadan şurdaki bi kaç kişinin hayatını iyileştirmeye çalışıyorsun eyvallah zaten mezun olduğum için biliyorum o duyguyu o yuzden çok motive olmadım

• ben mezunken genelde destek olmak yerine köstek oldular.forumda da çok kararsız,bitkin insanlar var.1 kişiye biraz yardımcı olsam bile yeter

• 140kdan 20k yapabilirmiyim yapabilirsem şimdi başlıyorum

• Beyler bu sene sıralamam 20k sene sonunda 20kdan 1kya çekiş diye konu açıcam ya da efsane yerine kestane olucam takipte kalin:D

• Gaza geldim ben derse gidiyorum bb

• %10 zeka %90 çalışmaya bakıyor olayı külliyen yalan.

• "2 olasılık var önünüzde.ya istediğiniz sıralamayı yapacak ve tatile mutlu mesut gidecek yada istemediğiniz sıralamayı yapıp mutsuz bir yaz gecirecek ve mezuna kalacaksınız."

hocam bu böyle olmuyor ya. zaten sınav sonuçları lys den 1 ay sonra açıklanıyor. 15 20 gün de tercihler. yani bekleye bekleye 2 ay çürüyeceksiniz neredeyse. ondan sonra 2 olasılık var. ya mezuna kalırsınız ya da kayıt yurt la uğraşırsınız.

hiç durmayın ama. 1 ay sonra ulan keşke 1 ay önce çok sıkı çalışsaydım vs vs diye üzülebilirsiniz. devam!
  • Gamsız bir insansaniz ve sınavda da basit düşünebiliyor ve akışına birakabiliyorsaniz çok büyük bir oranla isteğiniz olur.heyecan bilgisizlikten bile daha kötü.

• 20kdan mezuna kaldım şuan 30dan fazla renkli kalemim var. Bir kısmı da tabi fosforlu. Şimdi ben kazanamayacak mıyım? (Ciddi)

• Adam çalışmadan 52 k yapıyor iyi iyi valla iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • CaptainErturan kullanıcısına yanıt
    az çalışma çalışmamaktır

• YAV NE ZORLUYORSUNUZ TEMELİNİZ VARSA OBPNİZ İYİYSE 3-4 SAAT ÇALIŞIN(ÖZELLLİKLE LYS) İLK 10K YAPARSINIZ
    TEMELİNİZ YOK OBPNİZ VARSA EN BAŞTAN ÇALIŞIN GÜNDE 4-5 SAAT İLK 10K YAPIN
    BENİM GİBİ TEMEL YOK OBP YOKSA GÜNDE 1.5-3 SAAT ARASI ÇALIŞIN(16 AY BOYUNCA YGS 3 AY BOYUNCA LYS TOPLAM 19 AY) ÇALIŞIN 40K DAN 90KYA DÜŞERSİNİZ ORADAN DA SINIF ÖĞRETMENLİĞİ,SOSYAL HİZMETLER ARASINDA TERCİH YAPARSINIZ(TM İÇİN BU)
  • yapabilirsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.