Şimdi Ara

2018 Yeni Duster 2 (Ana Konu) (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.030
Cevap
17
Favori
143.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün 1.2 tce prestige full paket duster'ı test ettim.2014 1.5dci 110luk duster kullanıcısı olarak performansını gayet tatmin edici buldum.özellikle direksiyon pamuk gibi olmuş.360 derece kamera park sırasında baya işe yarar.yakıt tüketimi test aracı olmasına rağmen 8.9'du yani normal bir kullanımda 7.5 seviyesinde olur diye düşünüyorum.aklımda hep dizel otomatik vardı ancak 20 küsür bin liralık fark benzinliyi daha çekici yapıyor.yılda 10-15 bin arası yapıyoruz.özetle yeni dusterın sürüşünü beğendim.
  • sonunda ben de bugün inceledim.
    araç çok güzel duruyor bu paylaştığım fotodaki renk bence harika duruyor.

bu araçta krom parçalar aksesuar olarak uygulanmış sis lambası çevresi içinde çerçeve yapılmış.

full donanım için mayıs ayı diyorlar tabi fiyat garantisi yok.
    zımba olayına gelince de bence çok rahatsız eden birşey değilmiş.

2018 Yeni Duster 2 (Ana Konu)

• Buraya gelen kahverengi duster da satılmışır levhasına kavuşmuş :) 1.5dci EDC.Satışları iyi gidiyor..

Kahverengi renk de güzelmiş eski kahvelerden değil biraz daha açık daha güzel duruyor.
  • yahu neden kırmızısı yok bu dusterin? on numara olmaz mıydı?
  • Duster confort pakette kaç hoparlör vardır bilginiz varmı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peripelladuo P kullanıcısına yanıt
    4 adet vardır.
  • Teşekkür ederim disel otomatik confort navi + jant +metalik 104 bin fiyat verdiler confort çok boş keşke prejtiş boş paket getirselerdi engelli indirimi ile 68 e geliyor sizce alınırmı altı yüksek dizel otomatik araç lazimda .

• quote:

Orijinalden alıntı: Hakan Altınbaş

MERHABA DOSTLAR....
    NE ZIMBAYMIŞ VALA.. BENDE İNDİM BAKTIM BAKTIM GÖREMEDİM ZIMBAYI KÖR GÖZÜMLE.. SONUNDA BULDUM BENDEKİ DE SİYAH ZIMBA TELİ... GÜLDÜM GEÇTİM.. SEN BU ARABAYA 4 KAMERA KOY, YOKUŞ İNİŞ DESTEĞİ KOY, MULTİMEDYASI, ELEKTRİKLİ DİREKSİYONU GÜZEL MÜZİK SİSTEMİ KOY, ELLER SERBEST ANAHTAR SİSTEMİ KULLAN, DİJİTAL KLİMA KOY, KÖR NOKTA TEKNOLOJİSİ KOY , YALITIMINI ARTTIR ARACI TAMAMEN YENİLE KOLTUKLARINI YENİLE ÇEKMECE KOY VS VS VS.. KOY BABAM KOY .... GİT ARKAYA ZIMBA BAS... SONRADA DÜŞ MİLLETİN DİLİNE ...
    YAHU DOSTLAR BEN BU ARACIN 4X4 FULL AKSESUARLISINI İLK ALANLARDANIM.. ARAÇ GERÇEKTEN ÇOK ÇOK İYİ OLMUŞ.. ESKİSİYLE LÜTFEN KIYASLAMAYIN ARTIK.. ADAMLAR İÇİNE NE BULDULARSA KOYMUŞLAR.. BUNLARIN YANISIRA ARKAYA DA NASA ONAYLI ZIMBA BASMIŞLAR.. GEÇİN BUNLARI DOSTLAR. BAKTIM BAKTIM ZOR GÖRDÜM.. TAKACAK BAŞKA BİŞEY YOKSA, DİĞER ARAÇ FİRMALARI KAPILARDA SİZLERİ BİZLERİ ZATEN BEKLİYOR.. ORALARA GİDELİMDE FİYATLARA BAKALIM... DACİA DUSTERİN FACEDEKİ BÜTÜN SİTELERİNE ÜYEYİM.. OORADADA BU ZIMBA MUHABBETİ VAR. HERKESE X5-X6 XC 90 ÖNERİYORUM.. ARAÇ FATURADA 61,5 LİRALIK ARAÇ NE BEKLİYORSUNUZ... TIKA BASA BU KADAR DOLU 4X4 ARAÇLARIN FİYATLARINA BİR BAKIN DERİM .. DUDAK UÇUKLATIYOR RESMEN.

HER ZAMAN DİYORUM GÖNLÜMDE INFINITI YATIYORDU.. DUSTER ALABİLDİM.. HAYELLER PARİS, GERÇEKLER ŞIRNAK .. BURASI TURKİYE MAALESEF 61.5 LUK ARACIN ÜZERİNDE % 75 VERGİ VAR.. ASIL SORUNUMUZ BU ASLINDA..
    HERKESE KAZASIZ BELASIZ SÜRÜŞLER OLSUN DİYORUM...2018 Yeni Duster 2 (Ana Konu)2018 Yeni Duster 2 (Ana Konu)

Arkadaşlar bir sorum olacak,
    Resimde görülen koruma paketinde; kapılara takılan plastik parçalar kapılar delinerek mi, yoksa sadece yapıştırma ile mi takılıyor.
    Bu arada Hakan bey aracınızı iyi günlerde kazasız, belasız kullanın.
    Saygılar.

• Paecalarin kendinden cift tarafli banti var. Yapisacak yere de 3M polimer (guclendirici) suruluyor. Bir yapisti mi bir daha kolay kolay cikmiyor.

Delme vs yok.

• Carsever kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • NİYETİM FOR KUGA İDİ..ANCAK DUSTER E TEST SURUSU YAPTIM..ARADIGIM KECİ BU DEDİM..TAM BİR FİYAT PERFORMANS ARABASI..DİZEL OTOMATİK PRESTİJ MODELİNE(ATAMACA TURUNCU + LOOK PAKET+ ELLER SERBEST KART SİSTEMİ+ OTOTMATİK KLİMA...NAVİGASYONSUZ) 106500 E ANLASTIM..BAKTIM PARA KALDI.DAYADIM NE VARSA..ANDROİD MULTİMEDYA+ GERİ GORUS KAMERASI+ KAPUT KORUMA+ CAMURLUKLARA VE KAPILARA DODİK+ SİS FARLARINA VE FLASORLERE KROM CERCEVE+ MOTOR KORUMA+ PLASTİK VE KOLTUK KORUMA+ MARŞPİER KROM KAPLAMA +SERAMİK KAPLAMA+ EKSTRA SES YALITIMI...VS...FİYAT 113650 OLDU.2018 KUGA FİYAT 148000..35000 CEPTE HALA...KUGA İÇİN CEKECEGIM KREDİNİN FAİZİ DE CABASI...HESAP ORTADA...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olgun79 -- 31 Mart 2018; 21:45:2 >
  • olgun79 O kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun.
  • fatih8134 kullanıcısına yanıt
    SAGOLUN....
    Aracınız hayırlı olsun,koruma paketini kaça yaptırdınız acaba. Kapı yanları ve dodikler...

• OLGUN 7 ARKADAŞIM , HAYIRLI OLSUN GÜZEL TERCİH YAPMIŞSIN.. BENDE 4X4 ÜNÜ ALDIM BENDE GIRTLAK DOLUSU ALDIM KAPI KORUMA VE DODİKLER SERAMİK KAPLAMA MOTOR KOLTUK KORUMA ÖN KAPUT KORUMA TABAN VE DAVLUMBAZ İÇİ YALITIM CAM FİLMİ VS VS DERKEN 114 E 4X4 Ü MALETTİM..

HOBIEST ARKADAŞIM BEN KAPI VE ÇAMURLUK KORUMALARINI 2.000 TL YE YAPTIRMIŞTIM.. OLGUN 7 ARKADAŞIMIZ FARKLI FİYATA YAPTIRMIŞ OLABİLİR..

ARAÇ ARTIK ÇOK KEYİFLİ BİR ARAÇ OLMUŞ.. ESKİ KASASINIDA KULLANDIM , ARADA DAĞLAR FARK VAR.. BAŞKA BİR ARAÇTASINIZ ARTIK.. TABİKİ DEDİĞİM EN DOLU FULL DONANNIMLILAR İÇİN .... KULLANDIKÇA KEYİF ALIYORUM ARAÇTAN .. 4X4 ÜNÜ DENEYEMEDİM DAHA.. İNSAN KIYAMIYOR DESEM YERİDİR ....
  • sağolun...1790 a taktırdım..ancak sadece dodik taktirmaya bu fiyatı vermeyebilirler..liste fiyatı 2100...ben onuda takın bunu da takın deyince fiyat buna indi galiba..
  • Hakan Altınbaş H kullanıcısına yanıt
    HAYIRLISI OLSUN...DONANIM EKSTRALARIYLA ARAC GERCEKTEN BASKA OLUYOR...BİR JANTLAR İÇİME SİNMEDİ...18 JANTLI BİR OPSİYON İYİ OLURDU..Bİ DE ORTA KONSOLLA BUTUNLEŞİK KOL DAYAMA VE ELEKTRONİK EL FRENİ DE İYİY OLURDU..KOLTUKTAN CIKAN KOL DAYAMA HİC HOSUMA GİTMEDİ...İLERDE BİR MUDAHELE GORECEK MUHTEMELEN..
  • YAHU KROM CAM CITASI YOK AKSEUARLARDA...SANAYİDE FALAN TAKTIRSAM SIRITIR MI?
  • Hakan Altınbaş H kullanıcısına yanıt
    Cevaplar için teşekkür ederim, ben de 4x4 tüm opsiyonları koyarak sipariş verdim. Mayıs sonu teslim inşallah.
    Koruma paketi çok yakışıyor, ama yaptırıp yaptırmama konusunda kararsızım.
    Gövde altı koruma, boya koruma, kaput filmi, motor koruma, koltuk koruma, ön cam su kaydırıcı, vs yaptıracağım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    İyi fiyata yaptırmışsınız, bu arada sayın “carsever” cevaplamış ama, kapılara takılan plastik korumalar için kapılar delinmiyor değil mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.